@Angel, това че не съм отговорил на заяждане не виждам как може да означава че съм съгласен... Всъщност аз с какво съм съгласен, ти нищо не си казала

Ако трябва да ти отговоря обаче, ми и моя баща тук е дошъл гол и бос, твоя поне пари за храна е имал, моя е учил в пансион, завърчил е международни отношения, станал е първо екскурзовод, но е попаднал на някаква мацка и му е загубила 10-тина години, вързало го е с деца, затова я е търпял толкова, ако не и повече, не знам... За майка ми се е оженил към 40, тя на 33. Искала е първо кариера да направи, инжинер е тя. Но са се влюбили хората, задомили са се. Направили са си 3 деца, направили са доста компромиси заради тях, отгледали са ги и още си се обичат! От нулата са почнали и жилище си имаме и т.н. Обаче това е ставало само едно време, сега не става... Човека 5 деца е отгледал, аз и едно няма да мога да отгледам, пак добре че себе си успявам някак да издържам, поне за сега...
@Methuselah, Нали съм дал важната информация в първия пост. Останалите не е необходимо да се четат ако не му е интересно на някой. Разбира се ако изникне нещо ново ще го добавя точно в първия пост, което моето разбиране за максимално улеснение на хората които искат да намерят полезна информация без да се ровят в спама

Но то какво може да се промени във вече приет закон... Иначе за цнезурата си прав, имат нужда моите писния от нея... Но лошото е че аз все пак съм си един прост хамалин с беден речник и ми е много трудно да се изразявам политически коректно