Дата и час: 16 Яну 2026, 22:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2006, 15:14 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Crematory написа:
Правя тези неща за по-лесно модериране. Не мога да обхвана всички теми,които се пускат за щяло и нещяло, като повечето са
а) безсмислени
б) дискутирани 142454545 пъти, но потребителят го мързи да търси
в) темата я има 5 реда по-надолу , но никой не гледа...

А форумът, колкото и да ни се иска, не е официална институция, за това важните въпроси най-добре да се задават на секретарките. Тук всичко опира до лично мнение и личен опит, които не винаги са меродавни.

Крематори,разбирам те,но например като нямам комп в нас и времето ми в интернет клуба тече-нямам време да разглеждам всички 1234567890 теми,за да намеря тази,която ме интересува,а много пъти се нуждая от бърза и точна помощ,която само от колегите от форума мога да намеря.А нали за това е форума-за мнения и помощ.Друг е въпроса,че често в клубовете нама БГ.И аз не обичам латиницата ,и на мене ми е трудно да я чета,затова на латиница отговарям с няколко думи на административни въпроси,които биха помогнали на колегите.Знам,че много от участниците във форума са в това положение,затова бих искала да знаеш и нашите доводи.Това не е аргумент против тебе,а обяснение.:) :idea: 8) 8) 8) :shock: :flower:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2006, 19:08 
От дъжд на вятър
Аватар

Da BuzZ написа:
STRANGER-F написа:
Друг е въпроса,че често в клубовете нама БГ

А ALT+SHIFT или CTRL+SHIFT има ли? Срещал съм разни идиотчета - "неа бате кирилизатор". Казвам им - с алт и шифт се сменят латиница/бдс/фонетика. Те - "баф маааа му. Имало"

п.п. форума си има собствен кирилизатор. Отначало свети OFF, но като го цъкнеш става PHO, BDS, така че не вкарвайте кухи оправдания.

Не разбирам много от компове,затова не знам къде е този кирилизатор и ще ти бъда благодарна да ми обясниш,защото незнанието не е кухо оправдание,нали?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2006, 19:43 
От дъжд на вятър
Аватар

Da BuzZ написа:
Ето за това малкото правоъгълниче говоря. Цъкаш отгоре му и сменяш режима на клавиатурата.
http://fibaeurope.hit.bg/proba.JPG
Още нещо?

вече ще знам и няма да имам проблеми.Благодаря:) :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2006, 22:14 
В началото бе словото
Аватар

с тези правила мисля, че се улеснява модератора, но за сметка на потребителите. Хиляда пъти по-лесно и удобно е да си пуснеш въпроса, който те интересува в отделна тема и там да се дават отговорите, отколкото в обща тема, в която всеки говори за всичко и цялата информация се размива. Другото, което е - нали се сещаш как за да намериш каквото ти трябва, трябва да прочетеш всички мнения, отколкото просто да плъзнеш с мишката по темите, много по-прегледно е. Говорила съм с много хора и на никой не му е удобно да чете огромни теми с по 10 страници, от които въобще не се разбира кой на кой въпрос отговаря и няма никаква последователност. Не мога да си губя времето да преглеждам всички мнения в една огромна тема като Международни отношения да речем. Мисля, че всичките тези изисквания и забрани са излишни за услугата, която получаваме. Всичко трябва да е в максимален интерес на потребителя. Мисля, че в противен случай форума ще оредее още повече.

Нищо лично

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2006, 22:23 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
'Правя тези неща за по-лесно модериране. Не мога да обхвана всички теми,които се пускат за щяло и нещяло, като повечето са
а) безсмислени

А това ми се вижда несериозно и дори не желая да го коментирам. Защо не се направи някакво запитване по въпросите за правилата във форума, нали той е на тези, които пишат в него, или греша?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2006, 12:40 
Паисий
Аватар

grr, никой не е длъжен да търпи кретенски теми по 100 пъти за едно и също нещо. тук сте на гости. направете ваш форум на СУ и пишете.

Fcuk you, I won't do what you tell me

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2006, 13:19 
В началото бе словото
Аватар

ама какво толкова :roll:
тези които се грижат за форума (модератори и тн.. не съм в час сори) наистина не им е работа да стоят непрекъснато пред компютъра според мен... По точно смятам че работата им е точно такава да улесняват работата във форума и точно за това има правила.. В крайна сметка не може да се гледа само от собствената гледна точка.. Като на някого не му се занимава да търси някоя тема да не я търси.Има много други бих казала и доста полезни начини да намериш исканата информация (секретарки телефони на колеги ICQ и т.н)
Ако пък ти се иска да ровиш във форума - ровиш и си намираш това което те интересува.
Не може да се протестира с/у правила които в по голямата си част 1во са логични и второ необходими.Правилата са нещо естесвено за всяка работеща... как да кажа - единица :D
Да не говорим че DS е прав/а: "тук сте на гости"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2006, 20:27 
хромозоми XY
Аватар

Администратор съм в 2 форума и 2 фото-галерии и според моите наблюдения много хора просто много често не се замислят особено като пишат някои коментари. Срещал съм супер неадекватни възражения против правилата, просто е неизбежно. Няма как да се установи толкова строг контрол, че да няма чат, флъд и безсмислени теми и коментари. А ако това стане, форумът ще бъде непоносим :wink: Най-добре да е нещо по средата, но повече към правилата разбира се :)

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2006, 03:04 
Легендарен флуудър

DS написа:
grr, никой не е длъжен да търпи кретенски теми по 100 пъти за едно и също нещо. тук сте на гости. направете ваш форум на СУ и пишете.

Трябва ли да се усещам гост, на място, където мисля, че съм си у дома? Влезъл съм в СУ с конкурсен изпит, имам отличен успех и се питам кой е по-на мястото си от мен в този Университет, на който съм изпълнил най-максималните изисквания? На какво основание се поставят ограничаващи изисквания за този форум?
Вярно сега съм подпийнал повече от обикновеното, за да пиша по това време, но защо ни ограничават толкова много? Това било за заключване, онова било за архив. Вервайте, доста ми писва! Трябва да има някакви правила, но е редно университетската общност да не търпи диктатура!
Нека всеки който мисли, че админите и модовете ни ограничават прекалено, утре след обед да им пишат ЛС за това!
:twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2006, 12:01 
Легендарен флуудър

Ей, ба си! :shock: Тва аз съм го написал.... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща