Още една порция котки:
12. Ники - Пикси Боб; породата е позната само в Щатите, известни са с кучешкия си нрав и вярност; иначе са кротки и обичливи, а се чувстват най-добре като господари на къщата си.
13. Милена - Египетска Мау; също познати предимно в Щатите; това са котки с мистериозна история и неоспоримо обаяние.
14. Боби - Японски бобтейл; again, need I explain?
15. Илиянка - Сибирска котка; най-голямата сред котките, перфектно пригодена за оцеляване в сурови условия; имат превъзходна, винаги трипластова козина.
16. Дарко - Регдол; също сред най-големите по размер котки; поредните дългокосмести колор пойнт, те се отличават обаче по удивителната си гушкавост - когато човек ги вдигне на ръце, веднага се отпускат и размазват.
17. Данчо - Сфинкс; изглеждат шантаво и плашат хората, но иначе са много любвеобилни създания.
Снимка няма да ви пускам, за да не ви стресна, всички знаете как изглеждат сфинсковете
FightForFreedom написа:
...
16. Ако без да искаш откриеш нов физичен закон, би ли предпочела веднага да го споделиш, или би помислила първо как да извлечеш максимална изгода от откритието си? - Аз не съм човек, който действа необмислено. Така че да, бих помислила, но не користните подбуди ще бъдат основния ми мотив.
17. Съществуват ли извънземни? - То това е малко като въпроса "съществува ли Бог". Може и да ги има, може и да ги няма...
18. Кога е родена Лили Иванова? - Ми тя е малко по-млада от баба ми... значи 40-те?
19. Имаш ли любима порода папагали? - Не, макар че тая определени пристрастия към един Жако, който живее в зоомагазина до нас. Бил изпаднал в тежка депресия, когато половинката му починала, но собственикът на магазина успя да го извади от нея, иначе само си скубеше перата и беше станал почти плешив. Сега обича да свирука на клиентите и да виси с главата надолу от рамката на вратата, кълвейки непредпазливите преминаващи.
20. Кой ти е любимият персонаж от Mortal Combat? - Никога не съм го играла. Научих какво е това може би преди 2 години.
21. Коя е най-съществената разлика между индианец и индиец? - Полукълбото?
22. Вярно ли е, че който търси, намира? - Вярно е. Това е, разбира се, когато не си слепец, неспособен да забележи откритото.
23. Колко зъба има тиранозавърът? - Нещо ми подсказва, че са повече от моите...
24. Влече ли те да се занимаваш със сравнително езикознание? - Нищо сравнително не ме влече.