Дата и час: 16 Яну 2026, 15:46

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Въпрос за тениса и футбола в СУ
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2011, 20:24 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Добър вечер! Сега ще бъда 1 курс в университета и много бих искал да тренирам запиша футбол или тенис на корт, но много хора ми казаха доста противоречиви неща за двата спорта. За футбола ми казаха, че се провеждал само в рамките на 1 час във някаква зала, а за тениса, че напредналите си играели и тренирали, а с начинаещите не се занимавали почти. Та ако има някой запознат с по-достоверни факти, бих искал да ме осветли :р

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Въпрос за тениса и футбола в СУ
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2011, 08:58 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 17 пъти.
teodor_valkov написа:
За футбола ми казаха, че се провеждал само в рамките на 1 час във някаква зала, а за тениса, че напредналите си играели и тренирали, а с начинаещите не се занимавали почти. Та ако има някой запознат с по-достоверни факти, бих искал да ме осветли :р

Обучението по спорт е в рамките на 1 час 1 път седмично за всички студенти, избрали съответния спорт. Твърдението, че не се обръща внимание на всички е необосновано и не отговаря на истината.
Желаещите да се занимават активно и да участват в състезания, може да се включат в представителните отбори на Университета, след подбор от страна на преподавателите.
За повече информация: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... disciplini

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2011, 09:23 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Спортът се провежда в рамките на един час седмично, но никой няма да те изгони ако се възползваш от спортната база на университета и в останалото време.
За футбол не съм чувала лоши отзиви.
За тенис хората трябав да са щастливи, че на напредналите им се позволява да играят отделно. Защото на тенис ходят много хора и по този начин начинаещите се оставят сами, в по-малка група, за да могат треньорите да се занимават с тях спокойно.
По тенис мога да препоръчам като треньор Оля Деянова - миналата година водеше малко часове, може би само един ден, за тази не знам, но тя определено може да научи човек на много. Аз играя от 9-годишна, но пак научих куп работи от нея. Изисква присъствие и работа, но е много коректна, позволява да се отработят пропуснатите часове и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2011, 23:50 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
А възможно ли е да запиша и двата спорта едновременно и как седят нещата с изпитите към тях? А освен това искам да ви питам и къде се записват тенисът и футболът. Доколкото разбрах всеки се записва на мястото на провеждането му, но не знам все още къде са те (или предполагам, че все пак като започнем някой ще ни разясни).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2011, 12:40 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Миналата година бях точно тенис и футбол. Тенисът се провежда на кортовете на ФМИ, а футболът е на Академик. С изпитите няма да имаш прблеми най-вероятно, със записването на двата аспорта също, ако си достатъчно бърз, тъй като местата се запълват още в началото.

Има теми и за двата спорта. Няма нужда от отделна тема за всеки въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5 мнения ]