MidwinterSun написа:
Аз ще си позволя едно включване в последната минута. :Р
Цитат:
Какви бижута харесваш? А кое ти е любимото от тези, които вече имаш? А кое нямаш, но би искала много да имаш?
допреди две години носих злато. след грабеж престанах да нося ценни бижута по себе си. или поне видимо скъпи.. пазя си ги. ако нося, ще е дрънкулка. Обичам обемните обици и всякакви гривнички. най-любимото бижу ми е един пръстен, подарен ми от баща ми като бях 5 клас сигурно.. много нежен.. а искамм много неща.. все ценни, да си кътам тука..
Цитат:
Как предпочиташ - да ти подарят бижуто (или каквото и да е друго нещо, което искаш) или да си го купиш сама?
подаръци не връщам..
Цитат:
Как оползотвори първите си спестени пари?
купих подарък на сестра си.
Цитат:
Плащала ли си някога цялата сметка, когато си била на среща?
да
Цитат:
Щом музиката не ти прави особено впечатление, сигурно все някое от другите изкуства ти е на сърце, хм? : )
ооо, аз съм много безкултурен човек. нямам нуждата да слушам музика, или да чета, или да гледам филми, или да рисувам, или да пиша... което пък не значи, че не мога да оценя изкуството, когато ми се отдаде възможност... всъщност леля ми ме мъкне по разни изложби и концерти. убеди ме да идем на концерт на а. рийо във виена през май...
Цитат:
Къде свършва допустимата глезотия и започва неоправданият харч? (на пари, време и каквото още се сетиш)
обичам да ме глезят.. никога не е неоправдано, аз си заслужавам всеки харч.
Цитат:
На какво искаш да се научиш?
на общуване.. много ми куца.
Цитат:
От какво си се отказала, но смяташ, че не е трябвало да го правиш?
икономиката, пианото, немския..
Цитат:
На какво обичаш да ти мирише:
- парфюма
жасмин!, роза, цитруси
Цитат:
- шампоана
на чисто..

-
ей на тоя балсам - шала на зима... но.. нося шалове много рядко.. опитвам се да ги възприема като аксесоар, но просто са ми твърде обемни..
-
Цитат:
чаршафите
нa лилавия ленор
Цитат:
- обяда
на краставица
Цитат:
- стаята?
на мен.. стаите поемат миризмата на човека..
Цитат:
Кое смяташ, че е по-съществено за изкуството - да е красиво (във всички възможни значения на думата) или да провокира?
изкуството по-скоро въздейства на сетивата.. аз така го разбирам.. Марина Абрамович с нейните пърформанси ми е непонятна.. няма да коментирам и ония двамата балетни танцьори, дето танцували голи с вибратори отзад.. тия извращения провокират само негативни усещания..
Цитат:
Използвай този сайт, за да изрежеш снежинка (или няколко) и после ни я(ги) покажи:
http://snowflakes.barkleyus.com/аз вече рязах по коледа такива, когато беше пуснала линк.. дори сестра ми ряза
1 -
2 ето я моите
Цитат:
Сигурно сте изрязвали такива в детската градина? Какво още правихте тогава? Кои са ти най-живите спомени?
съвсем малко време прекарах там.. но си спомням много неща.
стихотворението от коледното тържество, имената на учителките, стаята, където изпращаха непослушните деца, миризмата на супата (бляк)
Цитат:
Мър много ти отива, между другото. Мисля и аз да възприема обръщението.