|
В университета съм от миналата година. И ми дойде до гуша. Чудех се, какво да направя, към кого да се обърна. Споделях с колеги и те не знаят, какво да се прави в такива лайняни случаи. Но не издържам повече! Една от колегите ми разказа как в тоалетната влиза чистачката и почва да реве от лайната ТАМ!
Обръщам се към всички в Ректората! Към очевидно повече жени, защото както знаем всички СУ е женски университет, поне в повечето факултети има такъв вид хора. Според мен, те - ЖЕНИТЕ са основните виновници за тази помия в тоалетните. Още повече, че учим филология някаква си там. Ето ви няколко случки, които останаха в съзнанието ми и всеки път щом отворя врата на тоалетна от първи до четвърти етаж в Централното крило, сърцето ми се свива и стомаха също, тъй като ми се гади.
Дойде ми, ненадейно, не очаквах да е този ден... носих си тампон и превръзка и се намирах в близост до Яйцето. Реших да ида до тази тоалетна, на първия етаж, с УЖ хубавите чинии. Отворих вратата на свободната и видях как върху ДЪСКАТА, бялата дъска има ЛАЙНО с ВРЪХЧЕ.
Миналата година в тоалетната на третия етаж имаше едно ИЗВИТО ЛАЙНО и ОМАЗАНИ СТЕНИ.
Тази година съм в Северното крило, в тоалетна има три обособени места за използване по малка и голяма нужда. ДВЕ от тях бяха ОСРАНИ. С какво? Как, в СУ? С ЛАЙНА, МАЗНИ И СОЧНИ!
Направих си статистика миналата година, веднъж седмично я има плаващо лайно в кенефа, я нямаше. Тази година поне единият е осран, а другият е в КОСМИ, да не говорим, че редовно стъпват по чинията. Специално за мъжете информация: когато жените ходят до тоалетната, без значение по каква нужда, сядат!
ТОВА ЗАВИСИ ОТ НАС КОЛЕГИ! НЕ МОЖЕ ДА СЕРЕМ НАВСЯКЪДЕ! МОЛЯ ВИ, СЛЕД ВАС И ДРУГИ ВЛИЗАТ! ТЕЗИ ДРУГИ НЕ ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАТ КЕНЕФА, ЗА ДА СЕ ИЗТРОПКАТ, А ЗА ДА УРИНИРАТ или ПИКАЯТ (както предпочитате).
МОЛЯ ВИ! СПАЗВАЙТЕ ПОНЕ ТОЗИ ТИП ХИГИЕНА! ГНУСНО Е! ПУСКАЙТЕ ВОДАТА СЛЕД ВСЯКО ИЗПОЛВАНЕ НА КЕНЕФА!
П.С. Моля темата да бъде важна, прекалено много лайна с връхчета има, за да търпим!
_________________ I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
|