|
В тази връзка имаше един студентски виц по темата:
Студент от СУ, ректората. Отива нашия пич на стол, ше яде там няква помия, ама нали има само 2лв за него ден - съдба! Няма как избира най-малко гадното нещо за ядене - пържена рибка (уф), некви уж картофи, ни варени, ни печени, ни нищо, ама как да е... и малко лучец, шайбички разни.
Сяда си той на неква маса, почва да се облизва - поне ше хапне, какво като ще е безработен след 2год, как да е. Пробва да наботе той от рибката и тя проговоря с човешки глас: - СтудентИНО, не ме яж, Студентино... аз съм принцеса... омагьосана съм на рибка, моля те не ме яж... Студентът шашардисан, но нали е СУ, свикнал е... отказал да я яде... Понечил поне картофче да си бодне... а рибата пак: - Студентино, моля те... това са ми придворнтие дами, и е бяха омагьосани покрай мене и сега имаме тежката съдба да сме меню в изпаднал стол... Студенът почти със сълзи от глад и малко от шок промълвил: - Добре, рибо... разбирам... ти си принцеса... а картофите... хмм са ти придворни дами... а лука тогава какъв е? А рибата/принцеса отговорила: - Е, как какъв.... кромид... пресен!
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|