Дата и час: 16 Яну 2026, 13:48

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и Страсти '12: Ер Малка
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2012, 13:35 
Magnolia
Аватар

Благодарил (а): 374 пъти.
Smoking Mirror написа:
Как се чувстваш у форума? А как чувстваш форума около себе си?

И у форума се чувствам добре, и форума чувствам добре около себе си :mrgreen:
Даже ей сега забелязах, че ми е минал на второ място в most visited- след Гугъл и преди Фейсбук. xD

clinical_dead написа:
Ер малко, здравей и от мен на петия ден от твоите РиС:

Здравейй ^^
Караш ли кънки на лед? Само два пъти съм се качвала на такова нещо и се убих да се пребивам, но ми беше много забавно и в най-скоро време ще пробвам пак ^^
Ставало ли ти е интересно да гледаш снукър или кърлинг по евроспорт или някоя подобна програма? Абсолютно не :mrgreen:
Имаш ли любим спорт всъщност? Мързел различни стилове: лява кълка, дясна кълка, гръб...
Намери ми гиф-че, което те кефи страшно много Ахаха, нещо с котки ще да е :mrgreen: Примерно:
Изображение Иначе много ме радва и тази:
Изображение
Какви са постоянните неща с чантата ти? Портмоне, ключове, балсам за устни, безброй безполезности и обикновено някоя книжка.
Какво винаги забравяш? Портмонето, когато съм го вадила вкъщи, ключовете, когато помоля някой да заключи след мен, защото си мисля, че моите са някъде в чантата (после се оказва, че не са там, а после вкъщи няма никой), книгата, когато имам 2 часа дупка между лекциите или се возя в почти празен 280 (което е изключително рядко, но все пак...)
Носиш ли чадър след като навън е валяло или се сещаш да го вземеш навреме? Ако въпросът ти е буквален- не, ако е в преносния смисъл- да :mrgreen:
Спомняш ли си, като се видяхме за малко в 280? (някакъво първо впечатление - предполагам съм ти изглеждала доста различно от аватара тук :lol: ) Спомням си, разбира се ^^ Изглеждаше ми много позната от някъде, но се сетих коя си чак като седна до мен и ме попита дали не съм Ер Малка. Първите ми впечатления са, че си голям сладур, с много красиви очи и гласът ти беше подобен на този, който си представях докато съм ти чела постовете. =]
Кажи ми какво щеше да правиш, ако не ти губех времето в момента? Щях да си го губя сама, защото иначе щеше да се наложи да започна с курсовата си, с която е крайно време да се заема :mrgreen: Най-вероятно щях да си дочета "Смъртта не е за всеки" и "Симетрия"

FloWersOfEviL написа:
Темата остава отворена за отговори.

Ооо, толкова бързо? :( :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и Страсти '12: Ер Малка
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2012, 13:43 
Белодробна маниачка..
Аватар

Благодарил (а): 738 пъти.
Е, мина седмицата. Другия път повече. Аджи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 92 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '12: Ер Малка

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Размисли и страсти

thegirl

17

1153

13 Юни 2012, 15:35

Ер Малка Преглежда последните мнения