Дата и час: 16 Яну 2026, 21:28

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и страсти с Kristo
МнениеПубликувано на: 22 Фев 2008, 21:34 
Outta Time
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Kristo написа:
35. Познай до колко въпроса мога да ти задам в рамките на тази тема?
==> малко

Леле, това как ме амбицира. Само да си изгледам Лост и очаквай 100 въпроса.

остават често неосъществени."
Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2008, 23:28 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
а да дойдеш до СГ не можеш, нали :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 00:44 
Outta Time
Аватар

Цитат:
Едит - погледнах 1-2 въпроса и предварително се извинявам на Кристо за множеството правописни и пунктуационни грешки!

1. Трите имена.
2. ЕГН.
3. Какъв е адреса на СУ?
4. Колко си висок и колко тежиш?
5. Женен ли си? Имаш ли мераци да се жениш?
6. Името на поне 5 колежки, които ги намираш за доста хубави.
7. Ще караш ли второ висше? Трето?
8. Левак ли си?
9. Кой ти е любимия спорт?
10. Тренираш ли нещо?
11. Имат ли смисъл всички тези безмислени въпроси, които задаваш на другите?
12. След колко дни ще направиш 10 000 поста?
13. Мързелив ли си?
14. А пъпеш обичаш ли? Яйца на очи можеш ли да правиш?
15. Какво ти е мнението за глобалното затопляне? То ли ще ни убие? Вярваш ли, че 2012 е края на света.
16. Какво мислиш за тазбургерите? Тазбургер с яйце или тазбургер с кашкавал?
17. Пиеш ли алкохол? Смяташ ли, че можеш да пиеш много? Правиш ли нещо по въпроса, относно увеличаване на капацитета алкохол, който можеш да приемеш? Смяташ ли, че колкото повече пиеш, токлока си по интересен за околните?
18. Какво е гюбре? А усилно, какво значи?
19. Използаш ли гланц за устни? Някоя марка да предпочиташ, аромат, цвят?
20. Какъв ти е любимия цвят, а число, а местоимение?
21. Колко пари имаш в себе си? Мислиш ли, че трябва да имаш повече пари? Би ли дал част от парите си на някой, който видимо не се нуждае от тях, но все пак жално те помоли?
22. Какво ти е мнението за акустиката в 272 аудитория?
23. До сега кой преподавател ти е направил най-силно впечатление? Респективно кой най-лошо?
22. Би ли напуснал СУ заради жена? А за мъж?
23. Посочи 1 причина, ама наистина посочи, поради която би обичал мъж. А още една, поради която мъж да те обича?
24. Какво значи плевра? Отвори ли гугъл?
25. Помниш ли още темите по история? Всички ли научи? Колко българо-византийски войни е имало? Какъв е резултата до първото полувреме?
26. Според теб ак онямаше турско робство повече ли щяха да са темите по история? Кога се чества освобождението (стар стил)?
27. Кой прееба България - княз Симеон или цар Петър? Посочи една причина и за двамата.
28. Защо Долен Египет на картата е горе? Кой египетски император е имал акне, а кой е бил дебел? (Това е научно доказано, така очаквам сериозен отговор)
29. Кой има по-голямо въображение - един историк при пресъздаване на някое събитие или арабин, който продава дюнер?
30. Какво най-обичаш да ядеш? Какво мразиш?
31. Защо го мразиш? А за каква кауза би го изял? Ще го обелиш ли предварително? Пържено или варено?
32. Защо англичаните се заблуждават, че риба с чипс е по-добро от риба с варени картофи? Защо шотланците са прави? А Ейре какво обича?
33.В коя страна би отишал да живееш? Защо има разлика м/у емигран и имигрант?
34. Защо операция "Барбароса" се е забавила?
35. Защо българската политика във войните е толкова лоша?
36. Гласуваш ли? За кого (може ида не отговаряш, свещенно право е тайната на вота, както и религиозната принадлежност)?
37. Вярващ ли се? Палил ли си свещ преди изпит?
38. Смяташ ли, че като отидеш преди изпит да се подмажеш на Бог, Той ще ти се отблагодари? А след изпит сетил ли си се да отидеш на църква?
39. Защо с/у Руската църква има стриптиз бар? А над него китайки ресторант?
40. Знаеш ли, че на руски 40 е сорок?
41. Какъв език учиш? А втори?
42. Защо всички учиме английски, като китайския и испанския са по-разпостранени?
43. Защо прочетох мишките и хората само до средата и после гледах филма? Защо ме домързя?
44. Любим автор, книга?
45. "Човек не ни е брат, а зид, на който се лепят афиши" - На кой е? Защо е толкова велика тази фраза?
46. Любимо стихотворение? Защо учителя ми каза, че Ботев е ненормален? Защо и аз вярвам в това? Защо в днешно време никой не би умрял за другия? Колко вида робство има според Ботев? Кое е най-тежкото? Коя човешка черта сравнява с хоризонта?
47. (Докато го мисля, се почесох по ребрата) Защо ме сърби? Аз често се къпя.
48. Защо въшките "ходят" само по чистите коси, а ние страним от мръсните хора?
49. Копеле ли си или браточка? Т.е. как по често те наричат? Обиждаш ли се или ти е кеф?
50. Защо днеска се забавиха субтитрите на Лост? Джейм ще се забие ли с Кейт?
51. Кой филм ще излезне на 03.10.2008? Защо режисьора на този филм е толкова гениален?
52. Три поп фолк песни, които ти харесват? Защо лъжеш, че мразиш чалга? Защо хората лъжат, ама в "Ориент 33" клатят дупета?
53. Защо хората лъжат? Има ли благородна лъжа? Преписването "мечешка услуга" ли е?
54. Кой е Распе? Коя книга му става изключително популярна през XVIII век? Оцелих ли века? А Уцелих ли го?
55. Как е цялото име на Героят от едноименната му книга? Кога е роден (героят) ? Знаеше ли, че той е действителна личност и наистина разказва истории? Как му е пълното име?
56. Шаврантия или парясница? Пачавра или курва?
57. Коя песен е свързана с ЛСД? Името на групата? Защо е тъй популярна? Кой е най-продаваният им албум? А най-добрият?
58. Най-добрата песен според теб? А според мен? А според обществото?
59. Защо понякога си мислим, че всички грешат само ние сме прави? Нима мнението на обществото не е всъщност критерия за истина/лъжа?
60. Кое е по добре - Армия от зайци предвождана от лъв или ормия от лъвове предвождана от заек?
61. Коя е Люси? Колко е била висока?
62. Защо неандерталците са изчезнали?
63. Кой е най-известния човек на света? Без Исус (той все пак е син Божий)? Защо религията е опията на народа? Защо е модерно да си атеист? Защо черното привлича топлината?
64. Защо динята има повече калории от пъпеша? Колко калории има средно в едно парче мусака?
65. Сок от зеле или зелев сок? Шкембето защо стана 1.60 в "Богат-Беден"? Защо водката има много калории? Флирт вс Селект? А най-добрата? А най-скъпата?
66. Изброй колкото се може повече бири? Айде десет да са?
67. Колко на брой са ти съседите отляво?
68. Трябва ли да има смъртна присъда? Защо хората с такава лекота казват "да"? Защо хората говорят често наизуст?
69. Десет най-хубави момичета във форума? Нека да не са като класация, че да не обидим някоя. Ами някоя много грозна? Не я споменавай, само кажи дали има.
70. Защо по дрехите посрещат? А защо в днешно време пак и по дрехите изпращат?
71. Защо България призна Македония? Дали Войводина ще се отдели от Сърбия? Косово или Черна гора са по силни на футбол? Един футборен факт от 1958?
72. Защо Герд Мюлер е тъй велик?
73. Сумото харесва ли ти? Ако не - защо? Защо определяме дали нещо ни харесва или не, често без въобще да сме го разбрали?
74. Какъв е шанса човек да се роди? Коя година ще станем 10 милиарда?
78. Защо децата в днешно време са прегърбени?
79. Защо хората използват емотиконки? Никам като прави това, което тя показва? Нима тези с който си пишем са с жълти, кръгли лица?
80. Защо СССР никога не е била комунистическа държава? А защо я свързват с такава? Разликата м/у Федерация и Конфедерация.
81. Защо сърбите са причината за започването на първата световна война?
82. Нали знаеш, че Северна и Южна Америка се движат и след много часове ще стигнат до Азия? Преди те съдинени с Европа и Африка. Как се е казвал този континент? Защо хората погрешно мислят, че той е първият? Знаеш ли, че преди това Северна и Южна Аверика са били свързани с Азия и впоследствие се местят до Европа и Африка?
83. Кои са 5-те океана? Защо в училище са ни учили на 4?
84. Заслужава ли Плутон да бъде "планета"? През 1930 ли е открита? Кой и е дал това име?
85. Защо стана модерно бизнеса с применуване на звезди? Знаеш ли колко е тарифата?
86. Излезнаха субтитрите за Лост!!! Защо толкова се забавиха?
87. Мислиш ли, че ако не отговориш на въпросите ми ще ме обидиш? Вече разбираш ли какво значи "Който гроб копае другимо сам пада в него".
88. Кой е казал - Времето е в нас и ние сме във времето? Защо е толкова велик? Той ли е по-велик или персонажа от въпрос 46? Къде е духът на Караджата?
89. А кой е казал "Сто и петдесет лири ли ви са по-мили, или вечен живот"?
90. Кой иска да живее вечно?
91. Наистина ли музиката е за тъжните хора? Защо нашето щастие зависи от другите хора?
92. Защо се интересуваме от чуждото мнение? Защо излъга, че не се интересуваш?
93. Излъгал ли си на някой личен въпрос зададен в темата? Смяташ ли, че някой го интересува примерно какъв ти е цвета на очите? А те какви са на цвят? Каква е причината хората да имат сини очи?
94. Гледал ли си филма The Man From Earth? Защо цялото действие се развива в една стая, а е тъй интересен?
95. Зададох ли поне едни сериозен въпрос? А защо не дариш пари за сините китове? Разрушаваш ли озоновия слой?
96. Довърши мисълта - Човек дори и добре да живее пак умира и друг се ражда... Кой я е написал? Защо трябва да се грижим за нещо, което няма да го доживеем? Какво е душата? 23 грама ли тежи? А на дебелите хора, колко е?
97. Искаш да си дебел или кльощав?
98. Ще спечели ли ННН Кечмания 24? Защо не му върви на този турнир?
99. Мислиш ли, че ще успея да измисля 100 въпроса? Колко въпроса всъщност ти зададох? (Много не се приема за отговор.)
100. В сряда от колко часа е РчП. Какво асоциираш с Римско частно право? (Три неща са.)

Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 14:41 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
Имаш ли сили да отговориш на още един въпрос след 100те на Бавария?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 15:50 
Outta Time
Аватар

м/у др аз като се замисля, ако ми ги отделях всеки въпрос на нов ред щяха станат повече, а и не е толкова трудно да се напишат.

Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 17:05 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
1. Трите имена.
==> Чии?

2. ЕГН.
==> 0885 056 057

3. Какъв е адреса на СУ?
==> Бургас, ж-к "М. Рудник", до битака

4. Колко си висок и колко тежиш?
==> не съм се теглил и мерил от детската градина

5. Женен ли си? Имаш ли мераци да се жениш?
==> Предложение ли ми правиш?

6. Името на поне 5 колежки, които ги намираш за доста хубави.
==> то на повечето ми хубави колежки от курса не ги знам по имена... и не ми се описват...

7. Ще караш ли второ висше? Трето?
==> ти добре ли си? кой би изкарал 2ра шофьорска книжка, примерно?

8. Левак ли си?
==> либерал съм

9. Кой ти е любимия спорт?
==> футбол

10. Тренираш ли нещо?
==> фехтовка

11. Имат ли смисъл всички тези безмислени въпроси, които задаваш на другите?
==> смисълът е скрит

12. След колко дни ще направиш 10 000 поста?
==> Епа зависи за кой форум става дума

13. Мързелив ли си?
==> Че то се подразбира

14. А пъпеш обичаш ли? Яйца на очи можеш ли да правиш?
==> не обичам пъпеш, а яйцата на очи са ми със съмнително качество

15. Какво ти е мнението за глобалното затопляне? То ли ще ни убие? Вярваш ли, че 2012 е края на света.
==> То няма такова, няма да ни убие и светът ще оцелее благодарение на джедаите

16. Какво мислиш за тазбургерите? Тазбургер с яйце или тазбургер с кашкавал?
==> Връх на кулинарното изкуство, най се кефя на таз с кашкавал

17. Пиеш ли алкохол? Смяташ ли, че можеш да пиеш много? Правиш ли нещо по въпроса, относно увеличаване на капацитета алкохол, който можеш да приемеш? Смяташ ли, че колкото повече пиеш, токлока си по интересен за околните?
==> Да, пия, но малко, с определена мярка и го правя най-вече за да не съм жаден, а не с други цели

18. Какво е гюбре? А усилно, какво значи?
==> това са две изконни български думи

19. Използаш ли гланц за устни? Някоя марка да предпочиташ, аромат, цвят?
==> аз съм против тестовете с животни

20. Какъв ти е любимия цвят, а число, а местоимение?
==> зелен, 13, защо

21. Колко пари имаш в себе си? Мислиш ли, че трябва да имаш повече пари? Би ли дал част от парите си на някой, който видимо не се нуждае от тях, но все пак жално те помоли?
==> нямам пари изобщо, затова и не бих дал

22. Какво ти е мнението за акустиката в 272 аудитория?
==> не съм пял там че да знам, но ще изнесем с бандата някакво шоу да проверим

23. До сега кой преподавател ти е направил най-силно впечатление? Респективно кой най-лошо?
==> Всички са еднакво монотони и добродушни, вехти мъже в един мръсен бизнес

22. Би ли напуснал СУ заради жена? А за мъж?
==> бе то имали значение кой ше ме скъса?

23. Посочи 1 причина, ама наистина посочи, поради която би обичал мъж. А още една, поради която мъж да те обича?
==> ако играе добре футбол и е национал. и мен биха ме обичали по тази причина

24. Какво значи плевра? Отвори ли гугъл?
==> това е нещо с белите дробове, там не барам

25. Помниш ли още темите по история? Всички ли научи? Колко българо-византийски войни е имало? Какъв е резултата до първото полувреме?
==> не, не , николко, равен

26. Според теб ак онямаше турско робство повече ли щяха да са темите по история? Кога се чества освобождението (стар стил)?
==> да, повече защото щяхме да имаме и колониален период. 3 март но сметнат по стар стил

27. Кой прееба България - княз Симеон или цар Петър? Посочи една причина и за двамата.
==> Аспарух!!!

