Kristo написа:
Епа айде и от мен!
Здр, Силве...
Здрасти =)
1. Какво за теб съдбата? - Приемам нещата простичко: 1. Всяко наше действие има своето отражение в бъдещето. В този смисъл, сами ковем съдбата си. 2. Всяко нещо, което се случва, се случва поради някаква причина. Щом като е станало, значи така е трябвало, колкото и да е лошо. (Макар че не мога да проумея Божествения промисъл на това да има газова криза, а аз да нямам парно и топла вода.)
2. Кефиш ли се на еклогата? - Първоначално прочетох екологията

Да, кефя се на Еклогата - лесна тема е
3. Къде не би искала да се върнеш? - Кв. Света Троица в София. Никога, по възможност. =)
4. Влюбена ли си в момента? - Да.
5. Льобима храна/напитка/играчка от детството? - Храна - целият асортимент от манджи и закуски, които ми правеше баба, когато бях малка. Напитка - айрянче. Изпивах по цял буркан домашно кисело мляко след тренировките по тенис. Играчка - запазила съм си колекцията играчки от шоколадови яйца. И двете кукли барби (ама от оригиналните).
6. Льобима тема у форума и защо тя те кефи, а не друга? - Темата за всякакви въпроси, запитвания и проблеми. Защото е полезна. : )
7. Какво е мнението за тази тема с разпитванията? - Не е негативно, определено. Виждам го като полезен начин да опознаеш форумните личности.
8. Кое е най-красивото място в България, според теб? - Тридневната обиколка на природните забележителности на България съм я планирала за май месец и тогава ще мога да отговоря адекватно. За съжаление, не съм имала възможността да посетя адски много места, за които само съм слушала.
9. За коя кауза би си дала живота? - За детето (децата) си... когато го родя. На мнение съм, че човекът се реализира изцяло като такъв, само когато се раздаде за децата си.
10. Каква песен слушаш, докато отговаряш сега? - Буквално - никаква. Но в главата ми се върти Шон Кингстън - Beautiful Girls - днес я слушах някъде и ми се наби. Както и Crazy на Gnarlz-бля-бля-не-му-помня-името.
11. Подреди личен Топ 10 на форумци с най-откачени постове? - Емииии... малко трудно. Смяла съм се доста, когато съм чела мнения на Пора, на Дадо, Носферату, Бавария... (тук пропускам доста хора, за които не се сещам). Някои твои постове също са ми били доста забавни.
12. По-хитро - предскажи кои ще са следващите 5 баннати от форума (ако знаеш и за какво)? - Хаха, трудна задача

Не знам кои, но сигурно ще да е заради масово дразнение на форумното общество...

И преди съм казвала, че не разбирам защо хората си причиняват това. И мен пи4 ме дразнеше, но си реших проблема, като блокирах мненията му и системата не ми ги показваше. Даже разбрах за бана няколко дни след събитията.
13. (Традиционен) Какво е мнението ти за мен? - За теб не мога да дам мнение, не съм общувала с теб на живо. Имам мнение само за това, което чета в интернет. От самото начало ми направи впечатление, че си провокативен. Търсиш реакциите на хората. Предполагам, че е интересно занимание. =)