Дата и час: 16 Яну 2026, 16:14

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Комисии за ДИ
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2012, 07:47 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Здравейте, искам да разбера кои преподаватели ще влизат в комисията за ДИ на моята специалност Софтуерно Инженерство,ФМИ. Преподавателя, който й е ръководител каза,че комисиите са определени, но нямало да ни ги каже, да не сме се подвеждани. Писах на "Учебен отдел" на факултета от там също нямам отговор. Та в крайна сметка това криене на комисиите до последния момент буди известно подозрение :scratch: . Та искам да попитам от над факултетно ниво как мога да ги разбера? Все някъде тези списъци се пазят и одобряват.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Комисии за ДИ
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2012, 11:01 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 193 пъти.
Влез с взлом в учебен отдел през нощта... :roll:

Не ги казват щото ше си направиш сметка кои теми е по-вероятно да се паднат.

Като ви е толкоз зор направете си някаква среща с преподавател очи-в-очи и ако имате късмет и го кефите може да ви каже кои теми е по-вероятно да се паднат... не знам какво да кажа повече...

П.П. Мисля че няма нужда от още нови теми във форума по тоя въпрос?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Комисии за ДИ
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2012, 11:28 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
slighter, онази тема беше в раздел ФМИ,таз е в общия. В целия университет не е само ФМИ,а има и други факултети при тях надали нещата са като при нас с това криене. За това темата я задавам като обща да питам те какво правят в такава ситуация, за нашия факултет разбрах,че и с декана да говориш няма ти отговори. Не че се падат темите от преподавателите в комисиите ами нещо друго има.... те се проверяват и от външни преподаватели т.е. извън комисиите тъй като не може с 4-ри човека се обхванат 30 теми. поне така знам.

Ако ме питате тогава защо са ми толкова да ги знам, ами защото имаме 3-4 вида записки за учене и както се досещате доказателствата се различават на моменти съществено, не че ако ти е вярно няма ти го признаят ама от теорема 4-ри страници ако направиш малка грешка и теоремата не е от лекции на проверяващия може да последва един "X" и да ти отиде нататък(което и ми се е случвало) докато при "познато" на проверяващия(от комисията ако е) ще е по-снизходителен.

Тези неща за комисиите бяха на брат ми обявени във ФФ и достъпни до всички. При тях защо не ги крият??
Това са официални решения и все по някакъв начин могат да се проверят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]