Дата и час: 16 Яну 2026, 22:28

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ст.ас. Чавдар Стоянов - що за преподавател е тоя?
МнениеПубликувано на: 12 Май 2009, 20:00 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте, колеги!
Уча право в УНСС, 3 курс, и искам да Ви споделя как премина днес изпита ни по МНП (това е изборна дисциплина) при т.нар. ст.ас.Ч.Стоянов!
Изпитът започна навреме, ас.Стоянов мина покрай всички колеги, написа по 2 въпроса на листите, подписа се и ни остави да се забавляваме около час, час и половина, през което време не спря да обикаля и да следи за нередности :wink: В края на изпита заяви, че ще получим резултатите си в понеделник, 18 май, защото имал друга работа и нямало да може да ги провери по-бързо. Това добре!
Изпитът приключи в 11.30 часа, след което ст.ас.Стоянов, заедно с един от асистентите от нашия университет отиде да си почине в кафето на факултета! В 14.30 часа, когато ни беше дадена почивка по наказателно право, изведнъж някой от колегите забеляза, че оценките по МНП са вече готови, протоколите са подписани, а от Стоянов няма и следа.
Та, как така се получава, че този иначе толкова "симпатичен" човек успя да провери изпитните материали и да нанесе оценките в протокола на 80-90 човека за смешното време от 2-3 часа?!?! Нали уж му трябваше цяла седмица да прочете написаното?! Да не говорим за резулатите - колеги, които никога не са присъствали на лекции, получиха отлични оценки, а на редовните и активни по време на упражнения студенти им бяха написани тройки... :pukeleft: :scratch: И как изобщо по друг начин да коментирам изпита, при условие, че Стоянов казва: "Колеги, цитирайте точно конвенциите, не импровизирайте", а самият той веднъж не проведе лекция без да ползва записките си!!! Пълна пародия! Голямо разочарование. Искрено се надявам догодина този човек да не преподава в университета! Пълна липса на заинтересованост и комуникация със студентите!
Нямам идея какво е мниението за този човек в СУ, но определено мисля, че призванието му в живота няма нищо общо с преподаване в университет! :!:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: ст.ас. Чавдар Стоянов - що за преподавател е тоя?
МнениеПубликувано на: 12 Май 2009, 20:24 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
eager написа:
Да не говорим за резулатите - колеги, които никога не са присъствали на лекции, получиха отлични оценки, а на редовните и активни по време на упражнения студенти им бяха написани тройки...

Знаех си аз, че хубаво правя, когато не ходя на лекции. Момчета и момичета, които винаги заемат първите редове в залите, стягайте се!

eager написа:
Нямам идея какво е мниението за този човек в СУ, но определено мисля, че призванието му в живота няма нищо общо с преподаване в университет! :!:

Честно, нямаме абсолютно никакво мнение. Иначе какво се чудиш толкова? Такива истории бол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Май 2009, 20:37 
В началото бе словото

Не се чудя, но просто това е най-дразнещият и ехидно смеещ се преподавател, който познавам!!!
Да не говорим, че когато изискваш много от хората, трябва и много да си дал - нещо, което Стоянов не е направил! :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Май 2009, 20:45 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Да бе, ясно, ама това е форумът на СУ и никой нито го знае тоя преподавател, нито иска да го знае.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Май 2009, 21:13 
В началото бе словото

Ами, ако погледнеш имената на преподавателите във вашия факултет ще видиш, че той фигурира там!!!
Освен това непрекъснато говори за това, че преподава в СУ ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Май 2009, 15:20 
Постоянно присъствие
Аватар

ники това, че ти не го знаеш си е твой проблем . Тъй, млади и зелени . . . пък и нямаМЕ мнение. Чакай човек, поживей, виж :).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Май 2009, 15:31 
В началото бе словото

