|
Според фън шуя, колкото пъти си вкарван от жена във френдзоната, толкова жени трябва да вкараш там. Аз съм горе-долу равни като бройки и съм постигнал вътрешния баланс.
Но стига позитивни неща - адски е гадно, да си у френдозаната. Да, съвестно ми е аз като го правя, но аз се усещам сравнително (1-2 месеца) бързо, че момичето е лапнало и даже преди тя да се усети и казвам, как стоят нещата.
Но обратния процес е мега-гаден - когато човекът просто не се усеща, че мисли за приятел друг човек, който мисли да го ръга. Или иска да бъде ръган от него. Особено ако френдзонваЩИЯ е жена е мега-изтрещяно - жените уж имали интуиция, пък не могат по сумати време, намеци, символи, жестове и прочее да усетят, че даден техен приятел ги харесва и иска повече от приятелство. При положение, че същите тези кифли пускат средно по 5-6 статуса на ден от типа на "мъжете мислят с долната глава" или "мъж ли е - не го жали". Какво странно има, ако момче и момиче са близки, сингъл и никой не се занимава с друг/а, рано или късно някой да си падне по другия. Бързият ум е единствената причина момчетата първи да влизат в такива (мръсни) помисли. И след това какво? Приятелство? Какво казва един колега по повод на заверките, което аз ще перефразирам за приятелството "Да ви плюя на приятелството". Как е възможно приятелство, ако един мисли горе-долу "Искам да спя с нея/Искам да съм обвързан с нея/Искам да имам котета с нея (деца би било твърде крийпи)", а тя мисли "Той е под нивото ми/Той е недостатъчно добър за връзка/Не бих му подарила котенце(то си)"? Аз лично използвам принципа - ако вляза в зоната, излизам от нея като Бат Рамбо - с гръм и трясък, демек - не ти ща приятелството, имам си достатъчно приятели. Понякога е позитивен процес, защото се отърваваш от кифли, дето ще ти реват на рамото, понякога е дори забавно, когато се усетят, че вината е тяхна, но е късно.
Е, вие сте... т.е. тва не е първото мнение в темата, но по дух е първо... даже по-първо и от най-първото...
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
|