Дата и час: 16 Яну 2026, 10:11

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: прекъсване заради друга специалност
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2013, 03:28 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте :) Това, което прочетох във форума не отговори на всичките ми въпроси (не знам дали не съм търсила достатъчно задълбочено или просто не ми достигнал акъл, за да разбера написаното :D ), затова създавам нова тема :)

В момента съм втори курс във ФНПП. Не харесвам особено това, което уча, и затова имам идеята да кандидатствам наново във ФзФ. По този повод имам няколко въпросчета :D

1. Като мине изпитът и дойде време да си подавам документите за кандидатстване, трябва ли вече да съм се отписала от другата специалност, за да може новата да бъде държавна поръчка, или мога да се отпиша след като видя дали съм приета?
2. При подаването на документите за кандидатстване, трябва ли да си взема дипломата от ФНПП, предвид че е сред необходимите документи?
3. Как стои въпросът с общежитията в този случай? Ще мога ли да бъда на общежитие през лятото (когато вече не съм бъдеща третокурсничка, ами ще съм зайче :) ) или ще трябва да се изнеса и да чакат настаняването през октомври? Държа да отбележа, че съм в графата "настанени по право".

Благодаря предварително :)

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: прекъсване заради друга специалност
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2013, 07:39 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Когато аз се местих (през 2010), се отписах от старата специалност след като вече беше излязло класирането за новата. Моя съвет е като си вземеш дипломата за да подаваш документи, да не казваш в отдел студенти за какво ти е и не я връщай до последния срок. Що се отнася до общежитието - имаш право на общежитие докато не прекъснеш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 04 Апр 2013, 11:25 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
А колко време мога да си задържа дипломата принципно? Като кандидатствам, я искат само за сверяване на копието, нали?
А за общежитието, доколкото разбирам, мога да остана и лятото, въпреки че от 2ри ще минавам в 1ви курс. Така ли?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2013, 20:28 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
И аз не мога да разбера нещо... искам да се преместя от ФФ в БФ, мога ли да прекъсна след 1вата година и да изчакам докато започне новата КСК, защото все чета, че ти трябва обяснителна причина за прекъсване... не ми се записва 2ра година, да се мъча да изкарам над 5.50, че да мога да се прехвърля... мерси предварително

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Апр 2013, 15:21 
В началото бе словото

dementophobia написа:
А колко време мога да си задържа дипломата принципно? Като кандидатствам, я искат само за сверяване на копието, нали?

На първия въпрос - мисля, че беше 5 дни, във всеки случай времето е напълно достатъчно. На втория въпрос - да, поглеждат я и ти я връщат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2013, 00:35 
В началото бе словото
Аватар

mora написа:
dementophobia написа:

На първия въпрос - мисля, че беше 5 дни, във всеки случай времето е напълно достатъчно. На втория въпрос - да, поглеждат я и ти я връщат.

Във ФКНФ е до 31 август на текущата учебна година, в другите факутети може да е друго, но едва ли е по-малко от месец

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Инфо относно преместване в друга специалност - needed!

в Студенти - общ форум

Ef

13

1406

03 Авг 2006, 09:59

Ef Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. ВЪПРОС ОТНОСНО ПРЕМЕСРВАНЕ В ДРУГА СПЕЦИАЛНОСТ

в Студенти - АРХИВ

INCA

4

2423

17 Ное 2007, 19:42

^PrincessA^ Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. ПРЕХВЪРЛЯНЕ ДРУГА СПЕЦИАЛНОСТ СЛЕД I курс

[ Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9 ]

в Административни въпроси

eldorado

127

15658

31 Авг 2013, 20:39

Snow-White Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кандидати за прехвърляне в друга специалност 2011

в Студенти - общ форум

camito

7

1455

03 Авг 2011, 19:12

vladiboy Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. срокове за прехвърляне в друга специалност 2006

в Студенти - общ форум

bubi.to

6

721

22 Авг 2006, 20:40

dara_of_chaos Преглежда последните мнения