alter ego написа:
Лошото е, че така правят не само развиващите се икономики, а и развитите като САЩ, напр.
Иначе аз мнението си го казах другаде. Това, че от всеки от нас зависи твърде малко, не е оправдание да се държим като свине! Трябват сериозни санкции - индивидуални, групови и за държавите!
Божееее, Боже, какви неща стават по белия свят, Боже.
И ний барабар Петко с мъжете се мислим за фактор на тая планета... (хората като вид имам наум).
Едно време съм се смяла с глас на глупавите селяни от селото на Дон Домат (Приключенията на Лукчо), на които им взимаха данък дишане (горкия Чичо Тиквичка с неговите въздишки плащаше тройно и четворно). Днес в стремежа си да покажем кви сме яки и готини и колко много зависи от нас се опитваме да покриваме Гренландия с изкуствени материи (WTF? да вземем да скрием Слънцето зад облаци, че да не ни пИче, егаси....), да му мислят децата ни как ще се оправят с мизериите, дето ги причиняваме...
Много обичам ей така, една идея като се преекспонира, и всеки почва да се изказва толкоз знаещ и подготвен по нея. Кат' глобалното затопляне - живял-неживял некси си двайсе-трийсе години на некво мизерно парче земя от таз планета, не си спомня къде си е сложил дистанционното на телевизора снощи, но много добре знае какво е било времето последните 10 години и клати глава "ей колко е вярно"....
Дано срещата в Копенхаген не премине под това мото, макар че 'квото и да стане, най-много да се изпълни вица за двете планети. Биг дийл. Нито ще сме първата умряла цивилизация (на тая планета дори), нито ще сме последната. И всичките до един се мислим за егати пичовете, оня ден слязохме от дърветата, още се убиваме с камъни, но иначе се имаме за фанали Дедо Боже за оная работа и вижте ни к'ви сме пагубни за планетата. Истината е, че и това ще мине и всичко ще отмине, историята ще забрави за нас, за терзанията ни, за надеждите ни; децата ни ще живеят в друг свят, който няма да се различава чак толкоз от нашия.
Абе Майкъл Крайтън не мога да разбера що го има(х)те за некъв прост драскач. А тая медия дето продължаваш да я рекламираш..... много тенденциозни статии. Да живее блог-обществото, йей