ники написа:
1000 пъти предпочитам парите, предназначение за спорт да бъдат предназначение за създаване на условия и изобщо популяризиране на спорта сред обикновените хора
Много съм съгласна с това. Спортът започва още от обикновените часове по физическо в училище. В нашите училища има наистина талантливи в спорта деца, деца с потенциал, който нямат възможност не просто да развият, ами изобщо да осъзнаят този свой потенциал. Добрите спортисти не са някакви митологични същества, които се създават от облаци и звезден прах. Добрите спортисти се изграждат, започвайки именно от обикновените хора
Що се отнася до волейбола - добри са ни момчетата, но поддават на напрежението. И още успехи ги очакват в бъдеще, вярвам го.
Художествената гимнастика... ми, беше очаквано. Рускините е нормално да са на първо място, тяхната подготовка просто е безупречна. А за Канаева няма какво да си говорим, както каза и Силвето в интервюто си днес, тази гимнастичка в момента пише историята в спорта. Иначе беше очаквано, че ще стигнем до финали, както и че след това ще ни орежат. Това не променя факта, че сме сред най-добрите в света. Прекрасни момичета имаме. Кой да знае, може и да дойде някой ден, в който това озлобление на съдиите срещу българските състезателки (което ако някой ми обясни откъде се е появило...) бъде заменено от обективност.