Здравей,
преди 4 години ходих на този курс във ФЖМК. Беше вечерен, но от колко до колко часа бяха часовете вече не си спомням. Може би от 17.30 - 19.30... но може и да бъркам, да е било повече. Цената беше достъпна, но наистина не помня (от типа на 450 лв). За радост тези неща може спокойно да питате на някой от телефоните или на място.
В интернет страницата на СУ, където са факултетите - ФЖМК, го има някъде и Жельо Кабзамалов, предполагам, че има директно негов телефон за връзка, като ръководител на курса. За него мога да кажа, че е добър човек, а и се оказа, че имаме къщи в едно и също село

забавно наистина... Другите преподаватели също са много симпатични и знаещи хора, винаги са ми помагали. Не знам дали, обаче съставът се е променил от тогава.
Курсът беше интересен, но за сериозни занимания по фотография не е достатъчен за съжаление. Най- вече като часове , може би и като обстановка... Липсваше мотивация сред колегите, което на мен ми оказва силно влияние. Няма с кой да обменяш идеи, опит, да видиш, че другите се опитват същото което и ти и да вярваш, че можеш да достигнеш това, към, което се стремиш...
Лично аз се научих да копирам снимки сама в банята, на стария любителски увеличител на баща ми... резултатът никак не е добър, но за щастие пак записах да уча фотография и сега макар и с няколко годишен опит във фотографията пак започвам от базисните неща, защото копирането на качествени снимки никак не е лесно и е много различно от снимането им, обработка с компютър и принтиране.
Като човек завършил курса във ФЖМК, ако не бях дошла в Рим по лични причини, исках да запиша в НАТФИЗ фотография. Това е и моя съвет към теб, ако фотографията е това, което искаш да правиш. Има и курсов има и академично обучение. Влиза се трудно, но няма невъзможни неща
Успех от мен и