slighter написа:
Здрасти и от мен
1. А, бе, що само момичета пишат в твоята тема

Имаш ли обяснение за този феномен

(сори, че така грубо се врязах в този матриархат

особено след The Interrogating Queen - Мила

)
2. Има ли любимо място, на което обичате да ходите с приятелката (примерно някое кафене или градинка)
3. Какво ще правиш след като завършиш СУ? Някакви бъдещи планове?
4. (философски въпрос) Истината понякога може да е доста болезнена... не е ли по-добре в някои случаи да премълчим част от нея, за да не нараним човека срещу нас толкова много?
5. Имаш ли книжка (шофьорска

), а кола? А искаш ли да имаш?
6. Второто ти любимо ядене?
7. Суеверен ли си?
8. Чай или кафе?
Стига толкова за сега

Айде успех

1. Не знам що се получи така... Аз в един момент само с момичета движех в гимназията, щото се скарах с най-добрите ми приятели, и след толкова влачене с тях почнах да си мисля, че приличам на някъв гей

Благодарен съм и за вниманието, което и ти ми обръщаш.
Колкото до въпросника на Мила... В един момент си казах, че няма да оцелея до края на въпросите й
2. Обичаме да ходим навън, на открито. В Борисовата сме се разхождали много, както и по центъра, тип Народния театър, Руската църква. Иначе много харесваме Онда. Аз я заведох там и много й хареса - много приятна обстановка, много хубаво кафе и въобще е много подходящо за дълги разговори на всякакви теми
3. Ами искам да завърша специалността си и все още да имам желанието да я практикувам. Иска ми се да почна нормално - в някоя кантора; от първото стъпало и да се науча на занаята. Нямам конкретни цели, просто искам да се реализирам в това, което уча. Трябва обаче да уча много повече, от това, което реално правя сега... Мога много повече и трябва да намеря баланса, за да се сбъдне това, за което ти отговарям сега.
4. Според мен истината е винаги най-добрия избор, но наистина животът ни поставя в какви ли не ситуации и би било много незряло да твърдя, че няма абсолютно никакъв шанс да се случи така, че да е по-препоръчително да се премълчи дадена истина... Сигурно ще има такива ситуации... Тъй че да, някои неща биха могли да се спестят в името на нещо хуманно и добросъвестно.
5.

Имам книжка. Шофьор съм от супер скоро. Карам с баща ми един Голф 5-ца; основно извънградско съм карал досега - около 300 километра съм навъртял... Не съм много опитен, но имам желание да се науча, защото колата е голям лукс и искам да ходя на различни места с приятелката ми и мои приятели (:
Държа да подчертая - колата не се води моя, нито я считам за такава.
Имам съученици, които си имаха "техни" коли още съвсем в началото... Джипове-мипове, ама аз не съм от тях. Живея с наще и им карам колата
6. След като стана ясно, че номер едно е мусака, трябва да отбележа, че ми е трудно да определя второто място. Много неща ми идват на ум. Домашни пържени картофи, кюфтета, картофена салата, пица.
7. Не
8. По-скоро чай, но се колебая. Принципно не пия кафе, само 3 кафени продукта - капучини, ванила лате, 3 в 1. Но чай, въпреки това.