Може да се изтрият мненията ми в тема "Кой албум си дръпнахте последно",че се припокриват.
Първо да прехвърля няколко неща в подходящата тема,с козметични корекции:
Thousand Foot Krutch:
Set It Off - 4/10
Phenomenon - 7/10
The Art Of Breaking - 6/10
The Flame In All Of Us - 3.5/10
Welcome To The Masquerade - 4/10
The End Is Where We Begin - 7.5/10
Christian rock се води,ала радват пичовете. Бях се отчаял леко за изгубеното време преди последния албум,но след него останах що годе доволен. Приятна,разтоварваща музичка.
Backstreet Boys - This Is Us - 4/10
Поп. Малко по-зле от предния,мина им времето вече.
My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge 7.5/10
Alternative Rock. Почти всичките им фенове го имат за най-добрия им и вероятно е така - има 2-3 по-слаби песни,но е сравнително добър. Във всеки случай не достатъчно,че да ме накара да сваля и останалите.
Anthrax:
Fistful Of Metal - 7/10
Spreading The Disease - 5.5/10
Among The Living - 4.5/10
State Of Euphoria - 1/10
Persistence Of Time - 4/10
Sound Of White Noise - 3/10
Stomp 442 - 1.5/10
Volume 8: The Threat Is Real - 4.5/10
We've Come For You All - 4.5/10
Worship Music - 7/10
Thrash metal. Първият и последният са много добри,ама между тях прекалено много пълнеж,2-3 много слаби албума,останалите средна работа. Fistful Of Metal и повече заслужава,защото композициите наистина са качествени,но за съжаление записът на албума не е от подобен калибър.
И новите акценти:
Obie Trice - Second Round's On Me 7/10
Gangsta Rap. Не е добър,колкото дебютния,но има какво да се чуе.
Papa Roach:
Infest - 5/10
Lovehatetragedy - 6/10
Getting Away With Murder - 3.5/10
The Paramour Sessions - 7.5/10
Metamorphosis - 2/10
Time For Annihilation...On The Record And On The Road - 7/10 (оценка само върху студийните записи)
The Connection - 6/10
В началото ню метъл звучене,в Getting Away With Murder обаче преминават към по-поп/алтърнатив изпълнения. Именно този албум,заедно с Metamorphosis разочароват здраво,както си личи от поставените оценки,ала дори и в тях се намират поне 1-2 приятни песни,така че дискографията си заслужава слушането според мен.
Guns N' Roses:
Appetite For Destruction - 6.5/10
Use Your Illusion 1 - 4/10
Use Your Illusion 2 - 2/10
Chinese Democracy - 6/10
Надали има много нужда от обяснение тук. С няколко думи - 80-арски рок за ядене пиене,любов...и още нещо. Въпреки привидно слабите оценки,вкарвам уточнението,че се присъединяват към групите,които не ме грабват толкова с количество,колкото с качество. Например в дебютния ми допадат все на все пет песни (от дванадесет общо),ала всяка една от тях е много силно попадение. Все пак не мога да давам много високи оценки когато в нито един албум не харесвам повече от 50% от съдържанието. Втората Илюзия е разочарование.