Дата и час: 16 Яну 2026, 14:11

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 92 г. от Ньойския договор - те забравиха, те простиха
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 12:36 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
92 г. от Ньойския договор - те забравиха, те простиха.

Но в никакъв случай от християнско милосърдие, а заради тъпота, педерастия и кретенизъм. Политици, журналисти, професори - цялата тая продажна сволоч вчера не си изкриви устата да спомене за Ньойския договор, най-трагичното събитие през 20-и век за българите, наред с 9 септември 44-та. Защо да го споменаваме - няма смисъл да бъркаме в стари рани. За какво да искаме Ревизия на Ньой, може да се скараме с някого, това са селски номера, затова мълчете.

Народ без минало няма бъдеще. Народ без имунна защита не е народ, а сган. В това ни превърнаха. Единствената имунна защита е национализма, а лековерната пасмина вярва на медиите, че националистите са "злото" , от което трябва да се пазят. Не продажния политически "елит" , не циганските грабителски орди, не чалгата и проституцията, а Националистите. Симпатично. Що за идиот трябва да си, за да вярваш на това?! Милиони хора у нас спешно трябва да си зададат този въпрос, иначе рискуват безвъзвратно да се превърнат в скотове и дойни крави, експлоатирани и ползвани за развлечение от немилостивите си господари.

Наистина, медиите напълно игнорираха годишнината от античовешкото престъпление, извършено срещу България чрез Ньойския договор. Може би защото техния любимец Уорлик и неговите западни колеги не биха одобрили споменаването на това престъпление. И тогава американското копеле ще почне да обяснява, че ако искаме да се развиваме, не e правилно да живеем с миналото. Чифтокопитният наглец може да се изнерви и да дърпа ушите на компаньона си Бойко, задето е отпуснал края на журналистическите шутове. А Бойко пък не би искал това, защото отново ще се види, че мъжеството му се спотайва под нечия куча опашка. Нещо повече - днес симпатичният педерунгел Бойко заявил, че не иска да е премиер "на народ, който се бунтува" . "Бунтовете" пък се поощряват от Сер Гей, който също не ги искаше, когато бе премиер, но за него бе напълно обяснимо с оглед еврейския му произход. Но те могат да са спокойни - щом на балотаж бяха палячовците Плевнелиев и Калфин, народа е далеч от бунтове, хората са далеч от народа, защото понятието народ всъщност не се покрива с овчеглавие.

Няма да забравим, няма да простим - така мислят националистите, но кой ги пита. Ако помним Ньой, значи ще се запитаме как очакваме разорителите на българската държава и икономика /Англия, Франция и др./ сега да ни осигурят благоденствие и висок жизнен стандарт чрез филантропския Евросъюз. Или как да простим на съседните ни държави заграбването на български земи, след като асимилаторската им политика продължава до днес. Затова е потребно да забравим - така ще ни тъпчат като стадо без да се тормозим с ненужни мисли и дилеми. Това е благородната мисия на политическия елит и интимните им приятелчета от поставени медии и научни светила. Всичко е на плещите на симпатични гъзолизци от сорта на Андрей Райчев и проф. Пантев. Трябва да сме горди с европейското си мислене.

Студентите Националисти ще ти обяснят нещата!

bars.ucoz.net

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 92 г. от Ньойския договор - те забравиха, те простиха
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 13:00 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Има нещо тотално сбъркано в мисленето ти. За да вадиш такива логики, трябва да си с тежко детство, да си мега-комплексиран не просто на лично ниво, ами и на национално.

България си е нормална държава, историята си е история. Ама винаги ще се намери някой изчаткал, да зачеше, дето не го сърби, защото, искал да се върне назад в миналото и лично да избие армиите на Антантата, ако може не с АК47, ми направо с права лопата. Ква е логиката?

92г от Ньойския договор? Чел ли си го? Всичко дето го пише в него е натоварващо за българската икономика и хората като цяло. Но са минали шокиращи 92г. от него и вече проблемите в него не се усещат. Хората не са простили. Не за друго, а защото няма жив човек, който да си го спомня. Или човек от подписалите го, който да е жив. Тва все едно - "дайте да се сърдим все още за онези походи на император Константи през 8ми век"... Кви са тия глупости? Историята е да се помни, но само от историците. Нормалните хора продължават напред и гледат бъдещето.

