Търговецът на кристал написа:
Проблемът ми е, че такава дума в българския език няма.
Проблемът ми е, че вместо да си кажеш: "Ей, вярно, бе!", обясняваш, че било от бързане. Ако си грамотен, бързината не влияе на правописа, защото той е автоматизиран.
Проблемът ми е, че такива като вас с дипломи без покритие един ден ще учат деца с идеята да ги ограмотят.
Проблемът ми е, че сте станали изключително нагли и арогантни и скачате на бой, когато някой ви направи забележка. Правопис се учи в началното училище и няма оправдание за неграмотността.
Всъщност - като се замисля - проблемът въобще не е мой.

Ама и преподавателите в университетите са занижили критериите както за прием, така и за излизане от вузовете. Иначе нито щяха да приемат кандидат-студенти, които пишат "упреки" (и подобни), нито щяха да излизат дипломирани учителки, които в рецензия по-късно пишат "уръжие" (видяла съм го с Учите си).
[edit] Мой е проблемът.
Щях да се извиня като цивилизован човек и да призная, че сгреших чисто и просто по случайност, ако не беше безкрайно грубото от твоя страна обвинение, че хора като мен, защото, разбираш ли, аз съм сред най-близките ти и ме познаваш по-добре от себе си, не заслужават оценките си, дипломите си и мястото си в университета.
Не знам кой ти даде правото на такива изводи.
Спирам до тук.
Спорът ми се вижда крайно безсмислен. А нападките ти - безпочвени.