|
Извинявай за по-острия тон, но въпреки всичко продължавам да считам, че парите са факторът с определящо значение. Вярно е, че няма уредени мачове, вярно е, че талантът е определящ, но също така е вярно, че няма нито една тенисзвезда, изгряла без солидна финансова подкрепа. Надявам се ще се съгласиш с мен, че в нашата мила родна страна има много талантливи момчета (визирам мъжкия професионален тенис, защото там по-тудно се пробива), които нямат най-важното, за да станат звезди - ПАРИТЕ. Забелязал ли си колко от сегашните ни състезатели участват с Големия шлем и в Мастърс сериите? Колко испанци, американци, руснаци, канадци, французи, италианци, та дори чехи и хървати има? Знаеш ли каква е основната причина за неучастието на наши момчета в големите турнири? Същата, каквато и за футболните ни отбори и Шампионската лига. Да, вече имаме представител там, но догодина ще имаме ли пак или ни пуснаха, колкото да видим как е при големите. За съжаление в тениса, футбола, хокея, автомобилизма и т.н., най-големия фактор са парите. Това липсва в мъжкия тенис в България и затова няма да имаме още дълго представител там - не защото няма таланти (такива има навсякъде за всички спортове), а защото нямаме най-важното, за съжаление, ПАРИ! Извини ме ако съм те обидил, не това е било желанието ми, но не може да не се съгласиш, че спотът, като цяло, е напълно зависим от парите и условията, които се набавят с тях. P.S. Много хубаво си се сетил да направиш тема за тенис, защото друга такава не видях във форума. Аз ще съм студент първи курс и се радвам, че има и други фенове на тениса, освен мен.
_________________ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
|