28. Защо Долен Египет на картата е горе? Кой египетски император е имал акне, а кой е бил дебел? (Това е научно доказано, така очаквам сериозен отговор)
==> Защо първите географи са били гърците и от тяхна позиция долен египет е бил всъщност по-горе... Рамзес Трети е имал акне, а брат му Рамзес Четвърти е бил дебил...

29. Кой има по-голямо въображение - един историк при пресъздаване на някое събитие или арабин, който продава дюнер?
==> Мартин Петров има най-голямо въображение по левия фланг

30. Какво най-обичаш да ядеш? Какво мразиш?
==> месо / не-месо

31. Защо го мразиш? А за каква кауза би го изял? Ще го обелиш ли предварително? Пържено или варено?
==> защото няма месо. Бих го изял за каузата "гладна смърт" . Ще го настържа. Печено и задушено.

32. Защо англичаните се заблуждават, че риба с чипс е по-добро от риба с варени картофи? Защо шотланците са прави? А Ейре какво обича?
==> защото не могат да варят картофи. Шотландците не са прави, просто не са седнали. Ейре е независимо, лоялист такъв...

33.В коя страна би отишал да живееш? Защо има разлика м/у емигран и имигрант?
==> Англия. Единия е по-богат

34. Защо операция "Барбароса" се е забавила?
==> Император Барбароса е починал

35. Защо българската политика във войните е толкова лоша?
==> че кое и е лошото...

36. Гласуваш ли? За кого (може ида не отговаряш, свещенно право е тайната на вота, както и религиозната принадлежност)?
==> Гласувам. За Батето

37. Вярващ ли се? Палил ли си свещ преди изпит?
==> Палил съм църква за повече късмет

38. Смяташ ли, че като отидеш преди изпит да се подмажеш на Бог, Той ще ти се отблагодари? А след изпит сетил ли си се да отидеш на църква?
==> Сатаната помага специално за изпитите ми

39. Защо с/у Руската църква има стриптиз бар? А над него китайки ресторант?
==> за да можем да си задоволим всички нужди на 1 място

40. Знаеш ли, че на руски 40 е сорок?
==> да

41. Какъв език учиш? А втори?
==> не уча езици

42. Защо всички учиме английски, като китайския и испанския са по-разпостранени?
==> защото Китай е наложил вето над езика си, а испанския е прекалено лесен

43. Защо прочетох мишките и хората само до средата и после гледах филма? Защо ме домързя?
==> заради секс-сцените

44. Любим автор, книга?
==> забавно е че за трети път в тази тема ме питат за това, виж предишни постове

45. "Човек не ни е брат, а зид, на който се лепят афиши" - На кой е? Защо е толкова велика тази фраза?
==> на основателя на фейсбук.ком / велика е защото я е мислил години наред

46. Любимо стихотворение? Защо учителя ми каза, че Ботев е ненормален? Защо и аз вярвам в това? Защо в днешно време никой не би умрял за другия? Колко вида робство има според Ботев? Кое е най-тежкото? Коя човешка черта сравнява с хоризонта?
==> "Аз искам да те помня все пача / тъй тихо и нежно да драскаш по кенефа / аз да го чистя със вода / и накрая да ме намрази шефа" - на Дамян Дамянов. Ботев е траверс. Защото сигурно им се кефиш. Аааа не е точно така - хиляди умират от спин, заради друг. 2 вида. Второто. Ориента

47. (Докато го мисля, се почесох по ребрата) Защо ме сърби? Аз често се къпя.
==> абе какво против сърбите имаш?

48. Защо въшките "ходят" само по чистите коси, а ние страним от мръсните хора?
==> заради еволюцията

49. Копеле ли си или браточка? Т.е. как по често те наричат? Обиждаш ли се или ти е кеф?
==> наричат ме шефе, заради старото ми даскало...

50. Защо днеска се забавиха субтитрите на Лост? Джейм ще се забие ли с Кейт?
==> субтитрите бяха ИЗГУБЕНИ. Да ше се сбие

51. Кой филм ще излезне на 03.10.2008? Защо режисьора на този филм е толкова гениален?
==> Оркестър Без Име 2 - защото режисьора е самия Велко

52. Три поп фолк песни, които ти харесват? Защо лъжеш, че мразиш чалга? Защо хората лъжат, ама в "Ориент 33" клатят дупета?
==> трудно помня имена на песни, освен ако не са на Горилаз... и какво е Оринет 33, няква нова фирма?

53. Защо хората лъжат? Има ли благородна лъжа? Преписването "мечешка услуга" ли е?
==> Защото така им изнася. Няма нищо благородно у България. Подсказването е мечешка услуга, преписването е бизнес.

54. Кой е Распе? Коя книга му става изключително популярна през XVIII век? Оцелих ли века? А Уцелих ли го?
==> "Фантом и джери" става популярна заради пропагандата на НРК по това време...

55. Как е цялото име на Героят от едноименната му книга? Кога е роден (героят) ? Знаеше ли, че той е действителна личност и наистина разказва истории? Как му е пълното име?
==> Фантом Котарака В Гилзи. През лятото. Да, ест. Фантом Котарака В Гимли.

56. Шаврантия или парясница? Пачавра или курва?
==> и четирите не ги познавам, но щом искаш да ме запознаеш...

57. Коя песен е свързана с ЛСД? Името на групата? Защо е тъй популярна? Кой е най-продаваният им албум? А най-добрият?
==> Chery Chery Lady. Modern Talking. Заради спин-скандала в Либия. На либииците ли? Определено е последния.

58. Най-добрата песен според теб? А според мен? А според обществото?
==> нямам идея коя. То аз нямам идея, че ти ли... Те не се интересуват така както ние с теб.

59. Защо понякога си мислим, че всички грешат само ние сме прави? Нима мнението на обществото не е всъщност критерия за истина/лъжа?
==> уточнение - ние не сме прави, само аз съм прав... пред компа и пиша така, защото нямам стол... Обществото е критерии за общественост и е една долна партиина подлога.

60. Кое е по добре - Армия от зайци предвождана от лъв или ормия от лъвове предвождана от заек?
==> без авиация от врабчета и двете не струват.

61. Коя е Люси? Колко е била висока?
==> тя е първата българска майка и жена, висока е била, колкото са били високи мечтите и.

62. Защо неандерталците са изчезнали?
==> те не са... но се крият

63. Кой е най-известния човек на света? Без Исус (той все пак е син Божий)? Защо религията е опията на народа? Защо е модерно да си атеист? Защо черното привлича топлината?
==> Елвис. Религията е домашната гроздова на народа. Заради любовта. Заради порите.

64. Защо динята има повече калории от пъпеша? Колко калории има средно в едно парче мусака?
==> динята е дар божии. Мусаката не е храна => не и се мерят калории

65. Сок от зеле или зелев сок? Шкембето защо стана 1.60 в "Богат-Беден"? Защо водката има много калории? Флирт вс Селект? А най-добрата? А най-скъпата?
==> Сок-зелен. Защото е храната на буржоазията. Водка е питието на буржоазията. Мешам. Не подбирам, не избирам.

