MidwinterSun написа:
Ама Мила как те е подпукала само... с глас се смях
1.Я разкажи малко повече за тая твоя приятелка. Още не си ни я довел да я видим, не я познаваме, а аз съм любопитна
2.Защо избра да учиш това, което учиш?
3.Какво щеше да учиш, ако трябваше и можеше да избереш нещо друго?
4.От какво се отказа, за да имаш това, което имаш, да си човекът, когото си, и да си там, където си в момента?
5.А сделката добра ли беше?
6.Козунак с шоколад не ти ли дойде малко сладко?
7.Какво друго си върви с шоколада?
8.Кое е най-странното място по себе си и около себе си, на което си откривал шоколад? (вдъхновено от пердетата на Поли

)
9.Целият шоколад в света изчезва. Какаовото дърво никога не е съществувало. Какви ще са последиците за цивилизацията ни? (Не забравяй, че то е било съществено богатство за ацтеките.)
1.Приятелката ми е от Сливен. Дойде в гимназията ни в 11 клас и до преди една година не сме се засичали особено често; просто се познавахме. Учи френска филология. Тя има много особен характер и много си допаднахме. Най-характерното за нея е може би нейната неподправеност и откровеност във всичко, което прави. Много е директна и на мен много ми допада това. Допълваме се в много отношения и макар да се интересуваме от различни неща, ние сме толерантни един към друг и се подкрепяме винаги. За пръв път имам чувството, че имам сериозен човек до себе си, който наистина да отговаря на чувствата ми към него.
2. По онова време не знаех много за правото, но имах някакво очакване, че това може да бъде една среда, в която ще мога да добия големи познания, да се самоусъвършенствам и да стане нещо от мен; да се занимавам с нещо, което да е сериозно, динамично и да предполага контактуване с различни хора. Представях си нещо като игра на шах, честно казано.
3. Може би нещо свързано с езици. Смятам, че ми се отдават... Или музика! Там нямам кой знае какви заложби, но музиката ми е страст и много се увличам по всичко, свързано с музика.
4. Отказах се от нещо, което ми беше интересно 2-3 години и след това просто спрях да изпитвам удоволствие от него. Това ме накара да се отдръпна и от определени хора, които тогава считах за приятели. Смятам, че аз съм си прав за себе си; те сигурно също са си прави за тях самите, щом продължават все още да се занимават със същите глупости... Претърпях голямо разочарование. Преживях си го, научих и оцених много нови неща и отворих сетивата си към много нови неща, които и до ден днешен са ми скъпи и ме вълнуват.
5. Сделката беше една от най-важните, които съм сключвал и съм доволен от инвестицията си. Да, добра беше сделката.
6. Аз много обичам сладко

Беше много вкусно и не беше най-сладкото нещо, което съм ял, тъй че можеш да го пробваш
7. Никой освен мен не харесва тази комбинация - шоколад и бира

Чудно е
8. Челото.
9. Моля те, не ме плаши с такива неща! Това е по-страховито от предсказанието на маите

Шоколадът е нещо, което е абсолютно неделимо от съвременното ни общество. Ядем го постоянно - на работа, в почивката, когато сме депресирани, когато черпим по повод празници... Ако шоколадът спре да съществува ефектът ще е катастрофален и не знам какво ще може да го замести... Тъжни дни за човечеството биха били дните без шоколад