Дата и час: 17 Яну 2026, 04:25

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Младеж беше убит с нож в София
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008, 13:05 
Форумно зомби

Благодарил (а): 0 пъти.
Boromir написа:
АнтоанетаС написа:
Точно за това съм адвокат, защото искам истината да възтержествува.

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ей така не съм се смял откак гледах ревюто на Аsk a Ninja за втората част на "Карибски Пирати". Честно!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не, не мога!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Жалете ме, бре!!! И аз душа нося!!!

Е, поуспокоих се... Та за какво ставаше дума?

Май ти е много забавно нещо :?:
Прочети темата виж за какво става за въпрос и тогава пускай тези твои коментарчета :!:
Хората си изкават мнението,но поне не пишат
Цитат:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

И....
Цитат:
Е, поуспокоих се... Та за какво ставаше дума?

Става дума за това,че едно момче беше убито,на теб щом ти е много забавно на мен не ми е,защото го познавах.....
Проявете поне малко уважение :!:
Не съжалявам за този пост :!: :!: :!: :!: :!:

от българите с фес?
Ст. Стамболов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2008, 13:31 
Proud and Noble Man
Аватар

Имаш известно право. Но пък аз също нямам за какво да съжалявам.

Просто изявлението, дето цитирах, е извънредно забавно от определена гледна точка.
Не съм посочвал никъде, че намирам случая забавен. Защото не го.

Четох я и тази тема, и други теми по темата четох. А като толкова ти е обидно, защо въобще дискутираш подобно нещо във форум, а.к.а. публично място, създадено най-вече за неангажираща комуникация?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Фев 2008, 15:44 
В началото бе словото

http://www.andreymonov.com

Анди беше жестоко убит, а тука се правите на следователи.
Дядото на Анди почина от мъка 3 дни след погребението на внука си.
Цяло едно щастливо семейство е вече погубено.
Искрено се надявам на доживотна присъда.
Почивай в мир, приятелю.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008, 19:08 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
Прокурор Първолета Никова:

Ще искам доживотен затвор за него

Прокурор Никова, какво разказаха свидетелите по депото? - От компанията на Андрей обясниха, че до 10 вечерта са били на заведение, после имали уговорка да отидат на дискотека. Някои от свидетелите сочат, че са се разминали с група роми. Двете групи си разменили реплики и продължили по пътя си без други инциденти.
Между тях не е имало никакъв физически конфликт. Записите на охранителните камери, заснели как компанията на Андрей отива от "Сердика" към "Хепи", също показват, че младежите не са имали конфликт с когото й да било, единствено Джок твърди, че групата е била в конфликт с трети лица.
-Какво сочи психиатричната експертиза на Полфрийман?
- Заключението на вещите пица е, че той няма психиатрично заболяване, към датата на извършването е осъзнавал какво прави,
нямал е душевно заболяване в миналото
и е бил в състояние на обикновено алкохолно напива-не.
- Колко е била концентрацията на алкохол в кръвта му?
- Химическата експертиза е установила, че към момента на престъплението той е бил с 1 промил алкохол в кръвта.
- Разпитана ли е приятелката на Греъм Сондърс?
- Линдзи Уелш е напуснала страната на другия ден след убийството. Тя е разказала на Сондърс за инцидента. От неговите показания става ясно, че тя дори не разбрала, че Джок е убил човек. Затова няма смисъл от нейния разпит.
- Има ли данни Джок да е получил специално военно обучение?
-Не, той карал неколкомесечен курс, който е предпоставка за влизане в армията, но това не го прави войник или рейнджьр.
-Изпратени ли са съдебни поръчки до родината на подсъдимия във връзка с информации в чуждите медии, че той не за първи път напада с нож?
- Имаме запитвания в тази насока, но засега не сме получили отговор.
- Как Попфриймън обяснява действията си?
- Той не е правил самопризнания» казва, че се е втурнал, спедкато видял, че компанията на Андрей се бие с други лица, без обаче да конкретизира дали са роим или не. До момента
по делото са разпитани 48 свидетели и нито един от тях не е дал показания да е видял такова нещо
.
- За какво наказание ще настоява обвинението?
- В закона за подобен род престъпление е предвидено наказание от 15 до 23 години затвор, доживотен затвор или доживотен без замяна.
Ще настояваме за най-тежкото наказание, защото всички доказателства сочат, че обвиняемият е действал с умисъл за убийство на повече от едно лице с хулигански мотив. Утежняващи вината обстоятелства са и че деянието е извършено на публично място, което е свързано с явно и грубо неуважение към обществото.
(24 часа)

Точно и ясно.
за всички псевдо-адвокат/ки и про: само мога да ви съжалявам - за вас няма спасение. А за всички засегнати от ужасното убийство само мога да изкажа съболезнования и да изразя голямата си болка от случилото се, защото имах честа да познавам АНДРЕЙ, честа да познаваш един прекрасен човек :състрадателен, спокоен и отзивчив. А Колко от вас познават такъв човек?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008, 12:32 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Има ли някакво развитие по делото? Моля ако има запознати от първа ръка, които четат този форум, да се включат.

