Дата и час: 16 Яну 2026, 22:08

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти '11: Lunatic-moon
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2011, 22:19 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Та, за какво си говорихме?
А да - Лунатик е на ред в изпроводялнята...

Та да.... :salute:

you've arrived at panic station!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти '11: Lunatic-moon
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2011, 22:38 
Белодробна маниачка..
Аватар

Благодарил (а): 738 пъти.
Лунати, Лунатик, Лунатик ^^

Привет : )

Мисля, че това са ти първите Р&С, затова свободата за въпроси е голяма. Ето, почвам:

1. Никът ти, откъде е?
2. Защо си смени аватара и защо точно с този?
3. Имаш ли DA? Дай линк, моля. Ако нямаш, задължително си направи и после дай линк : )
4. Къде си записваш стихотворенията? Имаш ли специален тефтер или са на хвърчащи листи? Или, може би, на компютъра?
5. Писала ли си друго, освен стихове? Проза?
6. Покажи ми някоя твоя любима фотография. Под твоя имам предвид твоя : )
7. А сега някоя чужда, но любима.

8. Защо ФМИ, защо КН?
9. Удовлетворена ли си от специалността?
10. След КН какво следва?

11. Откъде си всъщност? Разкажи за родното място - как го чувстваш сега, след три години постоянно приветстване и сбогуване с него? Доколко си свързана още с него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2011, 23:44 
Never Give Up
Аватар

Благодарил (а): 163 пъти.
Хеййй, луничкее :flower:

От това, че си ми колежка възникват доста професионални въпроси, но ще ги подмина, ти си интересна личност.. та и въпросите трябва да са такива :) А и FoE се погрижила за това с въпроси 8-10 :) Дано все пак не те разочоровам с въпросите си.. :P

Сега ще изброя някои неща, и искам да си представиш, че са изразени в картина състояща се само от разни цветове, без да има някаква връзка между тях, просто разпръснати и изпълват цялата картина.. Искам да ми кажеш за съответните теми на тези картини, кои цветове преобладават, и кои цветове се съсродоточени около ценъра (в случай, че са различни тези 2 цвята):

Картина 1: Умът ти
Картина 2: Сърцето ти
Картина 3: Битието ти
Картина 4: Най-смелата ти мечта
Картина 5: Най-честото ти настроение

А ако картината беше изцяло бяла и можеше да избереш само един цвят, или просто да я оставиш бяла.. то какъв щеше да е този цвят, или си предпочиташ да остане бяла?

:flower:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 00:39 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 282 пъти.
FloWersOfEviL написа:
Лунати, Лунатик, Лунатик ^^

Привет : )

Привет :salute:

1. Никът ти, откъде е?

От един разказ (Robert Sheckle - Pilgrimage to Earth ). Когато реших да се регистрирам във форума, тъкмо го бях прочела и този израз ми се беше набил в главата.

2. Защо си смени аватара и защо точно с този?

Идея си нямам защо съм го сменила. Но пък този ми допада доста - чувствам го по-близък : )

3. Имаш ли DA? Дай линк, моля. Ако нямаш, задължително си направи и после дай линк : )

Имам. Но почти нищо не съм качвала там.

4. Къде си записваш стихотворенията? Имаш ли специален тефтер или са на хвърчащи листи? Или, може би, на компютъра?

Ама аз не пиша стихчета. Или поне не целенасочено. Просто понякога искам да кажа нещо на някого, но същевременно не искам да му го кажа. Затова го казвам с римички и после не му го казвам. Нямам си специално тефтерче.

5. Писала ли си друго, освен стихове? Проза?

Не съм. Но пък искам да опитам някой ден : )

6. Покажи ми някоя твоя любима фотография. Под твоя имам предвид твоя : )

бау

7. А сега някоя чужда, но любима.

Нямам любима. Но пък тази е последната, която харесах в един друг форум.

8. Защо ФМИ, защо КН?

ФМИ, защото съм мързелива и не ми се учеше биология, за да вляза медицина, а математиката ми се удава. КН, защото продположих, че щом е специалността с най-висок бал, значи е най-хубава.

9. Удовлетворена ли си от специалността?

Не. Учебният план не е измислен достатъчно добре - има много излишни и остарели неща. Но затова пък има изборни дисциплини, с които се компенсират пропуските.

10. След КН какво следва?

Знам ли : ) Може би криминалистика. Или анимация. Или биоматематика. Или нещо друго... Ще ми се да не е в България, но още не съм го измислила.