И що се пишеш българин и националист, като интересите ти са антибългарски? Ако го нямаше договора, знаеш ли каква е алтернативата? България поделена между няколко държави, и сега щяхме да си пишем това на официалния език - френски, румънски или гръцки. Ти си избери, БЪЛГАРИНО!

Много ми е чудно, къв националист си ти? Нито разбираш от история, от политика, само знаеш да се оплакваш, да вдигаш врява и да пишеш без да мислиш. Ако беше само ти - айде, щяхме да ти се смеем и да си изкарваме приятно понякогаш с глупостите ти. Ама проблема е, че има много мисля така и тва говори зле за обществото и народа ни. Пораснете, вече сме 21ви век, не мислете като черкези от 19ти. Щото от такива националисти, страда не "врагът, евреите и американизма", а самите българи. Национализмът в крайната му форма е секта от дебили, които нямат идея, кво говорят и ако не си съгласен си антибългарин....

Да, пич, знам, кво ще кажеш - че съм агент на бойко или на сащ, и че съм антибългарин и "турско мекере". Пиши си ги тия неща, не ми дреме. Но разлиакта между мен и теб, е че аз знам кво пиша и не съм тотално изгубена човешка кауза. И тва се отнася за всички като тебе - вие не помагате, а ПРЕЧИТЕ на България.

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 13:11 
В началото бе словото
Аватар

За теб има само два варианта - или си потресаващо глупав или етноса ти е леко неизяснен. Все ще се намери позьор като теб да каже "аз не гледам в миналото" , че трябва да се забрави и прости. Значи по гениталийната ти логика, хората трябва да се интересуват само от историята след собственото си раждане?! Това е сериозно умствено изкривяване. Между другото бих си изкарал много весело с теб, ще се посмея, ще се повеселя.

bars.ucoz.net

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 13:18 
а fragile wreck on a storm of emotion...
Аватар

Благодарил (а): 384 пъти.
Добре... Дори и да се интересуваш от миналото, можеш ли да го промениш!? Отговорът е - не.

Най - малкото никой не казва, че е забравил Ньойския договор, но това е събитие, белязало историята ни по многобройни начини, но никой не може да промени този факт по какъвто и да е начин...

И продължавам да не виждам причина да използваш неуместни и противоречащи си с Правилника за ползване на форума квалификации...

There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...

Вяра чете... и от време на време пише...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 13:28 
очарователен тормозник
Аватар

Boilad написа:
За теб има само два варианта - или си потресаващо глупав или етноса ти е леко неизяснен. Все ще се намери позьор като теб да каже "аз не гледам в миналото" , че трябва да се забрави и прости. Значи по гениталийната ти логика, хората трябва да се интересуват само от историята след собственото си раждане?! Това е сериозно умствено изкривяване. Между другото бих си изкарал много весело с теб, ще се посмея, ще се повеселя.

О, сега съм бил позьор? Щото не ти харесва, кво ти казвам? Що не идеш при Волен и Капка и да им се оплачеш от мен? Със сълзи в бяло, зелено и червено ако искаш...

Аз ти казах в прав текст, какво мисля. Ако не можеш да го приемеш, вероятно не е трябвало да си правиш труда да пишеш. Стой си в клоаката на собствените си мисли и се наслаждавай. Ние останалите хора продължаваме напред към по-доброто ментално бъдеще.

И още нещо - консултирай се с психолог, сигурно има хапчета за хора като теб. Или де да знам, заведения с меки стени?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 13:37 
В началото бе словото
Аватар

Не знам какво бъдеще има по принцип субстанция от твоя тип, обикновено продължава вертикално в канализацията. Волен и Капка не ги познавам и не ме е еня.

bars.ucoz.net

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 13:53 
очарователен тормозник
Аватар

Boilad написа:
Искаш ли да се запознаеш с новите ми кубинки, червей безмозъчен?

Tва в ква връзка го казваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 13:58 
В началото бе словото
Аватар

Във връзка с пенсионирането ти.

bars.ucoz.net

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 14:01 
очарователен тормозник
Аватар

Boilad написа:
Във връзка с пенсионирането ти.

Защо ли не се учудвам. Всеки би казал нещо такова, когато не може да обори с аргументи. Как от ньойския договор стигнахме до мен? Именно - нямаш как да си защитиш идеите и се хващаш за квото дойде... :salute:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2011, 15:48 
Socially Awkward
Аватар

Благодарил (а): 354 пъти.
Заключвам темата, докато модераторският екип не вземем решение, как да процедираме.

with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10 мнения ]