Търговецът на кристалПолииииии! Елиииии
Я! Теб май не съм те карала да описваш мъжете в живота си с песни - моля, направи го. Ти си прецени кои мъже, какви песни, колко би искала да ни разкажеш и дали изобщо... В най-лошия случай, просто нареди линкове. 
Готина идея, ама ако знаеш колко ме затрудни.... Ок, не са всички, не са в хронологичен ред и май не е точно описание на самите тях, но ми е абсолютно невъзможно да изпълня задачата във вида в който си ми я поставила.
това няма да го обяснявамlover I don't have to loveтова пък е за един човек на когото един свят не му беше достатъчен, поради което и успяха да ни се пресекат пътищатаИсках да включа още един, но от 3 часа мъдря над песента за него и не мога да реша коя да е, така че или ще ъпдейтна по-късно, или ще останат така нещата.
Щастлива ли си? Ти си третият човек, който ме пита това в рамките на месец. Не знам, май би трябвало да съм. Определено не съм нещастна и определено съм по-щастлива отколкото бях преди известно време, нооо не знам, мисля че ми трябва още малко време, за да реша щастлива ли съм.
А липсва ли ти нещо? Търпение, воля, амбиция. Ако имах малко повече от тези неща, едва ли нещо друго щеше да ми липсва.
А има ли нещо, което ти е в повече? Мдааа...драмата.

Тъкмо когато реша, че всичко е нормално и спокойно и се случва нещо, което ме връща в състояние на драмакуийнстване. Или де да знам...може би прекалено много ми пука за неща за които не би трябвало.
ПлазмодийХоби имаш ли си, ако да какво? Хммм май нямам. Събирам някакви непотребни неща понякога, ама чак пък хоби да ги нарека...
С какво най-много обичаш да уплътняваш дните си? Еми то не е едно нещо. Обичам разнообразието. Спане до късно, приятели, шоколад, музика, разходка, хубава книжка, слънце, фейсбук (

), някое купонче, а ако м/у всичко това успея да свърша и нещо градивно ще съм най-доволна.
Защо реши да запишеш курсове за управление на МПС точно сега? Ми то не е точно сега. Цяло лято ми се искаше, но поради ред причини не беше подходящият момент. Сега се оказах с доста свободно време и с нуждата да правя нещо ново и различно и курсовете бяха първото в списъка ми.
Газ или спирачка? Газ!
Често ли гледаш нагоре? Ако да, какво виждаш? Ми май не много често, но пък когато се случи е доста яко
Кое първо си измиваш в процеса на взимане на душ ? хахах лицето.
Обичаш ли да се почесваш? Ох да, много е готино.
Започнах да изпростявам, тъй че засега е това Ми аз обикновено се кефя на простотията ти, така че ни съ пртснявай