11. Откъде си всъщност? Разкажи за родното място - как го чувстваш сега, след три години постоянно приветстване и сбогуване с него? Доколко си свързана още с него?

От Плевен. Сега е толкова странно като отида там. Тихо и спокойно. Можеш да минеш през целия град за около час и при това без да се блъснеш в никого. Хората не бързат за никъде. По-усмихнати са отколкото тук, в София. Свързва ме с него едно гласче, което всеки ден ме пита тъжно по телефона: "Како, кога ще си идваш?"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 01:10 
Вазов
Аватар

The_Soldier написа:
Хеййй, луничкее :flower:

Здравей, войниче : )

От това, че си ми колежка възникват доста професионални въпроси, но ще ги подмина, ти си интересна личност.. та и въпросите трябва да са такива :)

Питай каквото се сетиш, все пак трябва да сме и професионалисти : )

Сега ще изброя някои неща, и искам да си представиш, че са изразени в картина състояща се само от разни цветове, без да има някаква връзка между тях, просто разпръснати и изпълват цялата картина.. Искам да ми кажеш за съответните теми на тези картини, кои цветове преобладават, и кои цветове се съсродоточени около ценъра (в случай, че са различни тези 2 цвята):

Картина 1: Умът ти

Че аз и такова ли имам :lol: лИлаво - това е един специален цвят, който вече не съществува - правилно било лилАво. Но пък в ума ми винаги ще си е лИлаво :flower:

Картина 2: Сърцето ти

Хм, много цветове са. Като картина, която детенце рисува с ръчички и маца навсякъде с всевъзмоцни багри.

Картина 3: Битието ти

То е прозрачно и трудно може да се нарисува. Освен ако не се сложи в кашон. Но засега не искам да го слагам в кашон, затова ще го оставя ненарисувано.

Картина 4: Най-смелата ти мечта

Мечтите са оранжеви! С изключение на зелените мечти - те са зелено-оранжеви.

Картина 5: Най-честото ти настроение

Тук си представям една рекичка. Синя. На моменти може да е вбесяващо спокойна. На моменти - плискаща се на всички страни.

А ако картината беше изцяло бяла и можеше да избереш само един цвят, или просто да я оставиш бяла.. то какъв щеше да е този цвят, или си предпочиташ да остане бяла?

Бяла, защото бялото е съчетание на всички останали цветове. Но може би щях да добавя едно малко жълто усмихнато слънце в горния десен ъгъл :sun:s

:flower:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 01:51 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 155 пъти.
Опиши се с три думи.
Смяташ ли ,че човек трябва да страда ,за да израсне душевно?
Къде би живяла извън България?
Страна която искаш да посетиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 11:03 
Вазов
Аватар

Опиши се с три думи.

Облак, разсеяност, зелено.

Смяташ ли ,че човек трябва да страда ,за да израсне душевно?

Представям си го като една игра с много нива. Когато човек премине всички препядствия в нивото, се качва на следващото. В противен случай си стои на нивото и повтаря, докато не му свършат животите. Не мисля, че страданието е задължително - има и други изпитания.

Къде би живяла извън България?

На много места, но не завинаги. Примерно в Ирландия, Англия, Русия, Тайланд, Кения.

Страна която искаш да посетиш?

Няма такава, която да не искам да посетя : )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 11:15 
Never Give Up
Аватар

Благодарил (а): 163 пъти.
Пак съм аз :)

Цитат:
Питай каквото се сетиш, все пак трябва да сме и професионалисти : )

Всъщност съм те питал и преди, а и ти прочетох отговорите на въпросите на FoE. Чел съм и мнения на доста други хора от ФМИ, и май крайният извод е - в която и от 4те "компютърни" специалности да си, какво ще научиш е 90% до подготовката вкъщи + ИД които си избрал (не само компютърните специалности де, и за математическите специалности се отнася до голяма степен).
Та ако ще питам нещо, то това ще е за реализацията.. Знам че в чужбина има страхотна реализация, както и много много добра заплата, но не мисля, че същото може да се каже за бг (освен чуждестранните фирми). Та каквото ти е мнението по въпроса? То като учиш за тази професия, във всеки случай клониш към чужбина..

Стига толкова професионализъм :geek:

Цитат:
Мечтите са оранжеви! С изключение на зелените мечти - те са зелено-оранжеви.

