Дата и час: 16 Яну 2026, 20:35

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: СУ остава пръв сред българските ВУЗ !!!
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2013, 23:02 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 863 пъти.
Dr Dulcamara написа:
Crippled Alice написа:
... въпреки че знаят какво е положението на университета.

Положението на университета или на някоя катедра от някой негов факултет?

На целия университет, което е последица освен от безумната ни образователна система, така и от политиката на самото заведение. Имам лични наблюдения единствено за моя факултет, но по това, което съм чула от други хора, съм успяла да си изградя представа какво (не) се случва в другите катедри. Не смятам, че имам завишени и нереалистични очаквания, освен това не съм казала и, че е супер зле. Супер зле е образователната ни система, а от университета съм по-скоро разочарована, отколкото очарована.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2013, 11:25 
Форумозавър Рекс
Аватар

Благодарил (а): 54 пъти.
Хаха, ами не се притеснявам да, имайки предвид, че пишем във форум, в който всеки може да си изкаже мнението и да обобщава както и по какъвто начин си иска, без да претендира, че мнението му трябва да е напълно правилно, още по-малко подкрепено от останалите.. ;)
Това, което написа Crippled Alice, горе-долу съвпада с това, което и аз мисля. С разликата, че не съм имала кой знае какви очаквания => не бих казала, че съм разочарована. Не мислите ли, че е малко смешно да се прехласваме по университета си и да се мислим за много важни, само защото учим в него? Направо се чудя колко си вярват някои хора (не визирам никого конкретно, говоря като цяло), щом са влезли в СУ. Чудо голямо. Попаднали сме в някаква статистика и не сме на последно място и затова сме супер доволни. Нито баловете са толкова високи, нито е събран "елитът" от младежите. И като почнат да ми обясняват, че СУ е най-най, и колко са зле в УНСС например.. айде, да не започвам (че все пак пиша във форума на СУ :lol: )
И за да не бъда разбрана погрешно, отбелязвам кратко и ясно, с най-елементарни думи: университетът е ок, но не чак толкова, колкото се твърди.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2013, 21:23 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 88 пъти.
Crippled Alice написа:
... На целия университет, което е последица освен от безумната ни образователна система, така и от политиката на самото заведение...

За образователнта система съм съгласен, а донякъде и за политиката. Бедата е, че и двете се определят преди всичко от ценностната система на обществото, но вече излизам от темата.

Geri.A написа:
Хаха, ами не се притеснявам да, имайки предвид, че пишем във форум, в който всеки може да си изкаже мнението и да обобщава както и по какъвто начин си иска...

Разбира се, но, все пак, не точно "както и по какъвто начин си иска", а по-скоро въз основа на факти, без да са подбирани едностранчиво.

Geri.A написа:
... без да претендира, че мнението му трябва да е напълно правилно, още по-малко подкрепено от останалите.. ;) ...

Това не го разбрах.

Geri.A написа:
... Направо се чудя колко си вярват някои хора (не визирам никого конкретно, говоря като цяло), щом са влезли в СУ. Чудо голямо. Попаднали сме в някаква статистика и не сме на последно място и затова сме супер доволни ...

Съвсем не става дума за това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2