|
някой от вас случайно да знае по какъв начин Дачев е стигнал до тук и как е постигнал това , което е постигнал, все пак не защото е бил "член на партията". само за справка той е един от двамата преподаватели , които е защитил дисертацията си само за две години и това е безспорен факт. освен това има редица специализации в чужбина и т.н.
а пък момичето , на което е бил отказан достъп до писмената работа ще й кажа ,че на мен ми се случи подобно нещо , не при Дачев /по наше време все още се преписваше на тоя изпит:)/. имах 2 а бях на 100 % сигурна в това ,което писах , поисках си писмената работа , при което асисттнта на въпросния преподавател се учди от къде тая смелост . доцента се съгласи взе да я чете пред мен , явно личеше че за пръв път чете написаното. не ми посочи нито една грешка. след което се обърна и ми каза "колежке склонен съм да ви пиша 3" аз се ядосах и отидох на попрвака и имам 6. тъй че той колкото си е решил толкоз ще ти пише, нали се сещаш , че поставена веднъж една оценка не се променя толкоз лесно. това означава самия преподавател да тръгне срещу себе си. замисли се ти ако си ще се отметнеш ли , та това е все пак удар по авторитета ти на ппреподавател....
тъй че всички"пострадали" амбицирайте се и научете добре . сигурна съм , че професора винаги е оценявал знанията на студентите , въпреки , че на вас не ви се вярва , е има и изключения , които примерно са му направили лично впечатление , зя добро или лошо,но не може без това. тепърва ще се сблъсквате със всякакъв тип хора, чийто критерйй са доста странни.....
|