Дата и час: 16 Яну 2026, 14:14

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ФМИ-изпити-преподаватели
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2006, 23:37 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Ако някой се сеща как е минал някой негов изпит във ФМИ.. Нека сподели с останалите.. Лично мен много би ми било интересно да прочета нещо относно Иванова - по аналитична геомртрия.. :-)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: ФМИ-изпити-преподаватели
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2007, 22:25 
Sir Troll-a-lot
Аватар

Благодарил (а): 137 пъти.
Ти хубаво, че не си при Замковой.Господ да ни пази на изпита... :albino: Ако някой е бил при него - да сподели как са нещата... :bom:

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007, 03:47 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
rogertaylor написа:
Ти хубаво, че не си при Замковой.Господ да ни пази на изпита... :albino: Ако някой е бил при него - да сподели как са нещата... :bom:

Искаш да кажеш, че Замковой ти чете лекции по нещо (АГ?). Хмм, опит едва ли някой би имал, защото до миналата година водеше само упражненията (по АГ).
Именно той ми водеше упражнения по АГ. Но точната дума е водеШЕ, щото вече съм 3ти курс (мерси.. поздравите по-късно :) ). Тогава той нямаше много думата - на писмения просто си решаваш задачките (ако можеш) и после идва проблема - на устния. Вярно, че има леко странно поведение и техники на преподаване, които контрастират с очакванята на един първокурсник :) , но се свиква. Задачките се решават по един и същи начин. Достатъчно е да си видял 1 как се решава и нямаш проблеми. Добре е да отделиш малко време за направата на пищов, но не за да го ползваш :!: , а просто за да научиш няколко формулки :).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007, 23:37 
Sir Troll-a-lot
Аватар

sqrt написа:
rogertaylor написа:

Искаш да кажеш, че Замковой ти чете лекции по нещо (АГ?). Хмм, опит едва ли някой би имал, защото до миналата година водеше само упражненията (по АГ).
Именно той ми водеше упражнения по АГ. Но точната дума е водеШЕ, щото вече съм 3ти курс (мерси.. поздравите по-късно :) ). Тогава той нямаше много думата - на писмения просто си решаваш задачките (ако можеш) и после идва проблема - на устния. Вярно, че има леко странно поведение и техники на преподаване, които контрастират с очакванята на един първокурсник :) , но се свиква. Задачките се решават по един и същи начин. Достатъчно е да си видял 1 как се решава и нямаш проблеми. Добре е да отделиш малко време за направата на пищов, но не за да го ползваш :!: , а просто за да научиш няколко формулки :).

Toй ми води упражненията...много е зле тоя човек.Завършил съм СМГ с отличен 6.00 по математика, никога не съм имал някакви огромни проблеми, но тоя човек преобърна представите ми.Учителките в СМГ като разбраха как преподава вектори изпаднаха в истеричен смях...сам прецени.Да не казвам, че 99% от групата ни се чувстват като малоумни в неговите упражнения......

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Дек 2007, 17:46 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
sqrt написа:
Ако някой се сеща как е минал някой негов изпит във ФМИ.. Нека сподели с останалите..

Че един изпит да имаше... На сесия по 5-6... Те един с един не си приличат. Кажи какво точно искаш да чуеш :D При мен винаги става нещо интересно, дори и за мнозинството да е най-тъпия изпит.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Яну 2008, 14:42 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
rogertaylor написа:

Хах! Господ да ви пази от Замковой. На изборен курс Геометрия ме скъса заради техническа грешка на едната задач и никакво обяснение по останалите. Измолих си нова дата със друга специалност и естествено изкарах - дори със 6. Какво да кажа ... ако сте при Замковой ... стискам ви палци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Яну 2008, 21:51 
Sir Troll-a-lot
Аватар

GoshOnski написа:
rogertaylor написа:

Хах! Господ да ви пази от Замковой. На изборен курс Геометрия ме скъса заради техническа грешка на едната задач и никакво обяснение по останалите. Измолих си нова дата със друга специалност и естествено изкарах - дори със 6. Какво да кажа ... ако сте при Замковой ... стискам ви палци.

Стискай, стискай :lol: :lol: :lol: Вече ме скъса... :lol: :lol: :lol: "На есен с песен" при него отново :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]