Дата и час: 16 Яну 2026, 20:30

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 381 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Нежелана бременност!!!
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009, 20:07 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Коя жена може да пикае права? :shock:

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009, 20:13 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Kristo написа:
Тц, моя лаф за "футбол, политика и жени" беше сарказъм.
Твоето беше ненужни обяснение, как не е вярно, това което казвам... изтъркано...

Тъкмо да се зарадвам, че сме се разбрали и ти решаваш да ми докажеш как всъщност не сме. Т.е. как ТИ отново не си ме разбрал.
"Ето, разбрахме се" бе по повод на твоя хилав сарказъм и моето заключение, че жените не разбират мъжете (както и обратното).

Колкото до последното - явно ги има, но ще оставя друг да ти отговори. Да не се окаже, че не съм ти разбрала сарказма. Тц тц тц.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009, 20:17 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
По-добре ли ще ти стане, ако ти кажа, че не мога да обобщя за всички мъже, но мен определено не ме разбираш...за другите можеи да можеш, да ги разбираш и да са ти прозрачни

И слава богу, че е така - ако ме разбираше, как мисля и каква личност съм, сигурно щеше да ме мразиш още повече, сега поне ти спестявам нервите и негатвните емоции...

А какво ще кажете за "Коя жена пикае права" - еволюционен връх в нашата галактика? :mrgreen:

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009, 20:30 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Kristo написа:
По-добре ли ще ти стане, ако ти кажа, че не мога да обобщя за всички мъже, но мен определено не ме разбираш...за другите можеи да можеш, да ги разбираш и да са ти прозрачни

А, не, не, аз нямам никакви мераци да разбирам мъжете. Гледам да ги обичам такива, каквито ги виждам, щото ако си направя труда да опитам да ги разбирам, откритията вероятно не биха ми харесали (от чисто женската ми гледна точка). Хубаво, майтап, майтап, ама се замисли - ако мъжкото и женското са противоположности, какъв е шансът истински да харесаш онова, което противоположно на теб като разбирания за живота? Противоположностите се били привличали - друг път. Човек търси сходства с партньора си, а не изначални различия. Та затова, ако се разберем (не ти и аз, щото това е обречено усилие, а мъжете и жените по принцип), ще имаме ли желание да се обичаме? :?
Аз съм се отказала да разбирам мъжете. Изглежда ми а/непосилно и б/крайно ненужно, да не кажа вредно. Просто ги обичам като шедьоври на изкуство, твърде абстрактно (и все пак, привлекателно) за моя ум.

Цитат:
И слава богу, че е така - ако ме разбираше, как мисля и каква личност съм, сигурно щеше да ме мразиш още повече

Ама аз съвсем не те мразя - за да те намразя, трябва да си твъъъърде заслужил артист. А ти не си. Просто се забавлявам с теб. Макар на моменти да си твърде лесен. :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009, 20:43 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 0 пъти.
Еййй хорааа, погледнете в кой раздел пишете!!! Любов, романтика..... говори ли ви нещо???

Честно, изприщих се от вашите изказвания. Жените това, могат, мъжете онова. Да, ама задавате ли си най-важния въпрос??? Как биха могли да живеят мъжете без жените и жените без мъжете??

Така е устроен светът и вие не може да го промените с вашите мнения. Има си определени мъжки занимания, професии, спортове, както и женски такива. Това, че има изключения, не прави другия пол по-неспособен, или не-дай-си-боже излишен. Абсурд.

Така че спрете тия битки между половете и си продължавайте темата за нежеланата бременност, за която в повечето случаи и двата пола имат еднаква вина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2009, 20:43 
wild child
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Темата отиде твърде далеч от нежеланата бременност.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 381 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Нежелана бременност...кой е виновен?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Любов, романтика...

camel

44

1879

06 Авг 2013, 22:24

sunny.v.b Преглежда последните мнения