66. Изброй колкото се може повече бири? Айде десет да са?
==> тъмна бира, светла бира, евтина бира, скъпа бира, лека бира, силна бира, обща бира, частна бира, изпита бира и друга бира.

67. Колко на брой са ти съседите отляво?
==> 3ма

68. Трябва ли да има смъртна присъда? Защо хората с такава лекота казват "да"? Защо хората говорят често наизуст?
==> Да, трябва. Защото е по-кратка дума от "не". Защото си знаят всичко наизуст

69. Десет най-хубави момичета във форума? Нека да не са като класация, че да не обидим някоя. Ами някоя много грозна? Не я споменавай, само кажи дали има.
==> защо само 10, тук има хиляди красиви момичета, аз не се ограничавам с определена бройка в подобни въпроси. И не искам да обиждам някоя...

70. Защо по дрехите посрещат? А защо в днешно време пак и по дрехите изпращат?
==> ако дрехите са яки, ше те натупат и ше ти ги вземат, казваше Чочо Попйорданов

71. Защо България призна Македония? Дали Войводина ще се отдели от Сърбия? Косово или Черна гора са по силни на футбол? Един футборен факт от 1958?
==> България е една мерзка партиина подлога. Войводина винаги е била част от НАТО. Косово играят футбол от векове. 1958 - годината на първия автогол в историята на дербито Замбия - Конго.

72. Защо Герд Мюлер е тъй велик?
==> защото е написал "Табора отива към морето"

73. Сумото харесва ли ти? Ако не - защо? Защо определяме дали нещо ни харесва или не, често без въобще да сме го разбрали?
==> Да, аз разбирам от сумо, дори знам ранговете как са подредени.

74. Какъв е шанса човек да се роди? Коя година ще станем 10 милиарда?
==> шанса е нищожен. 2010.

78. Защо децата в днешно време са прегърбени?
==> 2

79. Защо хората използват емотиконки? Никам като прави това, което тя показва? Нима тези с който си пишем са с жълти, кръгли лица?
==> Всички хора са лъвове. Ми да... ми аз си пиша с кореици, тъй че...

80. Защо СССР никога не е била комунистическа държава? А защо я свързват с такава? Разликата м/у Федерация и Конфедерация.
==> СССР са имали много свои партиини подлоги по целия свят. Защото свързването е лесно. Едното е с 1 конска сила повече.

81. Защо сърбите са причината за започването на първата световна война?
==> а не, според най-новата теория войната започва с протестен митинг срещу Кремиковци.

82. Нали знаеш, че Северна и Южна Америка се движат и след много часове ще стигнат до Азия? Преди те съдинени с Европа и Африка. Как се е казвал този континент? Защо хората погрешно мислят, че той е първият? Знаеш ли, че преди това Северна и Южна Аверика са били свързани с Азия и впоследствие се местят до Европа и Африка?
==> всичко е заради политиката на рейгън, тази стара и изкуфяла партиина подлога.

83. Кои са 5-те океана? Защо в училище са ни учили на 4?
==> всъщност са 6

84. Заслужава ли Плутон да бъде "планета"? През 1930 ли е открита? Кой и е дал това име?
==> не заслужава... не, през 30-те години на онзи век. Кръстена е на кучето на Мики Маус.

85. Защо стана модерно бизнеса с применуване на звезди? Знаеш ли колко е тарифата?
==> аз се преименувах отдавна и не ми дреме...

86. Излезнаха субтитрите за Лост!!! Защо толкова се забавиха?
==> субтитрите са дар божии

87. Мислиш ли, че ако не отговориш на въпросите ми ще ме обидиш? Вече разбираш ли какво значи "Който гроб копае другимо сам пада в него".
==> Мисля, че съм задължен да отговоря. Гробарството е тежък занаят...

88. Кой е казал - Времето е в нас и ние сме във времето? Защо е толкова велик? Той ли е по-велик или персонажа от въпрос 46? Къде е духът на Караджата?
==> Казал го е Петър Вучков. Велик е защото е комик. Аз съм по-велик. Духат на Караджата? - че кой се навива да му духа?

==> Рамзи

90. Кой иска да живее вечно?
==> Бог

91. Наистина ли музиката е за тъжните хора? Защо нашето щастие зависи от другите хора?
==> музиката е за евреите. моето щастие зависи от бог.

92. Защо се интересуваме от чуждото мнение? Защо излъга, че не се интересуваш?
==> защото сме любопитни.

93. Излъгал ли си на някой личен въпрос зададен в темата? Смяташ ли, че някой го интересува примерно какъв ти е цвета на очите? А те какви са на цвят? Каква е причината хората да имат сини очи?
==> този въпрос дето споменавам "партиина подлога". Да, но не ме е питал. Яаа попита ме! Интерсно е да го кажа, но е факт, че е така.

94. Гледал ли си филма The Man From Earth? Защо цялото действие се развива в една стая, а е тъй интересен?
==> мразя филмите на Дейвид Хаселхофт

95. Зададох ли поне едни сериозен въпрос? А защо не дариш пари за сините китове? Разрушаваш ли озоновия слой?
==> да. китовете не са толкова сини колкото преди. Аз съм против този слой.

96. Довърши мисълта - Човек дори и добре да живее пак умира и друг се ражда... Кой я е написал? Защо трябва да се грижим за нещо, което няма да го доживеем? Какво е душата? 23 грама ли тежи? А на дебелите хора, колко е?
==> "Човек дори и добре да живее пак умира и друг се ражда, нека родения преди него, но след онзи роден след тях, да помни, че ние авторите на мъдри мисли правим тъпи заключения понякога." Защото сме нагли партиини... ъъ не знам защо точно. Душата е форма на екзистенц. Май толкоз. На дебелите душата им е в ума.

97. Искаш да си дебел или кльощав?
==> искам да съм пилот.

98. Ще спечели ли ННН Кечмания 24? Защо не му върви на този турнир?
==> Той винаги губи и това е защото е партиец и съответно подлога.

99. Мислиш ли, че ще успея да измисля 100 въпроса? Колко въпроса всъщност ти зададох? (Много не се приема за отговор.)
==> успя, още към 70-тия ти въпрос бяха около 100. Доста.

100. В сряда от колко часа е РчП. Какво асоциираш с Римско частно право? (Три неща са.)
==> кой когат' отиде... 1. колежки 2. пиене. 3. тазбургер

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 17:55 
Outta Time
Аватар

==> Казал го е Петър Вучков. Велик е защото е комик. Аз съм по-велик. Духат на Караджата? - че кой се навива да му духа?