Ехаа, как си улучила двата ми любими цвята, но при мен зеленото преобладава :alien:
Минавам към въпроса :) : Каква е тайната зад невероятно красивите ти зелени очи? Дължиш ги на някой (ако не и 2мата) от родители ти, или ти са просто подарък от природата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 11:54 
Вазов
Аватар

Знам че в чужбина има страхотна реализация, както и много много добра заплата, но не мисля, че същото може да се каже за бг (освен чуждестранните фирми). Та каквото ти е мнението по въпроса? То като учиш за тази професия, във всеки случай клониш към чужбина..

Сравнението между заплатите в нашата сфера вътре и извън България е направо смешно. В другите държави се почва от около 60 долара на час. А тук - за около 6 лева на час. Но в крайна сметка парите не са всичко. Важното е да обичаш това, което правиш. Не знам как дефинираш реализация. Аз бих била доволна от работа, която ме кара да мисля и да уча нови неща всеки ден. А това и в Бъгария е напълно възможно.

Каква е тайната зад невероятно красивите ти зелени очи? Дължиш ги на някой (ако не и 2мата) от родители ти, или ти са просто подарък от природата?

:oops: Благодаря : ) Както се пее в песничката, очите ми са зелени, защото ям много зеленчуци :alien: Никой от родителите ми не е със зелени очи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 14:01 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 155 пъти.
Или по-скоро и двамата са с рецесивен ген :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 19:04 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
1. Какво обичаш да правиш през свободното си време?
2. Каква мечтаеше да станеш като малка?
3. Любимо място в Плевен
4. А в София?
5. А около ФМИ?
6. Любим раздел във форума?
7. А тема?
8. Нещо което искаш да промениш в себе си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 19:51 
Вазов
Аватар

1. Какво обичаш да правиш през свободното си време?
Да чета книжки, да се разхождам, да снимам, да си играя с някой любим мой език за програмиране.
2. Каква мечтаеше да станеш като малка?
Дизайнерка. (Баба ми гледаше прекалено много Дързост и красота)
3. Любимо място в Плевен
В далечните части на Кайлъка. Има едно малко мостче над една рекичка. Ако седнеш върху него, краката ти почти докосват водата, а над теб има огромни дървета и прехвърчат пеперудки.
4. А в София?
Много са. Примерно, една беседка в Южния парк, която на доста голяма височина и има страхотна гледка. Или пък централните части на града през нощта, когато е толкова тихо и различно.
5. А около ФМИ?
Покривът на Химическия, върху малката куличка. Или пък таваните на Физическия факултет - там има толкова стари и интересни неща, а на места покривът е срутен и се вижда небето. Или металната конструкция срещу ФМИ - графитите там са доста сполучливи. Друго любимо място ми е една малка градинка, с едно много удобно за катерене дърво.
6. Любим раздел във форума?
Целият форум ми е любим :P
7. А тема?
Кой какви песнички слуша в момента - там винаги с намирам разни приятни парчета.
8. Нещо което искаш да промениш в себе си?
Искам да се науча да оптимизирам по-добре времето си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2011, 22:55 
Форумно зомби
Аватар

Благодарил (а): 739 пъти.
Можеш ли да ми опишеш случай, в който нещо напоследък те е накарало да се усмихнеш широко ама не само външно, но и вътрешно да ти е станало изключително хубаво и да си се трогнала :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Фев 2011, 00:51 
Вазов
Аватар

Angel_N написа:
Можеш ли да ми опишеш случай, в който нещо напоследък те е накарало да се усмихнеш широко ама не само външно, но и вътрешно да ти е станало изключително хубаво и да си се трогнала :D

Много често ми се случва нещо да ме усмихва. Тези дни - слънцето. Една възрастна двойка, със сплетени ръце. Едно смеещо се бебе в автобуса, което успя да развесели абсолютно всички. Вчера много ме трогна лекторът ми по Логическо програмиране. Зададох му някакъв въпрос по предмета, а той почна да ми обяснява с такъв плам и желание. Можех цял ден да стоя и да го слушам. Много ме радват такива хора - които знаят защо живеят и са намерили призванието в живота си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Фев 2011, 03:47 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Защо Войникът е виждал очите ти, а аз не :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '12: Lunatic-moon

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Размисли и страсти

thegirl

35

1472

05 Мар 2012, 22:47

FloWersOfEviL Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '11: lunatic-moon

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в Размисли и страсти

thegirl

69

2055

09 Авг 2011, 10:41

Търговецът на кристал Преглежда последните мнения