Дата и час: 17 Яну 2026, 17:21

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и Страсти '11: Мушмул vol.2
МнениеПубликувано на: 30 Дек 2011, 00:19 
мушмулите се броят наесен
Аватар

Благодарил (а): 408 пъти.
Търговецът на кристал

Я, колко е хубаво, че си в РиС... тъкмо да те питам - ти защо всъщност слушаш Смоуки? И кои са любимите ти техни песни? М, и да ти препоръчам новия им албум - казва се Take a Minute и го има в Замунда. Ето и няколко поздрава от него: това, това, това, А тази подхожда за определени форумни срещи: http://www.youtube.com/watch?v=QcZgLu6y ... re=related
Хихи :mrgreen: В 10-ти клас бях като ми взеха компютър. Нямах още интернет и горе долу това, което правех на него беше да си цъкам пасиансите. Съответно нямаше как да си свалям музика и една моя приятелка ми домъкна някви дискове и аз си ги качих на компютъра и някоко месеца само това слушах. Имаше няколко песни на Смоуки там, които адски много ми се забиха в главата...та така. Не съм прекалено добре запозната с творчетвото им, което го отчитам като пропуск, но си имам своите любими песнички. When the walls come down (като каза, че тази е непопулярна доста ме изненада, защото тя ми е от най-най-любимите и не знаех, че не я познават много хората), Don't play your rock'n'roll to me, If you think you know how to love me, Oh Carol, Wild wild angels
Благодаря за поздравите, втория и третия особено ми харесаха, ще преслушам целия албум :)
И още нещо - ако можеш да върнеш времето назад и да промениш едно нещо, какво би било то и в каква посока? Ох, трудно ми е да кажа. Бих се опитала да смекча последиците от едно решение предполагам.

FloWersOfEviL написа:
Моята песен е от поздравите, нали? :lol:

Твоята песен беше най-трудна. Не се шегувам. Преслушах какво ли не и все не беше това, което търсех за теб. В крайна сметка явно се е получило повече като поздрав.... :roll:

Мила

Как се възприемаш, като жена или като момиче?
Май клоня повече към жена... деа знам :)
С коя дреха от гардероба си никога не би се разделила, дори и да е абсолютно изпокъсна от носене и поради някава причина да знаеш, че никога повече няма да я облечеш? Трудно изхвърлям дрехи. Факт. Но все някой ден ги изхвърлям. Така че, май няма такава дреха. Но пък си ги помня дори вече да не са със мен :lol:
Какво обичаш да си купуваш най-много? Без да казваш шоколад! Кифла тааайййм!!! :mrgreen: Дрехи, обувки, книжки, парфюмчета, пръстенчета :drunken:
Ако всичкия шоколад на планетата изчезне, с какво ще го замениш? Как така да изчезне?!?! Въобще дори не ти разбирам въпроса...

http://www.freerice.com
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти: Мушмул

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Размисли и страсти

Kristo

15

686

22 Юли 2010, 22:37

Mushmul Преглежда последните мнения