Дата и час: 16 Яну 2026, 16:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Въпрос за образуване на оценка за стипендия .
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2013, 10:55 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 8 пъти.
Здравейте,
Искам да Ви попитам нещо свързано с образуването на оценката за стипендия.По принцип винаги съм си знаел, че тя се образува като се вземат оценките от предните 2 семестъра от СУСИ и средноаритметичното им е моята състезателна оценка.Винаги е било така.

Тази година, летният семестър си взех 2 изпита, които не успях да взема предната година летния семестър.Тоест, това са оценките, които не трябва да участват в образуването на състезателната ми оценка(Според мен) за тазгодишния зимен семестър, НО в СУСИ те излизат като изпити, които съм взел през тази лятна сесия и съответно са добавени в съответната графа(летен семестър на учебната 2012-2013).Сега като се образува оценката ми за летния семестър на тази година, която мина, те участват и ми свалят успеха в СУСИ.

Просто исках да Ви попитам, как точно ще се образува оценката ми за летния семестър на учебната 2012-2013(тази която мина).Тези оценки ще участват ли в образуването на състезателната ми оценка или не?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Въпрос за образуване на оценка за стипендия .
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2013, 11:30 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 20 пъти.
Не би трябвало да участват. Участват само редовните предмети, които си имал през въпросния семестър.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2013, 15:28 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 34 пъти.
Не мога да повярвам,че все още има студенти,които вярват на СУСИ :) и според мен не би трябвало,но най-добре отиди в отдел студенти,там ще ти кажат със сигурност :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2013, 12:18 
От дъжд на вятър

Благодаря Ви за отговорите.Утре ще попитам, но по принцип, не сте прави :lol: . В моят факултет(ФМИ) имаме изборни дисциплини, които трябва да изберем и запишем и те винаги са участвали в балообразуването.Смисъл, не участват само оценките от редовните предмети :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2013, 17:28 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 34 пъти.
loserrrr написа:
Благодаря Ви за отговорите.Утре ще попитам, но по принцип, не сте прави :lol: . В моят факултет(ФМИ) имаме изборни дисциплини, които трябва да изберем и запишем и те винаги са участвали в балообразуването.Смисъл, не участват само оценките от редовните предмети :)

Да и при нас в ГГФ е така,само че твоят въпрос беше малко по-различен.Би трябвало сега като кандидатстваш за стипендия да ти се вземат само оценките от последните 2 семестъра(последният летен и последният зимен) :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2013, 10:50 
От дъжд на вятър

Добре, ако все още някой се итнересува, ще се опитам да внеса яснота по ситуацията.

Днес ходих до отдел студенти на ФМИ за да попитам как точно стоят нещата.Служителката ми каза, че ако изпитите са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ от предходната година, тогава те не трябва да се включват в балообразуването, тоест, проблемът е в СУСИ, че ги добавя към оценките от последният семестър.НО ако изпитите за били ИЗБИРАЕМИ, независимо от коя година и кой семестър, те задължително се добавят в семестъра, през който са взети, независимо кога са записани. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос относно образуване на състезателен бал

в КСК 2011-2012

question

2

349

28 Фев 2011, 13:53

svetlio.varna Преглежда последните мнения