Колкото до спекулациите - ние, незапознатите нямаме какво друго да правим, освен да спекулираме. Имаме пълното право да го правим, стига да не нарушаваме добрия тон и правилата.

Доколкото си спомням по вестниците и телевизиите се говореше, че убиецът бил преследван и в Австралия по обвинение в убийство, някой тук също спомена за това. Това потвърдена информация ли е?

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2008, 03:09 
В началото бе словото

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,22998263-5006009,00.html
явно има такъв случай в Автралия, въпросният Джок е наръгал 2ма, но доказателства ли не е имало достатъчно :roll: му се е разминало(явно не само в България е възможно това)
и въобще не четете какво пишат медиите Ни, търсят евтини сензации за сметка на нечия смърт. Журналистите са по-жалки и от политиците

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2009, 01:14 
В началото бе словото

Здравейте на всички, аз съм приятел на Джок, ето малка част от показания на свидетели по делото:

28.12.2007 Антон Захариев: Вече имаше бой между мойте приятели и други хора, които не познавам и не съм виждъл. Някои от тези непознати хора мисля, че бях цигани но не съм сигурен. Незнм кой е зпочнал скандала . Ние с моите приятели бяхме около 10 човека. (По-късно в съда променя своите показания )
03.01.2008 Свидетел: Видях че едно момче тича от бул. Стамболийски в посока към метрото. Една група го гонеха. Не мога да дам описание на момчето което бягаше.Точно преди входа на метрото до една бутка го настигнаха, събориха го на земята и започнаха да го ритат. Ритаха го 30 до 40 сек . хаотично и безразборно, като доколкото видях влагаха голяма сила в ударите. Видях че един групата мина в гръм на момчето и хвърли някакъв предмет по него доколкото видях го удари по главата. Тогава момчето падна на земята.
03.01.2008 Свидетел: Аз видях няколко момчета да гонят едно момчев в посока метрото. Пред метрото го настигнаха, свалих го на земята и започнаха да го ритат.Не мога да дам описание на момчето което бягаше нито на тези които го гонеха. Ритаха го първо трима четрима, като после дотичаха други и другите го ритаха също. Нямаше координация в техните движения , който решеше отиваше и го риташе. Момчето през това време беше на земята.
05.02.2008 Виктор Любимов (полицай): Аз разбрах че група от около 10 момчета са се скарали и сбили с един или двама души от ромски произход. Не намерихме лицата от ромски произход на мястото. Разбрахме сущо, че друго момче е тръгнало да защити ромите. - Петър Кацаров, Красимира Стоянова, Славейко Цонков – същите показания
Видео експерта за записа на камерата: (1:15:44) - Независимо от това видеозаписа може да покаже и заключи че деиствият между лицата носят характерните белези за агресивно поведение - хвърляне на предмети от земята, замеряне на лица, ритане , блъскане.
19.02.2008 Свидетел: Момчето ( Джок ) каза на лош български: „Назад, назад”
13.10.2008 Офицер от полицията Асен Стоичев: Аз говорих с Антон Захариев и той ми каза, че имало бой между групата и други.Джок отишъл да помогне на малцинството, тогава групата нападнала Джок. Джок опитал да се защити и тогава е бил убит Андрей.
Алкохолни тестове: Джок 1.0 промил алкохол, Антон Захариев 2.0 промила, Андрей Монов 2.9 промила алкохол в кръвта. Тест за наркотици е отрицателен и при тримата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2009, 10:32 
В началото бе словото

ми аре да дигаме купон тогава за всяка смърт кво ще кажеш? бахти писна ми от такива пасивни граждани като тебе....[цензура]
L'Inspecteur написа:
Какво ви става?
Всеки ден умират хора. Всеки ден се убива, изнасилва...

Бъди така любезен да спазваш правилата на форума и раздела. Don Horhe

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Фев 2009, 08:56 
В началото бе словото

boban, това, което пишеш е абсурдно :x От къде го преписа? и кой "уж" ти е дал информация по делото?!? Ти там ли беше? Айде не ме разсмивай моля ти се! Да почвам ли да те опровергавам?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2009, 16:02 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Бобан трябва да цитира източници, иначе е много грозно!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Осама бин Ладен беше убит в Индия!!!

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Светът

pora_e_priqtel

15

2139

23 Авг 2008, 23:41

Jeuelle Преглежда последните мнения