==> Рамзи

---
Голямо си келеменце... разбирам, да се правиш на интересен на повечето отговори, но на тези баш,
д`еба и келеменцето

Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 18:29 
Outta Time
Аватар

1. Защо отговаряш на въпросите с подигравка?
2. Защо се опитваш да бъдеш забавен?
3. Не мислиш ли, че отвреме на време хората трябва да бъдат сериозни?
4. Как предпочиташ да те възприемат хората - като палячо или сериозен човек?
5. Защо клоунът е тъжен?
6. Защо това, което не разбираме го подиграваме?
7. Защо седем е еврейско число?
8. Сънуваш ли?
9. Какво сънуваш - еротика или откровенно порно?
10. Имаш ли едипов комплекс?
11. Как е термина на едипов комплекс, но към баща си?
12. Има ли разлика между педераст и педерастин, гей и хомо?
13. Хомо ли си?
14. Защо е изчезнал хомо еректус-а?
15. Чесал ли си се на неприлични места по време на лекция?
16. Обидата или удърът е по-голяма обида?
17. Наистина ли мечката е забравила удърът с брадва, но е запомнила обидата?
18. Чел ли си тази приказка?
19. Защо ника ти е на латиница?
20. Страхуваш ли се от смъртта?
21. Вечен живот или вечна слава?
22. Да умреш на 40 - богат, или да живееш да 80, беден.
23. Кой бъбрек стои по на високо?
24. Избрай 30 европейски държави.
25. Понякога срамуваш ли се от постъпките си?
26. Действаш и прибързано?
27. Имаш ли случай, от който да ти е ставало неудобно, само като се сетиш за него?
28. Плачеш ли?
29. Действаш ли прибързано?
30. Мериш ли преди да режеш?
31. Коя то е любимата емотиконка?
32. Защо задаваш много въпроси на другите хора?
33. Нима те интересува какво ще отговорят?
34. Защо не зададеш 2-3 нормални, а задаваш кило ненужни и глупави?
35. Целиш ли нещо?
36. Обичаш ли хората, които се правят на интересни?
37. Ти по-интересен ли си?
38. Така и не запомних, коя група си?
39. Какво значи - якорунде?
40. Четиресет е сорок, а как е 400 на руски?
41. Защо сутрин имаме гурли?
42. На колко години се обръсна за първи път?
43. Бръснеш ли краката?
44. Мислиш ли, че това е педалско?
45. Би ли общувал с някой педерастин?
46. Ти имаш ли нещо против тях?
47. Защо хората са така добронамерени към тях, въпреки че от тях е дошъл Спин-а?
48. Войната в Корея?
49. Защо Студената война, е студена?
50. Кой оплете желязната завеса? А тя къде е спусната?
51. Дигала ли се е въобще?
52. Плетеш ли?
53. А хоро играеш ли?
54. Защо вечер се стъмва, а девем е светло?
55. Защо в южното полукълбо сега ще настъпи есента?
56. Коя песен си я слушал най-много?
57. Яд ли те е, че не си черен?
58. Бронкс или Литъл Итъли?
59. Играл ли си Кръсникът?
60. А филма гледал ли си?
61. И трите части ли?
62. Ал пачино знаеш ли на колко е години?
63. Скайп или Мирк?
64. Защо всеки прави това, което е модерно, а не което му най-приятно?
65. Кой решава кое е модерно?
66. Да си педерастин на мода ли е?
67. Защо Хитлер е гонил Педалите?
68. А циганите?
69. Кое число се получава като се обърне 69?
70. Кое сетиво е най-важно?
71. Шестото имаш ли го?
72. А третото око къде ти е?
73. Би ли целунал някой спинозен?
74. Знаеш ли Спина при колко литра слюнка се прехвърля?
75. Смяташ ли, че си информирн?
76. Говориш ли на сън?
77. А говориш ли си сам?
78. Вярно ли е, че умните обичат да са усамотени?
79. Студено или топло?
80. Коя година ще береме портокали в скандинавските страни?
81. Бъркал ли си в кофа?
82. А на пейка спал ли си?
83. А хващал ли си първия автобус?
84. Влак или Автобус?
85. Защо хората не обичат да вървят пеша?
86. Мързелът зараден ли е?
87. А кихането?
88. Би ли имитирал някой, само защото той се полза с някаква популярност?
89. Защо момичетата лъжат, че не гледат парите на момчетата, а само дали са забавни и прочие?
90. Защо за един мъж не е важно дали е хубав или не?
91. За всеки влак ли си има пътници?
92. Пикал ли си на паметника до гара "Искър" в София?
93. Защо Горната и Долната земя се мразят? (Дружба вс Младост)
94. Как се образува мъгла?
95. А суграшица?
96. Глупав и безстрашен или страхлив или умен?
97. Кое е по-важно - да си умен или хитър?
98. Лявата или дясната ръка ти е по-важна?
99. Има ли отговор различен от ДА и НЕ?
100. Исакш ли още 100?

Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 19:17 
Outta Time
Аватар

1. Вярно ли е, че човек говори за това, което го интересува?
2. Знаеш ли някоя поговорка по този повод?
3. Любима поговорка?
4. Има ли разлика м/у пословица и поговорка?
5. Кой е майсторът на късият разказ?
6. А на дълтият?
7. Какъв на цвят ти е мониторът?
8. Защо черните компютри трябва се чистят повече от белите?
9. Виндолс 2000 - Защо има толкова визова с него?
10. Мнението ти за Виста?
11. Кой е изобренил компютъра?
12. А елката?
13. А грамофона?
14. Да знаеш някой факт, прави ли те умен?
15. Колко метра е дълбока Марианската падина?
16. Къде се намира?
17. Марс или Венера е по-близко до Земята?
18. Защо няма правда на този свят?
19. Защо на земята като има повече вода, се казва Земя?
20. Интереса клати ли феса?
21. Можеш ли да носиш 2 дини под 1 мишница?
22. Как намери този форум?
23. Кой е първият форум, в който си писал?
24. Пишеш ли в други форуми?
25. Какво е човек без работа?
26. Има ли срамен труд?
27. Винаги ли си на страната на силните?
28. На колко години за първи път се замисли за образованието си?
29. Защо направата на момче е по-сложна от на женско?
30. Всъщност жените не са ли мъже без пишки?
31. В кой британски сериал е изнесено това твърдение?
32. Английски или американски хумор?
33. Любима комедия?
34. Най-тъпа комедия?
35. Колко се плаща на един статист във филм?
36. Името на три нискобюджетни филма?
37. Каква е разликата м/у слятото и полуслятото писане?
38. Арена или замунда?
39. Всъщност кое животно е на емблемата на замунда?
40. Кой уби Кенеди?
41. Кое е по страшно - война или следвоенните години?
42. Ако има трета световна война пак ли ще сме загубили?
43. Защо италие обърна гръб на Германия?
44. Кога е първият райх?
43. А вторият?
44. Защо имаме апендикс?
45. Апендикс или апандисит?
46. Мъхът на дърветата север ли показва?
47. Сързето защо е малко в ляво?
48. Плаващите ребра защо са ни?
49. Имаш ли лош дъх?
50. Миеш ли си зъбките след всяко хранене?
51. Пиеш ли газирани напитки със сламка?
52. Какво представлява сърбежът?
53. Защо не ни боли като си режем ноктите?
54. Кога дори и денем се казва добър вечер?
55. Добър вечер или добра вечер?
56. Точността, учтивостта на кралете ли е?
57. Кога ще има метро в Перник?
58. Знаеш ли 10-те най-големи български града?
59. Защо в планините е по-студено, въпреки че са по-близо до слънцето?
60. Марципан или шоколад?
61. Каква е разлика м/у кафявия и белия шоколад?
62. Нарозните приказки фентъзи ли са?
63. Защо е модерно да ходиш с исулени гащи?
64. Къде е атлантида?
65. А Великденския остров?
66. Защо се е знаеле за съществуването на Австралия преди нейното откриване?
67. Защо пиратите крадът?
68. Защо се вярва, че изхвърлят жертвите живи в морето?
69. Кому му е изгодно да лъже?
70. Всички ли с къси крачка са лъжци?
71. Каква е разликата между социална и правна норма?
72. Колко Кб е пасиянса?
73. Коя е най-скъпата валута?
74. Забогатява ли се с честен труд?
75. Каква е разликата м/у рушвет и подкуп?
76. Парите могат ли да ти купят здраве?
77. Всички ли се раждаме с равни права?
78. Кой са по-равни?
79. На колко е равен 1 инч?
80. А една миля?
81. Кой е измислил десетичната бройна система?
82. Дълга или къса коса за момчета?
83. Защо девойките искат да правят сичко като момчетата, а като нещо не им се отдаде все пак се оправдават, че са момичета?
84. Удрял ли си жена?
85. А роднина?
86. Мазохистите търсят ли си боя?
87. Къде предпочиташ да отидеш на дискотека - Тантра или Строежа?
88. На коя дата е откриването на Бъргър кинг?
89. Гледал си си - Сбогом, Ленин?
90. Каква е разликата между фашизъм и нацизъм? Комунизъм и пъпеш?
91. Народа стадо ли е?
92. Размерът има ли значение - за килограмите питам?
93. Защо ниските са злобни, а дебелите добродушни?
94. Познаваш ли злобни дебелаци?
95. Грижиш ли се за външния си вид?
96. Подиграваш ли се на другите?
97. Самоиронизираш ли се?
98. Защо в една компания винаги има някой идиот, който да прави смеха?
99. Защо се събираме с познати всеки ден?
100. Пожелай нещо на зрителите?

