Jamesmagno написа:
Душичке, честит празник
Разкажи, ако не е прекалено лично, за детството си, за семейството си и отношенията ти с него.
Останалите ми въпроси чакат - дроби си ги на каквито порции искаш

Никога не е късно да ти честитя този празник,защото смятам,че го празнуваш всеки ден : )
Детството ми ...хм,хубави времена бяха.Имам си село (то не е и село-малко градче-Любимец,онова с дините),та хубавото е,че и двата ми чифта баби и дядовци са там на 10 минути път пеша.И съм съчетавала абсолютно всичко,безгрижна съм била там,събирали сме се децата от махалата и сме си играли на какво ли не.А и в града пред близкия блок,пак съм се забавлявала.
Семейството ми- имам един брат (89 набор,но е декември месец,та върви с 90),той също учи в СУ-ФМИ(КН). Майка ми е учителка по математика,а баща ми е ... държавен служител (не е полицай),никога не е искал да ми каже какво точно работи,защото работата му е строго поверителна.Добри са ни отношенията-като всички родители и те биха дали всичко,за да съм добре и се притесняват за мен постоянно.Радвам се,че живея с брат ми,защото това малко или много ни накара да се сближим.Преди това дали заради годините,или заради това,че се влияехме от родителите си,не си говорихме и отношенията ни бяха ужасни.Това може би е едно от най-щастливите събития в живота ми напоследък,защото започнахме да си споделяме и разказваме разни неща,което ме кара да се чувствам по неописуем начин