|
Хм, Силве, това пък защо да е така - щом са ти вписани в дипломата, не могат да ти се признаят? Изпит, който държах в журналистиката, ми го признаха в социологията, Бях го държала във втори курс във ФЖМК и ми го признаха във втори курс във ФФ, когато във ФЖМК бях вече 4-ти. Да, към онзи момент още не ми беше вписан в дипломата, но буквално 3-4 месеца по-късно го вписаха. Каква е драмата - той не се "изличава" от първата ми специалност, все пак? Един колега, който беше записал социология в годината след мен, се оказа по-находчив и подаде такава молба за поне 5 изпита, като му признаха май 4 от тях. И после си фигурират и в двете дипломи (при него конкретно - не, защото по-късно се отказа от социологията, но ако я беше завършил, щяха да са си и в двете дипломи),
Като оставим това настрана, всякакви сливания са потенциално възможни СЛЕД завършен първи курс. Пише си го в правилника.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
|