FightForFreedom написа:
1. Кой е любимият ти чадър?
2. Имала ли си гадже-баскетболист?
3. Вторият ми въпрос накара ли те да преосмислиш първия?
4. Имаш ли поражогасител вкъщи?
5. Изпръсквал ли те е пожарникар?
6. Имаш ли дрехи в шпионски стил?
7. Скачала ли си в леденостудена вода?
8. Здрависвала ли си се с особено високопоставена личност?
9. Какво мислиш за Емили Беър?
10. Как би се почувствала, ако извънземно, което е много по-готино от хората във всички отношения (вкл. сексуално) и което много обичаш, ти предложи брак? Но ти знаеш, че по техните правила няма опция развод. Ако приемеш, ще се издигнеш повече от всеки човек и ще имаш суперски живот, но ще загубиш свободата си.
1. Любим чадър имах като бях малка. Беше розов с анимационни герои, доколкото си спомням
2. Не, нямала съм..
3. Отчасти
4. Не, нямам..
5. Не. Не съм имала честта да се сблъсквам с пожарникари все още.. Дано не ми се и налага..
6. Зависи какво имаш предвид под шпионски дрехи, но май нямам
7. Чак ледена - не, но си беше доста студена
8. Да, здрависвала съм се с президента Първанов преди 4-5 години, когато беше на посещение в родния ми град.
9. Името ми е непознато, но след кратко ровене из Google и преглеждане на няколко клипчета, смятам че това е изключително талантливо дете

(ако говорим за едно и също

)
10. Хм, ако го истински го обичам, както пише, и смятам, че това е сродната ми душа, въобще няма да ме е грижа за свободата ми - тогава бих приела, но ако не съм сигурна в чувствата си или пък не съм готова да се обвържа, независимо от това, че ще се издигна повече от всички хора, ще откажа и ще запазя свободата си.