Дата и час: 16 Яну 2026, 13:18

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Скромен въпрос
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2010, 20:44 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Страхотни обяснения, ама не са ми достатъчни...живея в София от скоро и без джипиеса си съм умряла...та, за пореден път питам за точен адрес за този 4-ти блок на 4-ти километър..нещо, което мога да си въведа в джипиес устройството има ли? :pale:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2010, 20:59 
algemyest
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
Значи, точен адрес не мога да ти дам. Примерно, вземаш 4,5,11 + 280 или 84 от Ректората. Слизаш на спирката след Плиска, т.е. т.нар. Жк. Изток, пресичаш от другата страна на подлеза и виждаш много жълти блокове. Има табели, ще намериш лесно блока, който търсиш. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2010, 21:08 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Aerial написа:
Значи, точен адрес не мога да ти дам. Примерно, вземаш 4,5,11 + 280 или 84 от Ректората. Слизаш на спирката след Плиска, т.е. т.нар. Жк. Изток, пресичаш от другата страна на подлеза и виждаш много жълти блокове. Има табели, ще намериш лесно блока, който търсиш. :wink:

Благодарско! :flower:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Мар 2010, 21:42 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 9 пъти.
Благодаря много за информацията на всички,наистина вдъхна много повече доверие,а и осъзнах първоначалните си приоритети-да уча в първото висше учебно заведение в България,това с традициите и амбициите ;)

Имам нужда от зеленина,4ти блок звучи супер,нямам претенции повече :faroah:

А по-интересно ми е няма ли тема за учещите Политология специално?Разгледах тази,в която vdimiter е писал,но гледам,че вече е заключена... някакви предложения?Да отварям ли нова или няма кой да пише в нея?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2010, 00:31 
В началото бе словото

Благодарил (а): 6 пъти.
MoZn написа:
А по-интересно ми е няма ли тема за учещите Политология специално?Разгледах тази,в която vdimiter е писал,но гледам,че вече е заключена... някакви предложения?Да отварям ли нова или няма кой да пише в нея?

След като си видяла моята тема, значи знаеш, че я направих покрай миналогодишната КСК и моето собствено влизане в тази специалност. Моето наблюдение тогава беше, че въпреки че трябваше да има близо 60 души, които да знаят, че са приети, едва 4-5 дойдоха да напишат нещо. Това ме навежда на мисълта, че хората не пишат много за политология, може би защото до последно очакват да влязат в някоя от уж по-престижните специалности, като например право.

Все пак тук-там се срещат такива хора, които знаят, че искат политология още преди да са кандидатствали и наистина няма нищо лошо в това да има тема точно за такива хора. Току-виж те успеят да привлекат и още кандидат-студенти към специалността, която инак наистина е хубава. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2011, 11:41 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 4 пъти.
А къде се провеждат лекциите по Психология, някой може ли да сподели? :) :shock:

Английска филология - 1 курс

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2