Дата и час: 17 Яну 2026, 12:30

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Обърнете внимание на тази тема!
МнениеПубликувано на: 16 Юли 2008, 21:08 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
:D Не сте ли малко дребнави :D Явно всички сте безгрешни,май сте богове :D
Hriz в УНСС пак правят грешки.Вземи си учи сам у вас тогава,а на който не му харесва България да се разходи някаде извън нея :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 22:12 
В началото бе словото

Ако наистина задълбаем, съм съгласна, че цялата държава е една голяма (отварям кавички) грешка(затварям кавички). И на мен ми се иска всичко да е изрядно, да е прегледано и да е под лупа, само че никъде не е така. Колкото и умници да се съберат на едно място, не забравяйте, че винаги се намира или някой, който не знае съвсем къде се намира, или някой, който не обича да си доглежда работата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Юли 2008, 22:13 
В началото бе словото
Аватар

Сборниците се пишат от хора, не от машини + вариантът да е печатна грешка е повече от вероятен. Защо изобщо говорите за ВУЗ-а, който на миналата КСК, пусна на изпита по англ. текст, който е поместен в кардидатстудентско помагало на собственото им университетско издание, ака УНСС. Да, да... текстът за счупената ваза, ако някой помни. Постъпка доказваща класа и стил.. качество на образование ?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2008, 00:01 
В началото бе словото

Наистина, срамно е да си българин и правописа ти да е за кофата, НО човешкия мозък има ограничени способности, хората като мен (Моя правопис и 3ка не връзва), които прекарват безсънни нощи, прелиствайки, лист след лист изписани с хим. формули от горе до долу или учебници на Шишиниова по биология (в които също съм забелязвал правописни грешки; Нищо против жената, имах удоволствието да се срещна с нея, по работа, беше безкрайно учтива и приятна личност), смятам че ми се прощава ако забравя 1 запетайка или сложа 1 й не където трябва... има хора, които могат да намерят правописна грешка в конституцията (МЕТАФОРА), но ако ги питам що е то плевра, ще седят и ще ме гледат като пукали. Може да сме българи, но на 1во место сме хора, защо тогава не знаеш кой бъбрек ти е по-нависоко от другия (сарказъм)??? Всеки си има свойте способности, и своето поле на реализация. Хора сме, грешим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2008, 00:40 
El Siete
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Една буква, чудо голямо. Не виждам защо трябва да издребняваме. Както каза колегата преди мен - хора сме, грешим.

Каква е целта на тази тема ми обяснете?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2008, 23:08 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
KRSOne написа:
Каква е целта на тази тема ми обяснете?

Ами според мен целта на темата е да има тема :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Юли 2008, 21:51 
В началото бе словото
Аватар

А според мен смисълът на темата е всеки да се замисли колко дразнеща може да бъде подобна грешчица, която иначе толкова лесно може да бъде избегната! И колко по-приятно щеше да бъде за всички, ако всеки от нас просто се постарае да върши нещата както трябва (отнася се за всички хора и институции в страната). И не съм сигурна, че държавата щеше да бъде на този хал, ако се положеше минималното усилие да си свършиш работата като хората!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2008, 09:36 
В началото бе словото
Аватар

Sla-Mori написа:
А никой май не каза до сега, че на картончето за вход на изпитите има две печатни грешки, едната от които е повторена ( "II-во класиране" и по два пъти повторен знак за номер, където са изброени автобусите и трамваите стигащи до ХФ).

Да не говорим, че след римски числа не се слага тире и пояснителните "ро", "во" и т.н. Ама какво пък толкова? Всеки греши. Предполагам не е от незнание, просто от недоглеждане. Вижте ни държавата, после съдете Университета. Да се радваме поне, че ние ги забелязваме грешките и че ни дразнят. Ако и това го нямаше, щеше да е фатално.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Коя е тази песен? /тема за търсене на песни/

в Музика и Концерти

DADO

1

249

14 Апр 2009, 09:32

Ice_Spirit Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Пффф... Ххахахаха... Трийте я тази тема :)))

в Новини

Циндил-Пиндил

8

701

02 Окт 2006, 17:29

alhimikat Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ - КУПУВАМ ТЕЛЕВИЗИОННА ИГРА ОТ ЕДНО ВРЕМЕ

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Купувам-продавам

Angel_N

26

2110

15 Авг 2012, 11:18

nikits Преглежда последните мнения