здравей.Здравей, Мър!
влюбен ли си?Не съм спирал да бъда, откакто се помня. Да, Влюбен съм.
а можеш ли да се влюбиш пак?Всеки миг се Влюбвам наново. Любовта е Избор.
възможно ли е да изпитваш емоционално привличане към повече от една жена..Според мен, дори е неизбежно.
в какво се изразява за теб 'ангажимента', съпътстващ една сериозна връзка.Всеки има ангажимент единствено и само със собствената си съвест. Всеки друг „ангажимент“ е вторичен. „Бъди само с мен, независимо от своето (не)Щастие!“ е също толкова неетично, колкото: „Обещавам да бъда само с теб, независимо от собственото си (не)Щастие!“. Причисляването към „двойка“, в своята същност, е единствено възвратно. То ест, нелепо е да твърдиш, че някой има връзка с теб - можеш само да твърдиш, че ти имаш особено отношение към някого. Писахме го нейде, из някоя тема, някога...
кога връзката става сериозна?Когато поне един от участниците започне да я възприема като такава. Комуникацията между страните, по този въпрос, е съществена за благосъстоянието на отношенията помежду им.
ядеш ли пържени картофи?С удоволствие.
а мляко с ориз?Ако ми се налага.
a саздърма?Да.
а наистина ли мислиш, че е сериозно твърдението за връзката между вегетарианството и душевно заболяване?Според мен, терминът „душевно заболяване“ е некоректен, остарял и неточен. След като правим разлика, между различните термини, означаващи отказ от месо и/или други животински продукти, не, не определям вегетарианството като психическо заболяване.
казвал си ми, че преди си ме мислил за повърхностна. за такава ли ме имаш сега.Не.
засега това... ще има още 
Дано!