Аз пък когато имах алергия само морските или по-скоро сладководните "дарове" не ми правеха проблеми никога... И попринцип много неща изглеждат гадно, докато някой не ги сготви както трябва

Например се сещам че си мислех че не бих ял охлюви, а те се оказаха доста вкусни...
Един път бях ял малки октоподчета и бяха страхотни, друг път бяха гадни и жилави и в отвратително кисела марината... Много неща са до готвача

А от рибите се сещам само за акулите, те грам не миришат на риба, а на вкус са като най-добрите риби! Аз съм опитвал само веднъж и се надявам да не стане като с октоподчетата втория път... И силно ти препоръчвам филе от акула, а и се оказа че не е никак скъпо в момента...
Бях най-силно алергичен към грах, моркови и шоколад ако си спомням правилно, както и към всякакви власинести неща, като почнеш от ягодите и стигнеш до прасковите, но ако са обелени нямаше проблем

Едва ли има по-голяма гавра от това дете да е алергично от толкова вкусни и полезни неща, но факт... Сега вече нямам никакви алергии... Коментара на лекарите никога няма да го забравя: Или ще се оправи или ще умре... Май стана по-скоро воторото, макар че някой ден неизбежно ще ме застигне и първото
Гледам обаче "Страх" например... Това шоу защо не се казва "Гнъс"... не мога да се насиля да изям която и да е от гнусотиите там, независимо колко пари ми дават и независимо че имам много здрав стомах, просто не мога да си сложа нещо такова в устата и да не повърна, а освен това адски ще ми се догади още от миризмата, може би в това е ключа... гледам някой си запушват носа и пият на екс... но живо насекомо... абе отвратително е... ако не беше това, щях да участвам