studentsu написа:
Цветелине,
поздравявам те за откритото поведение - да обявиш тук кандидатурата си за член на СС на предстоящите избори.
btw, предлагам да се разкрие тема "Студентски съвет - избори, 2 декември 2009" и нека там всеки кандидат да заяви своята кандидатура, да изложи своята визия за работата на съвета, взаимодействие със студенти, преподаватели и администрация. Нещо като предизборна програма - защо не?!
Студентския съвет винаги е бил кръстопът на интереси, а най-пробивни са икономическите интереси, които изцяло подчиниха т.нар. "ръководство" на настоящия Студентски съвет.
Не може да отиде на избори този, който няма оценка за настоящето!
Твоята оценка каква е, Цветелине?
Няма от какво да се притеснявам и да крия, че ще се кандидатирам. А и все пак не представлявам само студентите от ФМИ, но всички вас от СУ, така че мисля, че би било правилно да го съобщя пред всички вас. В отговор на твоя въпрос, ще кажа следното...За да запазя добрия и дипломатичен тон, няма да критикувам или обвинявам никого директно. Факт е обаче, че бих искал доста неща да се променят в СС, а това от своя страна означава, че очевидно не съм много доволен от сегашното положение, визирайки в това число работата, която се върши, ръководството на СС и цялата репутация за нас сред студентите (и не само) на СУ. Вярно е, че понякога изказванията за нас са доста крайни и като цяло не Ви виня, но нека тези, които не могат да предложат нищо конкретно или да направят нещо с цел подобряване на положението, да си спестят коментарите. Оценка за настоящето имам и тя не е добра. За мен най-важното е да ни се доверявате и да се обръщате към нас с ясното съзнание, че ще ви бъде помогнато подобаващо; нещо, което в момента липсва. Искам да давате своите мнения и предложения, да бъдете активни студенти и да работим всички заедно. Като най-големия и най-елитен университет в България заслужаваме и СС на СУ да бъде най-добрият. Това обаче зависи от всички вас, които мислите, че това реално може да се случи, а не гледате апатично на всичко, което се случва около вас, оплаквайки се и искайки винаги нещо, без да сте дали поне малко от себе си.