Дата и час: 16 Яну 2026, 12:02

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Бившето гадже/приятел?...
...сме още дружки 0%  0%  [ 0 ]
...още правим секс 0%  0%  [ 0 ]
...сме в нормални отношения 24%  24%  [ 6 ]
...някакси флиртуваме 4%  4%  [ 1 ]
...още страдам - тя/той пък не! 0%  0%  [ 0 ]
...се игнорираме 60%  60%  [ 15 ]
...се мразим 8%  8%  [ 2 ]
...си правим номера/интриги 0%  0%  [ 0 ]
...сме в една компания просто 0%  0%  [ 0 ]
...се гледаме на кръв на лекции 0%  0%  [ 0 ]
...аааа не, споко, убих я тая гад! 4%  4%  [ 1 ]
...друго (напишете в коментарите) 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 25
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Раздяла! А сега накъде?
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 21:06 
Танцуващия с клавиатури

Благодарил (а): 4 пъти.
Самоубиецът е един страхливец, който само утежнява нещата, като решава да избяга от реалността. Няма нищо смело в това да сложиш край на живота си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 21:57 
Cindefuckin'rella
Аватар

Благодарил (а): 224 пъти.
Пфффффф... мисля да се огранича от обидни епитети,ама все пак... жалки сте! Надявам се да не ви се случи да имате близък, стигнал до това решение, надявам се. Но и така сигурно няма да разберете, че истината не е само една и не всеки самоубиец е страхлив и безхарактерен. Или пък се надявам да разберете, не знам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 22:00 
Tormentor of christian souls
Аватар

Благодарил (а): 118 пъти.
assault написа:
Самоубиецът е един страхливец, който само утежнява нещата, като решава да избяга от реалността. Няма нищо смело в това да сложиш край на живота си.

Ти тъп ли си , какъв си?! :? :shock: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 22:10 
THAT guy
Аватар

Благодарил (а): 296 пъти.
dismisstorka написа:
не всеки самоубиец е страхлив и безхарактерен.

Нима? Т'ва е ясно заявление "не мога, отказвам се, предавам се"
Което си е точно страхливо и безхарактерно
Да не говорим за безотговорно и егоистично

Разбира се има и възможност да е следствие от тъпота (за справка, преди време имаше случай с някакъв тийн, който се обесил за да не му се карат техните)

Така или иначе не заслужава адмирации, разбиране или каквото и да е положително отношение

едит:

Колкото до моите близки - няма начин да се случи такова нещо с тях
Не допускам мекотели до себе си

Последна промяна Bragi на 27 Окт 2012, 22:12, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 22:12 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 863 пъти.
Абе, не ви ли е срам. Каквото и да ви е мнението за който и да е починал човек, дръжте си го за себе си. Как не ви е грях така да обсъждате

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 22:12 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 193 пъти.
Направо ми иде да се самоубия като ги чета тия мнениея :mrgreen:

Сериозно нека се придържаме към темата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 22:15 
THAT guy
Аватар

Crippled Alice написа:
Абе, не ви ли е срам. Каквото и да ви е мнението за който и да е починал човек, дръжте си го за себе си. Как не ви е грях така да обсъждате

Хич даже не ме е срам
Починалия е починал - заминал е, въобще не го грее какво говоря аз

Колкото до близките на починалия - в случая на самоубийците е резонно да се чувстват предадени от него и съответно твърде заети за да обръщат внимание на странични хора

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 22:17 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Така. Налага се да пиша в качеството си на модератор. Ако не престанете с квалификациите, ще заключа иначе хубавата тема.
Съжалявам, че отпочнах подобен офтопик и съжалявам, че усилието да го огранича, не сработи. И не, тия мнения няма да ги изтрия, макар да го заслужавате.

И в качеството си на редови потребител: Стиг, поне ТИ, като студент по социология, следва да си чувал за понятието вторична виктимизация. Така че спри да се правиш на последна инстанция, млъкни и стига показва колко си прост, моля - мисля, че вече всички го схванахме. И също така не се заричай прекалено. Свободен си да подаваш оплакване до когото искаш за тези ми думи, както аз бих била свободна да те шамаросам, ако ми ги беше казал тия горните неща в очите. И нито за секунда нямаше да се поколебая да го направя, повярвай ми. Защото НЯМАШ право да говориш така и очевидно не разбираш от други аргументи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 22:50 
THAT guy
Аватар

Тъй като в качеството си на редови потребител реши да си плеснеш логореята тук вместо на лично съобщение, аз също ще отговоря тук (и да не си посмяла да ми изтриеш поста без да коригираш своя)

Коя аджеба си ти, че да ми казваш какво имам право да говоря (не просто във форума, доколкото разбирам)?!
Нямаш НИКАКВА идея от къде идвам и през каква призма гледам

През цялото време се старах да говоря по принцип и не конкретно за твоят познат. От куртоазия
И какво идва насреща? Лични нападки и закани? Кой е простия в случая?

