Дата и час: 17 Яну 2026, 20:51

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 428 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2008, 14:28 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
inc , можеш ли да ми кажеш по история държала ли си изпит и, ако да- каква оценка имаш. Понеже и аз бях страшно разочарована от оценката си по литература- 3.00 ... недоумявам какви чак толкова фрапантни грешки съм допуснала, но съм убедена, че е няма как да са правописни и пунктуационни.Как може нещото, в което винаги съм била най-добра да ми изиграе такава лоша шега :( Затова съм решила на 04.08 в понеделни да си видя работата...
А иначе остава ми надеждата поне за право задочно, макар че с моя с бал 25.50 и аз не знам вече... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Юли 2008, 14:30 
байкър с 4колелца.
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Падна се единствения автор,който освен че ненавиждам и не бях подготвена по него :oops: :D

Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Юли 2008, 14:40 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
inc ами аз говорех принципно за тези ситуации, ти просто повдигна въпросът. Иначе напълно те разбирам - аз лично първата година имах 3.50 и беше минала на арбитраж, втората година имах 3, но за съжаление не можах да си видя работата, но предполагам, че пак е минала на арбитър, защото беше написана по същия начин, както предната ми тема, а и беше на тема, която по моите лични наблюдения, е малко ..изследвана.

Както и да е :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Юли 2008, 15:50 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
sweet angel, не съм карала история. Там щях да съм със съвсем заслужена 2-ка. :D Оценката по литература щеше евентуално да ми трябва за културология.
Pisobella написа:
Не, то лошо няма да се жалваш, стига наистина да има за какво. Но аз не мисля, че случаят е такъв :)
Това мисля, че беше съвсем конкретно. (Не се заяждам - не ми се спори. :wink: ) Мерси разбирането все пак. И евала, че не си се отчаяла лесно. Просто ме е яд: писах по цитатите, не защото не бях учила Вазов - знаех го. Съзнавам, че съм поела риск с това и си нося последствията, но искам адекватно отношение към труда, който съм положила.
Стига толкова. :) (Даже не съм си видяла още писанията.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Юли 2008, 16:43 
В началото бе словото

Защо се хващате на глупости?Аз лично не вярвам, че някой може да изкара толкова висока оценка, ако не е учил.Това за 5-те дни не се брои, въобще не съм склонна да се доверя на такова нещо.Ако човека по принцип го влече литературата, отделял е достатъчно внимание през годините, пише грамотно и има добър изказ, защо не?А има някои, които тръбят наляво и надясно, че въобще не учат, а истината всъщност е много по-различна.

И inc, не мисли, че можеш да промениш нещо.Аз бях в подобна ситуация след предварителния изпит по история.Е, нямах 2, но оценката беше достатъчно ниска и неотговаряща на очакванията ми, за да се отчаям и да отпиша всеки по-нататъшен успех.Работата ми беше ходила на арбитър, а аз все още продължавам да се чудя как се получават такива големи разлики в оценките, дадени от двамата проверителите, като се има предвид, че историята (уж) не е субективна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Юли 2008, 17:19 
(: Канела, слънце и шарен шал :)
Аватар

inc , разбирам те , знам какво е едногодишен труд и колко е ядосващо да четеш коментари как някой не е учил и изкарал 5.50. По същия начин щях да реагирам като теб . Чудя се , защо не избра Вазов и там е субективна работата , но в интерпретативното съчинение по цитати е наистина ОГРОМЕН риск . Наистина съжалявам ,защото вярвам ,че щом си се готвила имаш изградени умения .Съветвам те да влезеш нещо и да се прехвърлиш , за да не изживяваш ужаса на КСК-то отново . Желая успех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Юли 2008, 17:37 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Мерси за окуражаващия пост. :D Аз за първо желание искам съвем друго. Това обаче не значи, че съм се явявала напразно - точно защото не съм единствена. Нямам амбиция да реформирам света, нито СУ, но все пак малко е по-добре от нищо. :wink:
Айде, успех на хората, за които пътят вече е по-ясен. И не само. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Юли 2008, 11:59 
В началото бе словото

a znaete li koga i kude mojem da si vidim tvoreniqta?? ....terzaq se ot tazi 3-ika , trqbva da se vidi kakvo gi e nakaralo da me orejat taka...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 428 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Редовен изпит по история - факти, мнения, коментари

[ Отиди на страница: 1 ... 15, 16, 17 ]

в КСК 2009-2010

Grunge_Down

250

13658

28 Юли 2008, 16:41

ники Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Предварителен изпит по математика - 20 май 2007 (коментари)

[ Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10 ]

в КСК 2007-08

korpusito

139

14443

31 Май 2007, 23:18

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценките от предварителния изпит по Математика - Коментари

[ Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9 ]

в КСК 2007-08

red&white

121

10715

08 Юни 2007, 12:30

curse Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценките от предварителния изпит по История - коментари

[ Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12 ]

в КСК 2007-08

HoTi

171

14844

06 Юни 2007, 16:44

mrent Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценки от предварителният изпит по география-Коментари

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Astella

57

4517

05 Юни 2007, 20:05

marrylin Преглежда последните мнения