Светослав Станков написа:
А, Добри, нямам честа да те познавам, от което много страдам, но моля те кажи на твоя Гуру Ники Михайлов да върне проектора, който прибра от Студентски съвет и забута в непризнатия ви нито от академически, нито от никого кариерен център на факултета ви.
Ух на бати, пич мой,
Студент съм, не за друго ми щото още ме желаят

В два факултета, по интересни за мен магистърски програми. За твое успокоение, живот и здраве, от юни ще остане само една, защото в другата ми предстои дипломна защита. Това между другото.
За проектора - както много добре знаеш, с Митко Колев - твоя Гуру - получихте писмо от Генералния мениджър на фирмата дарила техниката за какво е дарена тя. Какво пишеше вътре оставам да намериш - е, не в Правилника на СУ, ама ти така и не го спазваш. Дет се вика, кво толкова днес фалшиво уверение, утре нЕкое ЗОП-че в 8-ми блок, ама ти си знаеш.. и прокуратурата! За да приключим темата с проектора - от юристите знам, че дарението се прави с воля на дарителя. Тя е неотменима. Ха сега си намери документчето и прочети какво пише за този проектор. Предишния проектор на кариерния център го открадна Любо Секиранов, радвам се, че с този, дарен отново на кариерния център (на ФФ) не се получи така, като чета какво сте си позволили с парите по проекта на Пешо, не е далеч от акъла, как и къде щеше да свърши милия ни проектор

По темата кариерни центрове предлагам да не започваме дискусия - в момента в СУ функционират 4 (четири) кариерни центъра и нито един от тях не се намира в Ректората. Ходи ги намери и им изискай обяснения, защо и как функционират без разрешението ти! Длъжен си да го направиш, в името на студентите, дето ги представляваш!
Пък дали се познаваме е без значение. Няма смисъл да се запознаваме, защото нямаме общи теми за разговор. Ти не си мой студентски представител, срам ме е от теб!