Of Mice and Men

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 19:53 
очарователен тормозник
Аватар

1. Защо отговаряш на въпросите с подигравка?
==> прочети пак цялата тема и ще видиш, че въпроса провокира отговора - никога обратното.

2. Защо се опитваш да бъдеш забавен?
==> а ти защо мислиш, че съм или че искам да съм?

3. Не мислиш ли, че отвреме на време хората трябва да бъдат сериозни?
==> Зависи от ситуацията, нали

4. Как предпочиташ да те възприемат хората - като палячо или сериозен човек?
==> едни хора искам да ме възприемат по единия начин, други по другия...

5. Защо клоунът е тъжен?
==> защото не е на мястото на зрителите, които го гледат и се забавляват.

6. Защо това, което не разбираме го подиграваме?
==> за да го осмилим по-лесно.

7. Защо седем е еврейско число?
==> 7 са пророците в юдаизма...

8. Сънуваш ли?
==> да

9. Какво сънуваш - еротика или откровенно порно?
==> честно ли? - и двата вида сънища съм имал...

10. Имаш ли едипов комплекс?
==> не

11. Как е термина на едипов комплекс, но към баща си?
==> комплекс на Електра (не кармен, а онази от митологията)

12. Има ли разлика между педераст и педерастин, гей и хомо?
==> броят срички.

13. Хомо ли си?
==> в никакъв смисъл

14. Защо е изчезнал хомо еректус-а?
==> защото му е дошло времето да бъде заменен от по-развит вид

15. Чесал ли си се на неприлични места по време на лекция?
==> не ходя чак толкова на лекции

16. Обидата или удърът е по-голяма обида?
==> обидата

17. Наистина ли мечката е забравила удърът с брадва, но е запомнила обидата?
==> всеки се обижда от различни неща...

18. Чел ли си тази приказка?
==> дори съм я разигравал като сценка..

19. Защо ника ти е на латиница?
==> мислех да е на кирилица, но ми хрумна че може някой път да се логна от комп, който няма кирилизатор, примерно в някой клуб... и реших че удобството си струва да е на латиница.

20. Страхуваш ли се от смъртта?
==> вече не

21. Вечен живот или вечна слава?
==> предпочитам да живея безкрайно като неизвестен тип, отколкото да умра и след мен да има вечна слава...

22. Да умреш на 40 - богат, или да живееш да 80, беден.
==> 80, беден

23. Кой бъбрек стои по на високо?
==> десния... мисля

24. Избрай 30 европейски държави.
==> 1. Италия 2. Испания 3. България 4. Албания 5. Холандия 6. Белгия 7. Португалия 8. Франция 9. Германия 10. Обидиненото кралство 11. Република Ирландия 12. Сан Марино 13. Люксембург 14. Румъния 15. Русия 16. Полша 17. Швеция 18. Дания 19. Норвегия 20. Гърция 21. Литва 22. Беларус 23. Финландия 24. Чехия 25. Хърватия 26. Малта 27. Словения 28. Украйна 29. Молдова 30. Австрия

25. Понякога срамуваш ли се от постъпките си?
==> по-скоро съжалявам за постъпка, отколкото да ме е срам за нея...

26. Действаш и прибързано?
==> зависи от ситуацията, често ДА

27. Имаш ли случай, от който да ти е ставало неудобно, само като се сетиш за него?
==> има няколко такива...

28. Плачеш ли?
==> ако трябва да съм честен плача за най-неочаквани неща, за които не би трябвало да се трогвам...

29. Действаш ли прибързано?
==> мисля че отговорих

30. Мериш ли преди да режеш?
==> да

31. Коя то е любимата емотиконка?
==> :roll:

32. Защо задаваш много въпроси на другите хора?
==> защото съм любопитен

33. Нима те интересува какво ще отговорят?
==> така опознаваш хората по-лесно - когато им задаваш въпроси...

34. Защо не зададеш 2-3 нормални, а задаваш кило ненужни и глупави?
==> нормалните са банални, по-интересно е да видиш реакцията на човек който има да отговори на ненормален въпрос. Така го опознаваш по-добре а не откъм лексиконната му страна - любим цвят, имаш ли си гадже или какво обичаш да ядеш...

35. Целиш ли нещо?
==> винаги имам цел, дори и да не се вижда каква е

36. Обичаш ли хората, които се правят на интересни?
==> всеки си е интересен сам по себе си

37. Ти по-интересен ли си?
==> за мен не съм си интересен, не бих казал...

38. Така и не запомних, коя група си?
==> за по-лесно - александра и деляна...

39. Какво значи - якорунде?
==> в главата ми изниква само асоциации с Камерун...

40. Четиресет е сорок, а как е 400 на руски?
==> сорикат..

41. Защо сутрин имаме гурли?
==> събиране и натрупване на очен секрет, ако не мигаме доста дълго време... примерно докато спим...

42. На колко години се обръсна за първи път?
==> 15

43. Бръснеш ли краката?
==> не

44. Мислиш ли, че това е педалско?
==> че защо да е?

45. Би ли общувал с някой педерастин?
==> няма как да знам какъв е докато общувам с него

46. Ти имаш ли нещо против тях?
==> Дарън Хейс, Джейк Шиърс, Джордж Майкъл,Фреди Меркюри - нямам нищо против хора като тях... стига да не ги виждам..

47. Защо хората са така добронамерени към тях, въпреки че от тях е дошъл Спин-а?
==> я обясни как точно е дошъл спина от тях...

48. Войната в Корея?
==> Е част от "горещите конфликти" на студената война

49. Защо Студената война, е студена?
==> защото не прераства в истинска война, а е просто захлаждане в отношенията между двата блока...

