Noctis написа:
1. Защо им е насекомите да еволюират ? Не са се развили добре ? Не живеят навсякъде по-планетата ? И тук не говорим за милиони, а за милиарди години еволюция.. даже е невъзможно да си представиш какъв период от време е това .. Но все пак вярваш, че Исус е риъл..
2. Исус е историческа личност, както Мойсей, Зевс, Аполон, Атина, Прометей, Волтрон, Ичиго Куросаки, Наруто, Мики Маус, Торбалан и разбира се не на последно място.. Дядо Коледа
Хахаха. Типично мнение на атеист - "Вярвай си в Исусчо". Аве момче, почети малко литература, бива ли? И нямам предвид от оная "непопулярната" дето разни какички с поли или младежи с костюми и приятен английски акцент я раздават.
Цитат:
Не са най-многобройни като видове и популация ?
Да не мислиш, че си особено по-еволюирала от риба примерно (Голямо си шаранче ..щом вярваш в съществуването на Исусчо) ?
Всеки е свободен да вярва в каквото пожелае. ТИ вярваш, че не съществува, или не е съществувал, пък аз точно обратното. Ти можеш да си повтаряш колко е малоумно да вярвам в това, пък аз мога да си повтарям колко е малоумно тва което обясняваш. До къде стигаме?
И като е толкова трудно да си представя такъв период от време и пр, смяташ ли, че ти можеш да си го представиш по-успешно от мене и да ми твърдиш, че личност като Исус не е съществувала ама
никога. И не ти говоря, че е правил фокуси и тям подобни, но че е съществувал.
Цитат:
Поне като ще се излагате просто си пуснете пиянските снимки из форума, а не пишете глупости.. поне за първото може да си помислим, че е случайно

А с това ме изгуби като събеседник ^^.
Успехи