Я аз тука да ти задам няколко сериозни въпроса

Как се виждаш след като завършиш? Решила ли си накъде и кога и как. С други думи...парите или кариерата (ако са несъвместими), Приятна работа и мизерно заплащане или гнусна работа и много пари?
Кариера, до момента когато парите, ще станат нещо необходимо не само за моята издръжка
Магистратурата пак ли ще е в СУ?
ДаЗашо не харесваш Руменчев?
Защото някои хора си взеха изпита при него по къса полаПри никакви обстоятелства ли човек не може да те завлече на чалга?

този не е мн сериозен
Еми ако някой важен за мен човек има РД, бих отишла
Вярваш ли в интимната любов?
Да майНаранявала ли си някого съзнателно? Защо?
Някой хора заслужават да бъдат мачкани, целта ми е да не позволя те да смачкат мен
Може ли човек да се промени?
Не, напълно никога, до някаква степен може биВярваш ли, че любовта между двама души трае вечно? Изобщо тя съществува ли и ако да до какви граници?
Вечно-не. Ако ме питаш дали съществува вечна любов, еми не няма такова нещо
Какво куца в нашата администрация? Ако можеше да избираш кой министър би сменила и защо?
Има отдели , в които лелките си късат..... от работа и такива, в които по цял ден си мажат ноктите. Трябва да има съкратени, трябва да има и нови назначения, хора с подходяща квалификация. Бих сменила всеки един министър от сегашните.
Има ли България силен лидер? А добри мениджъри? Коя крайност предпочиташ..,страхотни мениджъри, но безволеви, или силен лидер със слаби познания и малко опит?
Силните лидери със слаби познания не се задържат дълго и обратното пак не става. Но ако трябва да избирам нека кажа силен лидер със слаби познания, тук се включват неговите помощници и администрация.
Може би са ти писнали въпросите тип опиши еди какво си, но те са много фън за нас

... така че...
Опиши СЕБЕ СИ с героиня от някое художествено произведение и....като допълнение ако имаш възможност да изиграеш една роля в голям холивудски филм...коя роля би изиграла с огромен кеф
Май не мога да се сетя, книга която съм чела и да съм си казала за някоя героиня ,, Ето това съм аз'', но ще помисля тази вечер. А за филма ето това [b]искам да изиграяЗа или против смъртното наказание?
ЗаСправедлива ли беше присъдата на Стависки? Има ли по-равни пред закона или по друг начин казано...ако аз съм дал нещо на България и съм жертвал много време, усилия и труд...трябва ли да ме съдят на равно с кварталния пияница бай Пешо? С други думи...качествата и самата личност трябва ли да се бъркат със справедливостта? Какво е справедливост за теб?
Трябваше да лежи, като всички убили човек и почти пратили в гроба друг, в следствие на алкохола.
И ..... сега един поздрав
Мерсиhttp://www.youtube.com/watch?v=23Cca-7UX-E