50. Кой оплете желязната завеса? А тя къде е спусната?
==> термина е на Чърчил, идеята е била разделени на източна и западна европа

51. Дигала ли се е въобще?
==> вече я няма

52. Плетеш ли?
==> не

53. А хоро играеш ли?
==> да

54. Защо вечер се стъмва, а девем е светло?
==> заради смяната на деня с нощта

55. Защо в южното полукълбо сега ще настъпи есента?
==> не си разбрал - там също идва пролетта, но времето е като есенно... демек имената са същите, но климата е противоположен

56. Коя песен си я слушал най-много?
==> сложно е да се определи, но да кажем "To The Moon And Back"

57. Яд ли те е, че не си черен?
==> не

58. Бронкс или Литъл Итъли?
==> Малка италия

59. Играл ли си Кръсникът?
==> не, играх на Мафия

60. А филма гледал ли си?
==> един от тях всъщност

61. И трите части ли?
==> не точно

62. Ал пачино знаеш ли на колко е години?
==> колкото дядо ми е... не всъщност е по-млад

63. Скайп или Мирк?
==> скайп

64. Защо всеки прави това, което е модерно, а не което му най-приятно?
==> много хора се кефят на модерността

65. Кой решава кое е модерно?
==> хората

66. Да си педерастин на мода ли е?
==> зависи сред кого...

67. Защо Хитлер е гонил Педалите?
==> защото му спъвали идеята да създаде велика нация, защото те не се размножавали...

68. А циганите?
==> защо циганите гонят педалите? е как защо - с цел секс...

69. Кое число се получава като се обърне 69?
==> 33

70. Кое сетиво е най-важно?
==> зрението

71. Шестото имаш ли го?
==> 6 сетива от 7 е добър резултат, нали?

72. А третото око къде ти е?
==> според моя личен гуру - това е епифизата...

73. Би ли целунал някой спинозен?
==> само Бенедикт Спиноза..

74. Знаеш ли Спина при колко литра слюнка се прехвърля?
==> не е по слюнката а е по кръвен път...

75. Смяташ ли, че си информирн?
==> всеки месец излизат нови неща за спин-а, не знам колко съм в час...

76. Говориш ли на сън?
==> да, цитирам библията на сън... в детската градина си мислеха, че съм пророк и едва ли не следващия Иисус...

77. А говориш ли си сам?
==> само подсъзнателно...

78. Вярно ли е, че умните обичат да са усамотени?
==> то всички понякога искат да са усамотени...

79. Студено или топло?
==> "Топло"... кофти тема за есе, но все пак я предпочитам...

80. Коя година ще береме портокали в скандинавските страни?
==> не вярвам да стане, това за затоплянето са глупости...

81. Бъркал ли си в кофа?
==> да, в кофа пълна с дрехи, за да ги простирам...

82. А на пейка спал ли си?
==> да, лятото, морската градина в бургас, ранния следобед...

83. А хващал ли си първия автобус?
==> не, винаги закъснявам някакси

84. Влак или Автобус?
==> труден избор... във влака за Бургас имаме вагон-ресторант, удобно е, има масички и се движи плавно и винаги имам познати там... в рейса за Бургас пък е по-топло, пристигам по-бързо, правим почивки някъде и комфорта е премислен... Но моя критерии, който ще използвам е - от рейса можеш да наблюдаваш пътя когато пристигаш в Бургас и улиците и всичко... и осъзнаваш че вече си си вкъщи, докато от влака виждаш само съборетини...

85. Защо хората не обичат да вървят пеша?
==> не знам, аз лично обичам

86. Мързелът зараден ли е?
==> да

87. А кихането?
==> да

88. Би ли имитирал някой, само защото той се полза с някаква популярност?
==> по-скоро бих го пародирал...

89. Защо момичетата лъжат, че не гледат парите на момчетата, а само дали са забавни и прочие?
==> защото според тях е нелепо да гледаш само парите, затова лъжат...

90. Защо за един мъж не е важно дали е хубав или не?
==> всъщност е важно...

91. За всеки влак ли си има пътници?
==> "но един от тях остава... на една далечна гара..."

92. Пикал ли си на паметника до гара "Искър" в София?
==> не ме вдъхновява изобщо

93. Защо Горната и Долната земя се мразят? (Дружба вс Младост)
==> заради войната в залива...

94. Как се образува мъгла?
==> изпаренията остават ниско над земята, а не стават на облаци...

95. А суграшица?
==> при заледяване

96. Глупав и безстрашен или страхлив или умен?
==> за съжаление смелостта ми е водещо при мен... дори и да се получават кофти изпълнения понякога...
97. Кое е по-важно - да си умен или хитър?
==> всички са умни в някакъв аспект, малцина са хитри...

98. Лявата или дясната ръка ти е по-важна?
==> дясната... с нея си вадя хляба.. демек би трябвало с нея да си вадя хляба...

99. Има ли отговор различен от ДА и НЕ?
==> определено може би

100. Исакш ли още 100?
==> моето мнение е без значение... в случая не го решавам аз...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 21:20 
The bombardier
Аватар

Благодарил (а): 125 пъти.
Имайки предвид ника ти, последните постове на Бавария и факта, че вчера гледах V for Vendetta, имаш ли да отмъщаваш на някого?

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2008, 21:37 
очарователен тормозник
Аватар

Lord написа:
Имайки предвид ника ти, последните постове на Бавария и факта, че вчера гледах V for Vendetta, имаш ли да отмъщаваш на някого?

Нямам на никого от форума конкретно...

Но... извън този форум, в реалния живот имам доста хора на които да си отмъстя, вкл. и в стил "граф монте кристо"... някои са отложени за неопределено време, други са ми перманетно в черния списък, а трети са в пасивния ми списък - тоест трябва да им го върна, но засега няма да го направя...

Имаше една мисъл - няма по-сладко нещо от отмъщението...

пс: въпросите на Бавария ще получат своя отговор веднага щом и аз изгледам новия епизод на Лост... (дано има въпроси и за него...)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008, 00:50 
очарователен тормозник
Аватар

1. Вярно ли е, че човек говори за това, което го интересува?
==> Не

2. Знаеш ли някоя поговорка по този повод?
==> не

3. Любима поговорка?
==> "don't confuse your beauty with the excellence of view"

4. Има ли разлика м/у пословица и поговорка?
==> едното носи поука, другото е просто лаф

5. Кой е майсторът на късият разказ?
==> Хемингуей

6. А на дълтият?
==> Айзък Азимов

7. Какъв на цвят ти е мониторът?
==> черен

8. Защо черните компютри трябва се чистят повече от белите?
==> заради околната среда

9. Виндолс 2000 - Защо има толкова визова с него?
==> заради бъговете му

10. Мнението ти за Виста?
==> не съм ползвал, нямам мнение

11. Кой е изобренил компютъра?
==> съвременните пи-си-та, като тези които ние ползваме са плод на труда на много хора...

12. А елката?
==> Енцо Калабрио

13. А грамофона?
==> Канье Уест

14. Да знаеш някой факт, прави ли те умен?
==> да

15. Колко метра е дълбока Марианската падина?
==> 11 км

16. Къде се намира?
==> тихия океан близо до япония и филипините

17. Марс или Венера е по-близко до Земята?
==> марс

18. Защо няма правда на този свят?
==> аз си мисля, че има

19. Защо на земята като има повече вода, се казва Земя?
==> защото ние живеем на земята а не във водата

20. Интереса клати ли феса?
==> метафорично казано - да

21. Можеш ли да носиш 2 дини под 1 мишница?
==> зависи от сорта дини

22. Как намери този форум?
==> търсих нещо за 1 курс право...