Колкото до шамаросването - много вероятно ще имаш възможност. Няма да го направя на проблем ако си го изкараш от системата. Но най-вероятно и ти ще се окажеш твърде безгръбначна за да го направиш и ще си остане само празна закана... с каквито се събереш, такъв ставаш в крайна сметка
Да, и аз мога да борява със злобни нападки - не е яко, нали?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 23:03 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Няма да коригирам нищо, спокойно. Смятам да оставя нещата така, достатъчно очевидни са и вярвам, че хората тук са достатъчно интелигентни, за да видят кой кого се постара да обиди, надхвърляйки нивото на обичайните форумни сдъвквания по дадени въпроси.
Когато съм започнала да казвам азбуката публично, гледам и да я довърша. Не бих прибегнала до лични съобщения за нещо подобно, което отдавна отиде отвън чесането на езици и което вероятно засяга повече хора в тоя форум, отколкото ти може да си представиш. По принцип, както каза ти - защото в това "по принцип" всеки, който се е сблъскал с подобно нещо, разпознава своята конкретика - аз ли да те уча? Язък ти за социологическото образование, за моето ниво не се притеснявай - доказала съм го тук достатъчно категорично.
Ще оставя темата отключена още няколко часа и ще я затворя за малко, освен ако някой колега не реши друго.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 23:18 
Inis Mona
Аватар

Благодарил (а): 130 пъти.
Stig, животът учи. Много е тъпо така да обобщаваш човек, много е долно. Не смей. Не знаеш.

за себе си

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2012, 23:20 
THAT guy
Аватар

Търговецът на кристал написа:
Няма да коригирам нищо, спокойно. Смятам да оставя нещата така, достатъчно очевидни са и вярвам, че хората тук са достатъчно интелигентни, за да видят кой кого се постара да обиди, надхвърляйки нивото на обичайните форумни сдъвквания по дадени въпроси.

То не се изисква особен умствен капацитет за да се доловят нападките ти (щом дори аз успях)... ако си се опитала да ги прикриеш - изобщо не ти се получи

Колкото до мен - без бой си признавам, че последния параграф от предишния ми пост беше написан с цел да уязви... и да демонстрира колко не на място са нападките

Не бих прибегнала до лични съобщения за нещо подобно, което отдавна отиде отвън чесането на езици и което вероятно засяга повече хора в тоя форум, отколкото ти може да си представиш

Когато уж сложиш край на темата в качеството си на модератор, а после решиш, че искаш да се обърнеш лично към някого, тогава е уместно да го направиш чрез лично съобщение
Аз ли да те уча?

По принцип, както каза ти - защото в това "по принцип" всеки, който се е сблъскал с подобно нещо, разпознава своята конкретика - аз ли да те уча?

Язък ти за социологическото образование, за моето ниво не се притеснявай - доказала съм го тук достатъчно категорично.

Моето социологическо образование е още в началото си
Дори и да не беше, в един момент разговора стана личен и тогава майната й на социологията

Monita написа:
Stig, животът учи. Много е тъпо така да обобщаваш човек, много е долно. Не смей. Не знаеш.

Съгласих се, учи
Някои хора обаче се научават по-бързо и по-добре от други
А ти не знаеш какво аз знам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2012, 20:36 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 269 пъти.
Глупави спорове. Усмихнете се на нощта и си помислете за приятелите, за половинката в живота си, за нещата които заслужават внимание :wink:

Относно разделите: Ако човек е избирал половинката си добре, то тя/той няма да е зла гад, която да ти прави мръсно след време. Просто пътищата се разделят. Понякога живота поставя нещата по този начин и всеки може спокойно и тихо да продължи по своя път. :hi:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Окт 2012, 21:23 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Когато съм започнала да казвам азбуката публично, гледам и да я довърша. Не бих прибегнала до лични съобщения за нещо подобно, което отдавна отиде отвън чесането на езици и което вероятно засяга повече хора в тоя форум, отколкото ти може да си представиш. По принцип, както каза ти - защото в това "по принцип" всеки, който се е сблъскал с подобно нещо, разпознава своята конкретика - аз ли да те уча? Язък ти за социологическото образование, за моето ниво не се притеснявай - доказала съм го тук достатъчно категорично.
Ще оставя темата отключена още няколко часа и ще я затворя за малко, освен ако някой колега не реши друго.

Кой кого се постара да обиди ли - ти се постара да провокираш Стиг след като дискусията стана публична. А тази публичност я провокира отново ти, не може да очакваш, че като споделиш нещо толкова лично, всички потребители ще са с твоите разбирания и ще споделят терзанията ти. Щом си го написала тук, трябва да си готова да очакваш лично отношение от всеки. Тъпичко е да хвърляш заплахи срещу някого изказал личното си мнение във формат, чиято цел е да дава изява именно на това.
Не заключвай темата, отвори нова, с какъв аргумент ще я затвориш?

По наблолялата тема - всеки има святото право да сложи край на живота си, щото най-малкото принадлежи на него и на никого другиго. Дали и как ще го направи е въпрос на време и обстоятелства, не на стойност на личността или качества на характера.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2012, 08:19 
Белодробна маниачка..
Аватар

Благодарил (а): 738 пъти.
Изумявате ме. Честно.

Предлагам
да прекратим дискусията по конкретния въпрос, темата е за друго.

Защо ли? Защото е грозно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. неприетите на общежитие - а сега накъде?и с кого?

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в Студенти - общ форум

ChiLL_PiLL

91

3586

19 Сеп 2006, 20:08

Cvetan_Uzunov Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Учебници по философия....а сега накъде?

в Предложения за форума и правила

Blqn

3

1251

19 Окт 2007, 12:40

I.Ilieva Преглежда последните мнения