Здравейте, съфорумци.
Пускам нова тема, за да се види, понеже нямаме никакво време и трябва да реагираме бързо. Нека спасим едно представление довечера. Ето за какво става въпрос в общи линии, това е писмото на главната актриса в "Скъпа Елена Сергеевна".
"ИЗНЕНАДА!? Писах, че днес и на 18 декември са ПОСЛЕДНИ за годината представления на "СКЪПА ЕЛЕНА СЕРГЕЕВНА", а те се оказаха съвсем ПОСЛЕДНИ... И МИ Е МНОГО МЪЧНО... ДНЕС ИМА САМО 13 продадени билета. Ултиматумът на "Сфумато" е: ако не станат 60 до довечера, няма да се играе. Това беше... Кой видял, видял... Току-що ми го съобщиха... Не мога за толкова кратко време да измисля още 50 човека, които да поканя, по-скоро да помоля да дойдат. Пиша това тук. Ако някой реагира, ще звънна до касата да съобщя. Дали са ни време до 16ч., доколкото разбрах...
Жалко. Играеше ми се това представление – исках да кажа някои неща чрез него... И те не са репликите ми в спектакъла, не.
Както и да е. Ходете на театър, хора. Но избирайте какво да гледате.
Ех, толкова исках да изберете НАС, не предлагаме боклук, а напротив – струва ми се по реакцията на гледалите го досега познати, повече непознати, хора: представлението ни ги беше доста развълнувало...
Така свършват нещата – за миг, за два, за час, за два, за ден... Но най-често финалите са... неочаквано кратки и не навреме. Така и не се научих в този живот, че нещата приключват за миг. Като катастрофи.
Ето, публикувам това – без надежда. Просто като някаква вяла, последна реакция. Елате, ако не сте го гледали и ако имате интерес. Колко е часът? 14. Е, два часа."
Нека отидем. Не съм гледала представлението, но ми го препоръчаха горещо, а няма да имаме друг шанс да го изгледаме. Засега сме
Дид
zritel
Аз
Хайде! Още!