23. Кой е първият форум, в който си писал?
==> на бургаския ми интернет-провайдър

24. Пишеш ли в други форуми?
==> 1-2 макс

25. Какво е човек без работа?
==> студент-правист

26. Има ли срамен труд?
==> спортен журналист (като Рей от "Всички обичат Реймънд")

27. Винаги ли си на страната на силните?
==> всъщност те стават силни, защото аз съм на тяхна страна

28. На колко години за първи път се замисли за образованието си?
==> на 6 и половина

29. Защо направата на момче е по-сложна от на женско?
==> защото има екстри

30. Всъщност жените не са ли мъже без пишки?
==> ако някъде вътре в теб се чувстваш жена, не мога да ти помогна, казвайки нещо позитивно...

31. В кой британски сериал е изнесено това твърдение?
==> хмм да позная ли? Злостър Черното Влечуго

32. Английски или американски хумор?
==> англииски

33. Любима комедия?
==> напоследък е тази за Чък и Лари

34. Най-тъпа комедия?
==> което и от немските комедии да кажеш, няма да сбъркаш... или филмите с Кармен Електра

35. Колко се плаща на един статист във филм?
==> минална работна заплата

36. Името на три нискобюджетни филма?
==> На всеки километър, Вчера, Сезонът на канарчетата

37. Каква е разликата м/у слятото и полуслятото писане?
==> тирето

38. Арена или замунда?
==> Queke 3: Arena

39. Всъщност кое животно е на емблемата на замунда?
==> орел

40. Кой уби Кенеди?
==> Лии Раян

41. Кое е по страшно - война или следвоенните години?
==> следвоенната война

42. Ако има трета световна война пак ли ще сме загубили?
==> ние няма да оцелеем

43. Защо италие обърна гръб на Германия?
==> защото са мазни, мазни, мазенички...

44. Кога е първият райх?
==> 1871

43. А вторият?
==> 1920

44. Защо имаме апендикс?
==> познавам хора дето нямат

45. Апендикс или апандисит?
==> астерикс

46. Мъхът на дърветата север ли показва?
==> показва накъде духа партииния вятър

47. Сързето защо е малко в ляво?
==> защото ребрата са малко надясно

48. Плаващите ребра защо са ни?
==> за да можем да си трансплантираме хриле

49. Имаш ли лош дъх?
==> да, в торбичка си го пазя...

50. Миеш ли си зъбките след всяко хранене?
==> имало е дни, в които ги мия без да ям изобщо...

51. Пиеш ли газирани напитки със сламка?
==> сламката е още 10% от цената, затова не

52. Какво представлява сърбежът?
==> желание за чешизъм

53. Защо не ни боли като си режем ноктите?
==> нямаме нервни връзки в тях

54. Кога дори и денем се казва добър вечер?
==> когато е тъмно

55. Добър вечер или добра вечер?
==> добър вечер

56. Точността, учтивостта на кралете ли е?
==> по-скоро лукс

57. Кога ще има метро в Перник?
==> когато довършим бургаското такова

58. Знаеш ли 10-те най-големи български града?
==> да

59. Защо в планините е по-студено, въпреки че са по-близо до слънцето?
==> защото въздуха е по-разреден

60. Марципан или шоколад?
==> шоколад

61. Каква е разлика м/у кафявия и белия шоколад?
==> цвета

62. Нарозните приказки фентъзи ли са?
==> само ако са филмирани от западни режисьори
63. Защо е модерно да ходиш с исулени гащи?
==> това е измислено от членовете на Фамилия Тоника

64. Къде е атлантида?
==> под водата

65. А Великденския остров?
==> в тихия ошеан

66. Защо се е знаеле за съществуването на Австралия преди нейното откриване?
==> Данте го описва в последната песен на Ад

67. Защо пиратите крадът?
==> за да инвестират в дружества с ограничена отговорност...

68. Защо се вярва, че изхвърлят жертвите живи в морето?
==> археолозите са открили на дъното на морето живи скелети

69. Кому му е изгодно да лъже?
==> на лъжеца

70. Всички ли с къси крачка са лъжци?
==> да, дори и педя човек лакът брада

71. Каква е разликата между социална и правна норма?
==> едното трябва да го знам

72. Колко Кб е пасиянса?
==> 30 К

73. Коя е най-скъпата валута?
==> любовта между хората

74. Забогатява ли се с честен труд?
==> само Бербатов е успял така...

75. Каква е разликата м/у рушвет и подкуп?
==> произхода на тези думи

76. Парите могат ли да ти купят здраве?
==> да - лекарства

77. Всички ли се раждаме с равни права?
==> "но някои са по-равни от другите"

78. Кой са по-равни?
==> ЦСКА и Динамо Букурещ

79. На колко е равен 1 инч?
==> 2,34 см

80. А една миля?
==> 687 метра

81. Кой е измислил десетичната бройна система?
==> desodeset (от форума... )

82. Дълга или къса коса за момчета?
==> дълга

83. Защо девойките искат да правят сичко като момчетата, а като нещо не им се отдаде все пак се оправдават, че са момичета?
==> защото са мазни партиини подлоги...

84. Удрял ли си жена?
==> не, но съм ритал

85. А роднина?
==> е точно сестра ми съм ритал...

86. Мазохистите търсят ли си боя?
==> блажна боя ли?

87. Къде предпочиташ да отидеш на дискотека - Тантра или Строежа?
==> Струежа

88. На коя дата е откриването на Бъргър кинг?
==> аз съм фен на МакДоналдс, не ме вълнува конкуренцията

89. Гледал си си - Сбогом, Ленин?
==> не

90. Каква е разликата между фашизъм и нацизъм? Комунизъм и пъпеш?
==> едното допуска частната собственост. пъпеша е гаден

91. Народа стадо ли е?
==> народа е тълпа партиини подлоги

92. Размерът има ли значение - за килограмите питам?
==> колкото по-тежко детство, толкова по-добре

93. Защо ниските са злобни, а дебелите добродушни?
==> заради гръцката митология

94. Познаваш ли злобни дебелаци?
==> Шон Кингстън

95. Грижиш ли се за външния си вид?
==> изрусих се...

96. Подиграваш ли се на другите?
==> когато се налага

97. Самоиронизираш ли се?
==> ест

98. Защо в една компания винаги има някой идиот, който да прави смеха?
==> защото иначе компанията се разпада

99. Защо се събираме с познати всеки ден?
==> за да ги опознаем

100. Пожелай нещо на зрителите?
==> да сте плодовити, иде пролет

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008, 14:02 
очарователен тормозник
Аватар

и сега... дракон!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Фев 2008, 23:17 
Малък принц
Аватар

Въх изтървал съм :( Щеше да ми е интерсно да ти "отплющя" един-два въпроса, но примоцията май вече е свършила...

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти с Kristo xD

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Размисли и страсти

Norwegian Wood

50

1785

19 Окт 2009, 20:09

Kristo Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти с Kristo

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Размисли и страсти

^PrincessA^

44

1570

05 Сеп 2008, 19:41

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '12: Kristo

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Размисли и страсти

FloWersOfEviL

46

2085

13 Фев 2012, 19:43