:) Нека и аз като човек, който е има нещастието да се сблъска с това нещо, наречено Чавдар Стоянов, споделя моето мнение.1) Това я рядко противна личност, вярно е, че има доста преподаватели в нашия университет, които са недолюбвани от студентите, но този спокойно може да оглави класацията, 2) Това е някакво лицемерно влечуго, което освен да се подмазва на всичко, което има отпред титлата доц., д-р. или проф. , едва ли прави нещо друго смислено в живота си, 3) убедена съм, че ще има много колеги, които като прочетат излиянието ми, ще си помислят, че съм една от "жертвите" на Чавдарчето Калитко и затова говоря така.Е, не е вярно, опита се да ни води един семестър упражнения по МПП, но колегите много бързо разбраха накъде отива работата и просто спряха да ходят.Слава Богу, и на изпита не беше той. 5) Колкото по-скоро някой се от Деканата се осъзнае и му даде пътя, толкова по-добре за благото на студентите.Това, за което може да се събелява,е, че той не е единственият такъв, ами има доста като него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Май 2009, 22:11 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Чаво он дъ топ! :lol:

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009, 17:15 
Постоянно присъствие
Аватар

Изобщо не искам да го коментирам това комплексирано асистенче с хомосексуални наклонности.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Май 2009, 19:16 
Легендарен флуудър
Аватар

alfrost написа:
:) Нека и аз като човек, който е има нещастието да се сблъска с това нещо, наречено Чавдар Стоянов, споделя моето мнение...2) Това е някакво лицемерно влечуго, което освен да се подмазва на всичко, което има отпред титлата доц., д-р. или проф. , едва ли прави нещо друго смислено в живота си

А един ден ще стане професор и ще изпитва....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Май 2009, 16:01 
В началото бе словото

proUSA написа:
alfrost написа:
:) Нека и аз като човек, който е има нещастието да се сблъска с това нещо, наречено Чавдар Стоянов, споделя моето мнение...2) Това е някакво лицемерно влечуго, което освен да се подмазва на всичко, което има отпред титлата доц., д-р. или проф. , едва ли прави нещо друго смислено в живота си

А един ден ще стане професор и ще изпитва....

Пази, Боже, той за асистент на става, пък за титуляр на специалността да не говорим... :scratch: ... Лошото е, че щом до тук е стигнал, едва ли ще се намери кой да го спре, а стоновете на студентите отново ще останат глас в пустиня!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Май 2009, 08:38 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Странно, имаше една подобна тема наскоро, къде ли изчезна.... А, сетих се, администраторите я изтриха, при това не без основание. Не знам как стоят нещата в УНСС, но очевидно е, че никой от Су не може да каже, че е получил кофти оценка или не са му дали заверка несправедливо, чуват се само коментари за характера на Стоянов. Не ме разбирайте погрешно, и аз не го харесвам, но сега, след като мина изпитът, ако съм честен, встрани от някои забележки(не малко насочени към мен, за които не съм му останал длъжен), не е направил нищо, с което да ощети някого, въпреки всички заплахи.
Що се отнася до изпита по МНП в УНСС - не знам, не съм, видял, все пак само да отбележа, че оценката на изпита се формира само от написаното на изпита, а какво ще пиша в книжката е друга тема, затова и е добре да се каже, ако някой е ощетен, защото е написал всичко, а има 3.

And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Май 2009, 20:20 
В началото бе словото

Определено имаше ощетени - за пореден път питам как е възможно за час да бъдат проверени толкова много работи .... Колкото до характера му - не искам вече да коментирам, истински подлизурко и мазньор, с поведението си към студентите ги накара да на ходят на лекции и уби всякакво желание за изучаване на тази толкова интересна материя... :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Май 2009, 09:44 
Master Of Puppets
Аватар

*Raya_Alexandra: Спазвайте добрия тон и се въздържайте от обидни квалификации!

And it's not my last life at all...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Май 2009, 06:54 
Легендарен флуудър
Аватар

А дали има някакви наУчни трудове?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Чавдар Стоянов-черно зло или неразбран симпатяга????

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в ЮФ

anichkata ti

16

3000

08 Фев 2009, 11:03

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения