FloWersOfEviL написа:
Ама какво значи най-некадърния, ве човек?! Ти чуваш ли се?! Това са най-добрите в целия свят. НЕ може да ги наричаш така. И въобще.. приключвам спора с теб, pointless.
И.. ти си единственият, който се има за специалист тук.
Това, разбира се, че не са НАЙ-ДОБРИТЕ в света.

Наивно е да смяташ, че това са най-добрите атлети в света.Само погледни на 100 метра жени
Цитат:
Tahmina Kohistani Afghanistan 14.42 PB
PB=Личен рекорд.Извинявай, но в САЩ и Ямайка ще има поне 100 момичета, които мога да постигнат по-добър резултат.Просто има определен брой квоти.И при САЩ/Ямайка примерно е 3, а други получават "като подарък" някоя квота.Та въобще не са най-добрите състезателки.Част от тях да, но друга част са си откровени туристи.
Аз не знам как може някой да защитава родните спортисти, след като след 1952г. (когато в Хелзинки Борис Георгиев-Моката спечели първия медал за България) никога не сме оставали без златен медал.Та, по дяволите, в Сеул сме имали 10 златни, а сега общо ще имаме в перфектния случай 5 медала.

Това ще е най-слабото ни представяне от 1952г. насам, а тук се намират хора, които защитават родните туристи.
Аз нашите няма да ги защитавам.Колко далеч по-бедни държави натрупаха медали, на нашите все условията им били лоши. Да бягаш по една пътека колко ли пари трябват за това?! Препятствията толкова ли са различни, че се спъват още на първото?! Поставка за висок скок ли нямат, че на първата заявка правят по три грешки?! В дългия скок пясък ли нямат?! На плуването водата им идва много студена ли?! В стрелбата с пушка да не би да стрелят с черешово топче, че са такава трагедия?!