Дата и час: 16 Яну 2026, 22:11

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Вземете се в ръце!
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011, 20:27 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Добър вечер администратори на сайта или по точно на поддържащите страницата на Физическия Факултет.Тази смяна на програмата ,за първокурсниците,АКТУАЛИЗИРАЙТЕ я по често.Като не го правите онлайн и хората губят лекции ,защото никой не си мърда пръста ни за СУСИ ни за муси.Ако обичате давате ни пример а гъзовете не си мърдате за неща ,които стават за 2 минути.Благодаря за отделеното време и затворете темата не са ми нужни коментари,просто имам желание някой да си размърда задника...

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Вземете се в ръце!
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011, 20:35 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Всъщност ти е нужен коментар. Нужен ти е, защото някой трябва да те предупреди, че макар да са под един и същи домейн и да използват едно и също име, форумът на СУ няма НИЩО общо със самия СУ. Той е създаден и се поддържа с доброволните усилия на студенти. Ние не сме свързани по никакъв начин с администрацията и управлението нито на университета, нито на който и да е от факултетите му.

Затова ще е добре да отнесеш проблема си до съответния администратор на сайта на Физически факултет. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2011, 22:06 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 88 пъти.
АлександърДимитров написа:
... и затворете темата не са ми нужни коментари,просто имам желание някой да си размърда задника...

Прощавайте за натрапения коментар, АлександърДимитров, но наистина ще е добре да прочетете още един-два реда.

MidwinterSun е напълно права и нямам, какво друго да добавя в това отношение.

Вината не е у администратора на страницата на Физическия факултет, защото от него зависи твърде малко по въпроса, повдигнат от Вас. Споменатите проблеми са вътрешно-организационни.
Основните причини са следните:
+ за първи път във физическия факултет се прави опит от страна на деканското ръководство да се дава толкова обширна, подробна и навременна информация на страницата - то е само "на три месеца" и в момента трупа опит;
+ съставянето на седмичното разписание през тази учебна година е изключително трудно поради:
- трите нови специалности;
- мултидисциплинарността на "Медицинска физика" и "Оптометрия", изискваща ангажирането на преподаватели, външни за факултета и за университета - химици, биолози, медици;
+ горноте е причина да се правят чести начални промени в разписанието, съобразявайки го с изискванията на външните преподаватели и лаборатории.

Ако желаете да помогнете, направете това, което искате от другите в края на коментара си. Съобщите за конкретните проблеми (не изобщо):
- на преподавателите, ангажирани с организацията на обучението във Вашата специалност;
- в учебния отдел;
- на заместник декана по учебната част.

Е, ако откриете неработеща връзка, обърнете се към администратора на страницата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2011, 23:30 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Извинявам се тогава,в грешка съм.Нямах представа ,че стоят така нещата.А си помислих просто ,че е една поредна българска работа.Приемете извиненията ми в такъв случай .Другият път ще питам преди да спамя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]