Дата и час: 16 Яну 2026, 22:25

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Как става?
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2013, 16:25 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 2 пъти.
Току-що завърших приложна математика, взех си държавния изпит и официално съм дипломиран, само дето още не съм си получил дипломата. Записах се и в магистърската програма изчислителна математика. До кого трябва да се допитам, ако търся работа във ФМИ като демонстратор? Забелязал съм, че мои състуденти още в 3-4 курс водеха занятия, и не виждам причина на мен да ми откажат подобна длъжност, при положение че дори съм завършил. В предишни години писах на няколко доценти, но резултат нулев. Надявам се сега да ми обърнат малко повече внимание и опитите ми да намеря работа да не останат като глас в пустиня.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Как става?
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2013, 12:40 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Йовков написа:
Току-що завърших приложна математика, взех си държавния изпит и официално съм дипломиран, само дето още не съм си получил дипломата. Записах се и в магистърската програма изчислителна математика. До кого трябва да се допитам, ако търся работа във ФМИ като демонстратор? Забелязал съм, че мои състуденти още в 3-4 курс водеха занятия, и не виждам причина на мен да ми откажат подобна длъжност, при положение че дори съм завършил. В предишни години писах на няколко доценти, но резултат нулев. Надявам се сега да ми обърнат малко повече внимание и опитите ми да намеря работа да не останат като глас в пустиня.

Питай ги на живо. Ако имаш някой по-близък асистент, помоли го да разпита колегите си и евентуално да те препоръча. При мен стана по подобен начин.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]