Дата и час: 16 Яну 2026, 15:21

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Покупка на телефон от онлайн магазин
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 10:13 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 66 пъти.
Някой от вас запознат ли е с онлайн пазаруването на телефони :P Ако може някой да каже за име на някой сайт ще му бъда много благодарна :D

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Покупка на телефон от онлайн магазин
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 10:17 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
get.bg
Клиент съм им от... години. Пазарувала съм какво ли не от тях и винаги са били изрядни. Освен това имат едни от най-добрите цени, които ще намериш.
Темата ти, обаче, не ми прилича на обява за работа :lol: така че ще я преместя в по-подходящ раздел.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 10:50 
Драскач
Аватар

Благодаря, сега ще погледна :) малко не съм наясно как се работи в този форум, за което се извинявам :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 19:59 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
Аз съм си купувал два телефона онлайн. Ползвам магазините в MobileBulgaria, а някои от тях предлагат доста добри цени. Мога да кажа добри неща за "Брос" и "Марс". Та общо-взето препоръчвам онлайн покупката на GSM-и! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 20:25 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
а какви са предимствата пред стандартната покупка през магазина.

купувала съм почти всичко (което ми е било необходимо) през интернет, ама нещо за телефони досега не се бях сещала.. :blackeye:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 20:41 
В началото бе словото

Едно от големите предимства е, че в интернет моделите са дадени с ясни характеристики, технически параметри и снимки. Поне тук в Хасково ми се е случвало, продавачите да се чудят при някой по-сложен въпрос за OS или процесор на устройството да речем. Удобно е и защото се пести време за обикаляне. Малък минус е, че не винаги имат моделите, които в интернет са заявени в наличност.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 20:56 
Добрата фея
Аватар

Благодарил (а): 920 пъти.
по мое време си купувахме телефоните след основен разбор на предлаганото на пазара. Сравняване на характеристики и параметри. Никога не съм разчитала на консултанта, а съм си правела избора вкъщи през интернет на спокойствие и без напрежение. После с името на избрания вече модел отивам в магазин и си го купувам.
Така преди 3,5 години си купих телефона, с който съм и в момента. Нямаха го в конкретния магазин (мтел), имаха 5 бройки в цяла софия, та се наложи да ходя чак до люлин.

а, и съм много доволна от избора. (Още си бачка перфектно, вифи-то му си работи, прави си прекрасни снимки, има предна и задна камера, светкавица и ала бала.. ) Но ако се беше развалил през двете години, в които е в гаранция, щях да знам къде да го закарам.. а тия гет.бг къде да ги търся?

ПостСкриптум: В хасково имате оборотни дискотеки, съвсем не мисля, че нямате магазин за телефони
:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 21:16 
Драскач
Аватар

Харесах си един от Брос (BROS) и утре отивам да го купя :) ще споделя впечатления :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 21:19 
stranger.
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Аз си купих последния телефон от някой от сайтовете, не помня обаче кой, щото в последния момент реших да го сменя. Иначе поне моя си гаранция и на нея пише къде е сервиза, където мога да го отнеса.

Обикновено от интернет само книги си купувам, но тъй като предлагането на телефони в нета е голямо, а и цените са по-ниски, се престраших да пробвам с телефона. Пък и не исках нито да сменям тарифния план, нито да преподписвам договора. До последно се отнасях с недоверие към тея сайтове, ама засега всичко си е наред с апарата, тъй че и следващия вероятно ще си го купя така. :)

Българска филология, ІІ курс

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 21:32 
Драскач
Аватар

Преди 4 години(приблизително) си купих Сони Ериксон Сатио U1 за 670лв от Azola.bg, а в магазините минималната му цена беше 900лв.Не съм прибягвала до сервизи и бях доволна от него докато преди 5 месеца не ми го откраднаха.Мисля че пазаруването онлайн след време ще стане много по-масово-има много ползи и плюсове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 21:35 
Драскач
Аватар

Blanco написа:
Едно от големите предимства е, че в интернет моделите са дадени с ясни характеристики, технически параметри и снимки. Поне тук в Хасково ми се е случвало, продавачите да се чудят при някой по-сложен въпрос за OS или процесор на устройството да речем. Удобно е и защото се пести време за обикаляне. Малък минус е, че не винаги имат моделите, които в интернет са заявени в наличност.

Малък минус е, че не винаги имат моделите, които в интернет са заявени в наличнос

Минус който и аз наблюдавам.Трябваше да позвъня на 5 сайта докато най-накрая нацелих един, в който наистина имаше телефона в наличност.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2013, 22:29 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
fak написа:
а какви са предимствата пред стандартната покупка през магазина.

Значително по-евтино е. В интернет хипермаркетите и специализираните магазини са най-ниските цени, навсякъде другаде надценките тръгват от 50-100лв. отгоре. А това никак не е малко.
Отделно от това няма недостатъци. Ако искаш да разгледаш някой модел, който си си харесал, винаги можеш да се разходиш до магазин и да го видиш на място. Гаранцията си е все една и съща - ако се чудиш къде да го занесеш, можеш да се обадиш в магазина да питаш. На много места днес даже идват, прибират стоката, поправят я и ти я връщат без ти да ходиш където и да е.
Аз от край време си пазарувам техниката онлайн, защото цените са по-поносими. Сегашният ми телефон е купен за 460лв. В магазините беше по 530-40 и нагоре. Купувала съм подаръци, за себе си съм си взимала разни джаджи. И винаги, винаги ми е било по-удобно да си направя поръчката през интернет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2013, 17:03 
В началото бе словото

fak написа:
После с името на избрания вече модел отивам в магазин и си го купувам.

Е при онлайн формата си спестяваш разкарването, а процедурата си е същата.
fak написа:
Но ако се беше развалил през двете години, в които е в гаранция, щях да знам къде да го закарам.. а тия гет.бг къде да ги търся?

ПостСкриптум: В хасково имате оборотни дискотеки, съвсем не мисля, че нямате магазин за телефони
:lol: :lol:

За гет.бг нищо не мога да кажа, но от магазините, които споменах съм доволен, телефоните си работят без забележки. Имат и гаранционни карти с посочен сервиз. Все пак става въпрос за търговци, които просто продават и онлайн. А за местните магазини – преди година и половина си купих телефон, който не открих онлайн, а не ми се чакаше. И изненада – телефонът се оказа с доста странен дефект, внезапна загуба на обхват. При направената рекламация апаратът беше подменен безпроблемно, но това ме убеди да не разчитам на провереното онлайн пазаруване.
Разписах се повече от необходимото, но да вметна и за дискотеките. Не съм дискотечна натура, но "Версай" си ми харесва и със сигурност е по-добре от магазините! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2013, 11:02 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
MidwinterSun написа:
get.bg
Клиент съм им от... години. Пазарувала съм какво ли не от тях и винаги са били изрядни. Освен това имат едни от най-добрите цени, които ще намериш.
Темата ти, обаче, не ми прилича на обява за работа :lol: така че ще я преместя в по-подходящ раздел.

Като разбрах кой им е собственик, повече нищо няма да купя от там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2013, 11:48 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 193 пъти.
за първи път го отварям тоя сайт, ама то цъкнах на категория "секс артикули" и не ми се побра списъка на екрана :lol: :mrgreen: явно къде специализират основно :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Администратор за детски онлайн магазин (работа от вкъщи)

в Работа, стаж и кариера

ibizo

0

1049

19 Юли 2012, 12:01

ibizo Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Работа от вкъщи за онлайн магазин за автоаксесоари

в Работа, стаж и кариера

UniCar

1

1428

22 Окт 2009, 13:23

UniCar Преглежда последните мнения